lahkapo, ovo je tek pocetak- ali dobar pocetak, malte ne perfektan..

dirljivi trenuci za nas Velezovce - VOLIM TE K`O BOGA ZIVOTA MI MOGA..
da hoce snijeg past, pa da prezimimo na vrhupit bull liska je napisao/la:ehh kamo srece da se nakon samo 5 kola osvaja liga i prvenstvo..![]()
lahkapo, ovo je tek pocetak- ali dobar pocetak, malte ne perfektan..![]()
dirljivi trenuci za nas Velezovce - VOLIM TE K`O BOGA ZIVOTA MI MOGA..
vidis kako si ti emire pametno reko svaka ti castEmir_ZENICA je napisao/la:Titula se ne moze osvojiti na pocetku sezone ALI SE MOZE IZGUBITI!!!!
Sretno Velezu .......
to je super drug al zasad treba to odrzat sve cestitke al bice tu svega do kraja ligeLog Out je napisao/la:Od mogućih 15 osvojili 13 bodova,uz gol razliku 15:3 !
U svakom segmentu trenutno No.1 u ligi !
Log Out je napisao/la:Od mogućih 15 osvojili 13 bodova,uz gol razliku 15:3 !
mrzim_ulizice je napisao/la:vidis kako si ti emire pametno reko svaka ti castEmir_ZENICA je napisao/la:Titula se ne moze osvojiti na pocetku sezone ALI SE MOZE IZGUBITI!!!!
Sretno Velezu .......
Log Out je napisao/la:Od mogućih 15 osvojili 13 bodova,uz gol razliku 15:3 !
Ovo ne daje nadu da je titula blizu ?
Ja sam siguran u ovo a vi kako hoćete.apple je napisao/la:Log Out je napisao/la:Od mogućih 15 osvojili 13 bodova,uz gol razliku 15:3 !
Ovo ne daje nadu da je titula blizu ?
De spusti loptu malo na zemlju majke ti. Nema razloga odma dizati igrace i klub u nebesa, vidit cemo na kraju sezona kako ce sve biti. A do tada, samo rad i disciplina.
Znam da smo svi zeljni uspjeha nakon 15 godina jada i cemera, ali treba biti skroman optimista, ipak smo tek u 5.kolu.
kimbo je napisao/la:Super raja ... jos vece dostignuce kada se zna da nam dijamant Osmanagic ne igra vec drugu utakmicu radi nekog crvenog kartona koji je dobio na smijesan nacin .
Danas 9 zutih kartona nama , to mislim da ulazi u anale PL BIH. Sve govori o sudjenju , sreca pa nebi nijedne situacije u i oko kaznenog gdje se moze svirati penal.
Sve rade da nas na duge staze desetkuju i oslabe , dobro pa imamo dugu klupu.
Jos kada se vrati Demic i Obad ... super pocetak al lakapo bez loze jos je to samo pocetak prvenstva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.