Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
Istina, na taj sam zaboravio, međutim, i više je nego očigledno da je prestao da koristi kao prije svoje najjače oružje.
Čestitke na još jednoj dobroj partiji.
Čestitke na još jednoj dobroj partiji.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
znaci asistencija za 3. gol, Sejo veze dobre partije, vjerovatno je ovo nagovjestaj da se vraca staroj formi 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- el-fighter
- Kontakt:
Sejo tražio sam gol, a ne asistenciju.
Bravo Sejo!!

Bravo Sejo!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ja "lude" i moćne tekme Bože dragi 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Ovaj treći gol Werdera pokazuje da Sejo ne treba igrati lijevog beka....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Svaka cast legendo...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
cestitke Salihovicu na golovima i dobroj igri! u ovoj sezoni igra u top formi,nezamjenjiv je u svojoj ekipi... nadam se da ce zadrzati ovu formu do Brazila,i da ce ga mimoici povrede.On je nas jako vazan igrac...samo naprijed Zmaju!
bosnas_ je napisao/la:cestitke Salihovicu na golovima i dobroj igri! u ovoj sezoni igra u top formi,

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakav je Sejo imati ce dobru sezonu sa Hoffom, i povrijedit ce se kad dodje u reprezentaciju 

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Pa takav je on, ako dočeka spreman SP onda ce se povrijediti na SPu... Surova istina, cijele karijere su ga pratile povrede, danas bi bio mnogo bolji igrac da je malo zdraviji bio..
- Goalgetter
- Kontakt:
Sejo propustio utakmicu protiv Schalkea jer je povrijedio rebro.
Kod njega nema stajanja on nize povrede za povredom zaista nevjerovatno... nadam se da nije nista ozbiljno
LUlic bio povrijedjen KOlasinac na klupi ZUkanovic se povrijedio ne dolazi sebi vec 3mj Slaihovic nikad nisi siguran u njega da li ga imas mjesec ili dva svako malo na rehabilitaciji vamo desno Mujdza isto rovit Vršajević nem kvaliteta Hajrović trte mrte Višća nema fizičke konstitucije sve u svemu uvijek nam na tim krilima škripi,a bez tog se nemoze igrati fudbal..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma rutina.Fudbaler njemačke ekipe Hoffenheima je u Bundesligi u svojoj karijeri do sada izveo ukupno 25 penala, od čega je promašio samo dva.
To Salihović daje uspješnost od čak 92 odsto udaraca sa bijele tačke, po čemu je najbolji izvođač penala u istoriji Bundeslige.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sjecam se oba promasaja...gledao te tekme...protiv stutgarta pre 3,4 god. promasio za pobjedu (zavrsilo 4:4 mislim),tik preko precke, ili je cak i zakacilo precku...seji je tada i kopacka spala s noge i odletila zajedno s loptom...Omerbavarac je napisao/la:Ma rutina.Fudbaler njemačke ekipe Hoffenheima je u Bundesligi u svojoj karijeri do sada izveo ukupno 25 penala, od čega je promašio samo dva.
To Salihović daje uspješnost od čak 92 odsto udaraca sa bijele tačke, po čemu je najbolji izvođač penala u istoriji Bundeslige.
a ovaj drugi promaseni je u play offu protiv kajzerslauterna, kada je pogodio golmana u ruku i lopta se odbila od ruke u precku, a zatim u korner (znaci nije golman odbranio,vec ga lopta pogodila u ruku

Eto juce stavljate kako je Sejo bio u najboljoj 11torki Evrope proslo kolo,a danas je usao sa klupe je li to znaci da nije u formi,a proslo kolo bio u top formi 

Prije 4 dana povrijedio rebro...zbog toga je danas bio na klupi, a u kup utakmici prije 3 dana nije uopce ni bio u rosteru...zgembo89 je napisao/la:Eto juce stavljate kako je Sejo bio u najboljoj 11torki Evrope proslo kolo,a danas je usao sa klupe je li to znaci da nije u formi,a proslo kolo bio u top formi
tamo oko polovine novembra kad je iz slobodnog dao onaj go
E moj Sejo od toliko dobrih naših cura ti safato Njemicu. 

Šta će kad ne zna bosanski, mora Nijemicu da uzme, jbg. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!