EDIT Za Panica : Bravo momak

Mont0 je napisao/la:Lajkujem teMislim, komentar
RKO je napisao/la:HAHAHha,kaze na FTV na ovom pregledu....."Kopenhagen dobra ekipa..blabla....doveo i iskusne holandjane poput Jaspera Gronkjera"
![]()
![]()
RKO je napisao/la:HAHAHha,kaze na FTV na ovom pregledu....."Kopenhagen dobra ekipa..blabla....doveo i iskusne holandjane poput Jaspera Gronkjera"
![]()
![]()
Zoran Suko, fudbalska neznalica.Devil je napisao/la:Kako se zove ovaj komentator sto je prenosio Sarajevo-Siroki,kako lik ofirno navija za Sarajevo to je strasno,Silic dade gol on kao da je lopta na centru,onda prilika Sarajevo dere se kao da repka igra.
ma on je Borčevac 100% a da je neznalica to jeste definitivno.gollum je napisao/la:Zoran Suko, fudbalska neznalica.Devil je napisao/la:Kako se zove ovaj komentator sto je prenosio Sarajevo-Siroki,kako lik ofirno navija za Sarajevo to je strasno,Silic dade gol on kao da je lopta na centru,onda prilika Sarajevo dere se kao da repka igra.
Da, pogotovo na Webb-a i Cristiana, cak je jednom rekao "pogledajte Webba, uhh kako je samo gradjen"ribery je napisao/la:Je l' se samo meni ucinilo da je Kristic svrsio kad je Real izjednacio u 94.?
Il' inace onako vristi, stenje, ispusta- nazovimo ih "animalne" zvukove.
Amine mi Suko nije potrefio danas 3 puta zaredom tacna imena igraca, pa kakav kloc majko moja. Tamo dribla onaj Kojasevic, a on govori Suljic, a Suljicu dres do koljena dodje, ima dugu kosu, nidje veze sa Kojasevicem.Devil je napisao/la:Kako se zove ovaj komentator sto je prenosio Sarajevo-Siroki,kako lik ofirno navija za Sarajevo to je strasno,Silic dade gol on kao da je lopta na centru,onda prilika Sarajevo dere se kao da repka igra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.