Everton F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Everton F.C.
Samo me je najviše strah Distina, iako bi iskustvo trebalo biti ogromno pogotovo u ovakvim utakmicama ali on uvijek neko sranje napravi i po čitave utakmice djeluje nesiguran. Valjda neće sad ništa krenuti po zlu, ne može vječno tako biti.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Hm... biće **** teško ali ja sam uz vas
Pored definitivno najtežeg rasporeda od ekipa iz vrha tabele, ne ide vam u prilog ni podatak da ste poslednji put slavili protiv Arsenala u sezoni 06/07. Mislim na Goodison, a za gostovanja nisam proveravao. Posle toga 4 poraza i 2 remija, posebno treba istaći poraz 1-6 u sezoni 09/10. Mislim da je Rooney u toj pobedi 2-1 (06/07) postigao svoj prvi gol u Premiershipu.
Ali ajde da se nadamo pobedi jer je Arsenal oslabljen i zato što je meč u gostima završen 1-1 (a tada su bili u boljoj formi).

Pored definitivno najtežeg rasporeda od ekipa iz vrha tabele, ne ide vam u prilog ni podatak da ste poslednji put slavili protiv Arsenala u sezoni 06/07. Mislim na Goodison, a za gostovanja nisam proveravao. Posle toga 4 poraza i 2 remija, posebno treba istaći poraz 1-6 u sezoni 09/10. Mislim da je Rooney u toj pobedi 2-1 (06/07) postigao svoj prvi gol u Premiershipu.
Ali ajde da se nadamo pobedi jer je Arsenal oslabljen i zato što je meč u gostima završen 1-1 (a tada su bili u boljoj formi).

I think I'm a pussy one.
Ups, promašio sam za nekoliko godina.Texi je napisao/la:
Mislim da je Rooney u toj pobedi 2-1 (06/07) postigao svoj prvi gol u Premiershipu.

I think I'm a pussy one.
-
- Kontakt:
Kad se sjetim onog polufinala FA cupa protiv liverpula i njegovog genijalnog pasa nazadGoodison je napisao/la:Samo me je najviše strah Distina, iako bi iskustvo trebalo biti ogromno pogotovo u ovakvim utakmicama ali on uvijek neko sranje napravi i po čitave utakmice djeluje nesiguran. Valjda neće sad ništa krenuti po zlu, ne može vječno tako biti.

@Texi Ramsey se vratio, ne znam kako su to oslabljeni
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Jel' Jagielka od ranije povrijeđen ili je to sad pred ovu utakmicu? Gledao sam protiv Fulhama tekmu ali se ne sjecam je li igrao.
Realno jesu oslabljeni, pored toga sto su se Ramsey i Monreal vratili i dalje nema Wilshera, Ozila, Walcotta, Diabya, Gibbsa i Gnarbya.nedim93 je napisao/la:@Texi Ramsey se vratio, ne znam kako su to oslabljeni
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
pa dobro, na to smo naviklianell je napisao/la:Realno jesu oslabljeni, pored toga sto su se Ramsey i Monreal vratili i dalje nema Wilshera, Ozila, Walcotta, Diabya, Gibbsa i Gnarbya.nedim93 je napisao/la:@Texi Ramsey se vratio, ne znam kako su to oslabljeni

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
To je sasvim normalno, mozda cak i ne bude igrao sutra, sve zavisi od rezultata.Texi je napisao/la:Ne očekujem da Ramsey zablista odmah po povratku.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Krece se...za nesto manje od sat vremena pocinje jedna od bitnijih utakmica u ovome dijelu sezone i za Everton, ali vise za Arsenal. U redu,nakon utakmice, ne bitno tko odnese tri boda, ostaje jos 6 utakmica, ali psiholoski to je dzoker u rukama timu koji danas pobjedi. I naravno, pritisak je sav na AFC
Sto se tima tice koji ce istrcati danas na teren, izuzev tri "otpisana" (Gibbo, Kone, i Oviedo) nece najvjerovatnije biti ni Jagielke. A Barkley je nazad u timu-sto je odlicna vijest.
Toliko
Everton je spreman, Goodison rasprodan i pun ce biti k´o sipak i ,kako smo rekli, pritisak je sav na Arsenalu
COYB

Sto se tima tice koji ce istrcati danas na teren, izuzev tri "otpisana" (Gibbo, Kone, i Oviedo) nece najvjerovatnije biti ni Jagielke. A Barkley je nazad u timu-sto je odlicna vijest.

Toliko
Everton je spreman, Goodison rasprodan i pun ce biti k´o sipak i ,kako smo rekli, pritisak je sav na Arsenalu

COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********
********COYB**********Everton FC********
Evo i sastava
Everton team to play Arsenal: Howard, Baines, Distin, Stones, Coleman, McCarthy, Barry, Osman, Naismith, Mirallas, Lukaku
Arsenal team to play Everton: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Monreal, Flamini, Arteta, Rosicky, Cazorla, Podolski, Giroud
Everton team to play Arsenal: Howard, Baines, Distin, Stones, Coleman, McCarthy, Barry, Osman, Naismith, Mirallas, Lukaku
Arsenal team to play Everton: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Monreal, Flamini, Arteta, Rosicky, Cazorla, Podolski, Giroud
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Samo jako do pobjede !
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Gooooooooool !
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Goodison je napisao/la:Gooooooooool !

Usao sam u igru koja nema kraja, Steven Seagal i ja imamo ista j**a !
Ajmo tonci jos jedan
Bilo bi lijepo gledati 2 Liverpoolska kluba u LP.

Bilo bi lijepo gledati 2 Liverpoolska kluba u LP.

Lukakuuuuuuuu ! HA JA BOLA !!!

1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
svaka cast na Ligi prvaka zasluzili ste ,kakva igra arsenal nije prisao golu, abd zasluzeno ce te ici u LP
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
odlicno prvo poluvrjeme mogli smo im 3-4 usuti, jos drugo da prode ovako ja sam zadovoljan
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.