OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: OKK Sloboda Tuzla
Hasandic je out 2 mjeseca... isto i Hrncic duze vrijeme out... ne znam sta je sa Brownom hoce li on igrati u subotu
Koliko znam igrat ce.boomerang5 je napisao/la:Hasandic je out 2 mjeseca... isto i Hrncic duze vrijeme out... ne znam sta je sa Brownom hoce li on igrati u subotu
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ma i ovaj trener je cutuk,kad vidim koliko mu igra ovaj enes estradni umjetnik ccc,prevara od igraca pilavdzic,fuuj,moga je bar jos malo ovog amera pustit u akciju ccc,a atmosfera u dvorani je solidna,bas se vidi da smo uvijek bili grad kosarke 

Pravi cutuk time out nepoznanica za njega ccc
- zamorano1plus8
- Kontakt:
kakav je rezultat trenutno
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
57-59
Zar nije taj cutuk donio slobodi najvece rezultate u istoriji
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Gašić je za tri klase bolji trener od svakog u ovoj ligi,smješni su komentari o njegovoj stručnosti koje čovjek može pročitati na ovoj temi
-
- Kontakt:
jbt koja skuliranost i nezainteresovanost kod Browna za nepovjerovati. Imao je ja mislim 5 ili 6 izgubljenih lopti na svojoj polovini kao plej :S Ovo ostalo ni tamo ni vamo, mada mislim da Petrov moze vise, al ga se ne forsira nikako. Sve u svemu, vidjet cemo, ako ovako se bude igralo nema Lige 6...
- Probisvjet
- Kontakt:
Previse komicno!
kuknjava

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Čitam i ne vjerujem. Može li se neko sjetiti onog drugog trenera mislim da je Hrvat, isto vodio Slobodu il prije il poslije Gaše?nerminh74 je napisao/la:Zar nije taj cutuk donio slobodi najvece rezultate u istoriji
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Dražen PešićHeller je napisao/la:Čitam i ne vjerujem. Može li se neko sjetiti onog drugog trenera mislim da je Hrvat, isto vodio Slobodu il prije il poslije Gaše?nerminh74 je napisao/la:Zar nije taj cutuk donio slobodi najvece rezultate u istoriji
Živčan do bola? Ako jest to e taj. Mislim da je on imo veće uspjehe od Gaše.hulehule je napisao/la:Dražen PešićHeller je napisao/la:Čitam i ne vjerujem. Može li se neko sjetiti onog drugog trenera mislim da je Hrvat, isto vodio Slobodu il prije il poslije Gaše?nerminh74 je napisao/la:Zar nije taj cutuk donio slobodi najvece rezultate u istoriji
Nullius in verba
Celo...bio trener kad smo igrali protiv Montecantinija, Maccabi i onih grka
Jel ko gledo utakmicu protiv Mrkonjica? Vidim Crnjo 35 minuta i 6 poena, 3 asistencije. Nije mu baš neka statistika.
Nullius in verba
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma slab crnjo, bio je los i proslu utakmicu kada su pobjedili..Heller je napisao/la:Jel ko gledo utakmicu protiv Mrkonjica? Vidim Crnjo 35 minuta i 6 poena, 3 asistencije. Nije mu baš neka statistika.
Al valjda se prilagodi, mozda jos nije legao na Evropsku kosarku kako treba..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nego ovako jel kome sumnjiv ovaj strucni stab Slobode pored Gasica??
Re: Odg: RE: Re: OKK Sloboda Tuzla
Zasto?tuzlak1987 je napisao/la:Nego ovako jel kome sumnjiv ovaj strucni stab Slobode pored Gasica??
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pomocni trener ekipe koja zeli visoko dijete, hajd me ubjedi da to nije zbog stranke ..Ethel je napisao/la:Zasto?tuzlak1987 je napisao/la:Nego ovako jel kome sumnjiv ovaj strucni stab Slobode pored Gasica??
On je već 3-4 sezone minimalno tu, igrao omladinsku kosarku, tako da je naucio svoj posao do sad sigurno, tu je i Edin Uzicanin kao pomocni on je vodio neke ekipe u A1 i A2 ligi cini mi se, visi asistent na DIF-u tako da nije to toliko bezveze.tuzlak1987 je napisao/la:Pomocni trener ekipe koja zeli visoko dijete, hajd me ubjedi da to nije zbog stranke ..Ethel je napisao/la:Zasto?tuzlak1987 je napisao/la:Nego ovako jel kome sumnjiv ovaj strucni stab Slobode pored Gasica??
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.