Laporta je pokupio sve sto je mogao, morali prodati svoj avion da plate cistaciceLos_Blanos2 je napisao/la:
Igraci Barce ce u Kopenhhagen otici s avionom od S.Brage
Predsijednik Barce Sandro Rosell je vrlo ljut zbog losa organizacija tako da ce morati ici s avionom S.Brage![]()
http://www.marca.com/2010/11/01/futbol/ ... 33184.html
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Imaju dobrog trenera i pojacali su igracki kadar pred pocetak sezonesonick je napisao/la:Prati li ko Segundu?
Ako prati, kako stoji Cordoba, ima li ikakve sanse da udju u Primeru na kraju sezone!? Gotivim njihov Arcangel, prelijep stadion, a imaju i finu publiku. Evo sad vidjoh da su na 16 mjestuznači teško do Primere da mogu, mada nije nemoguće, odvešće ih tamo Navas i Arteaga
Nije mi jasno sta Malaga glumi imali su predobrog trenera lik vodio jednog Porta a uz skroman igracki kadar vise se i ne moze napraviti
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Brnjoo je napisao/la:Laporta je pokupio sve sto je mogao, morali prodati svoj avion da plate cistaciceLos_Blanos2 je napisao/la:
Predsijednik Barce Sandro Rosell je vrlo ljut zbog losa organizacija tako da ce morati ici s avionom S.Brage![]()
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Jesualdo Ferreira dobio odkaz u MalagiLos_Blanos2 je napisao/la:M.Pellegrini bi mogao preuzeti Malagu
Losi razulatati Malage u posljednjih 5 kola, 5 poraza..Jesualdo Ferreira bi ubrzo mogao dobiti odkaz, a njega bi naslijedio ex.trener Real Madrida M.Pellegrini.
Takodjer mediji u Argentini pisu da bi mogao preuzeti rep.Argentine
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- alan_kardec
- Kontakt:
Brnjoo je napisao/la:Laporta je pokupio sve sto je mogao, morali prodati svoj avion da plate cistaciceLos_Blanos2 je napisao/la:
Ja preksinoć gledam vijesti na eurosportu, prikazuje se avion na aerodromu i na njemu piše sporting braga i njihov grb. Ja kontam Braga stigla u Bg, kad ono iz aviona izlaze Guardiola, Messi i kompanija.
Inače najveći Laportin grijeh je ona famozna razmjena sa Interom kad su za Ibru i Maxwella dali Eto`o-a i nešto više od 40 miliona. Kakav kloc.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Laporta sve pokro
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Pellegrini preuzeo Malagu i potpisao na 3 god ugovor , u tom periodu vlasnik adbulah pdsprerffg kaze da je cilj da u te naredne 3 god Malaga zaigra LP .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma Malaga je cini mi se u sezoni 2008/2009 bila blizu Evrope, naravno Cup Uefa, sjajno su tada igrali, ali mislim da oni nemaju kvalitet da ponove onu sezonu, a kamoli da se nadju u pricama za LS. Pa taman ih i Mourinho vodio.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Apsolutno si u pravu. No, mislim da će oni igrati na kartu uigranosti ove sezone, pa će sljedeće šeik odriješiti kesu i gledati neka pojačanja. Naravno, mislim da će teško uspjeti pomrsiti račune velikanima, ali sa Pellegrinijem i još 5-6 dobrih pojačanja(ne mislim na mega zvijezde), oni bi mogli biti u vrhu. Ove sezone mogu samo ganjati/sanjati/ Europa Ligu, jer su već nakon 9 kola u zaostatku od 7 bodova. Iskreno se zbog Manuela nadam da će uspjeti nešto napraviti; ne moram ni pisati kako je Real igrao pod njegovim vodstvom i koliko su bodova skupili prošle sezone.Nail for Real je napisao/la:Ma Malaga je cini mi se u sezoni 2008/2009 bila blizu Evrope, naravno Cup Uefa, sjajno su tada igrali, ali mislim da oni nemaju kvalitet da ponove onu sezonu, a kamoli da se nadju u pricama za LS. Pa taman ih i Mourinho vodio.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Sjajnojuznjak> je napisao/la:Pellegrini preuzeo Malagu i potpisao na 3 god ugovor , u tom periodu vlasnik adbulah pdsprerffg kaze da je cilj da u te naredne 3 god Malaga zaigra LP .
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
[youtube][/youtube]
Nema te, ali i dalje si sa nama!
Nema te, ali i dalje si sa nama!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Siempre con nosotros Antonio Puerta 
- Los_Blanos2
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zvanicno zavrsio fudb.karijeru.Steta ipak zdravlje je ispred, dobio je posao kao trener u Real Madridu
Ruben De la Red jedan od najveci talenata Real Madrid Cantere i Spanije.Bio bi dobar tandem sa Xabi Alonsom
golcina protiv Valencije
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zvanicno zavrsio fudb.karijeru.Steta ipak zdravlje je ispred, dobio je posao kao trener u Real Madridu
Ruben De la Red jedan od najveci talenata Real Madrid Cantere i Spanije.Bio bi dobar tandem sa Xabi Alonsom
golcina protiv Valencije
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- anonymousHD
- Kontakt:
Šteta fkt.. Kako mi je bio drag samo kad je igro, igračina auu..Los_Blanos2 je napisao/la: Zvanicno zavrsio fudb.karijeru.Steta ipak zdravlje je ispred, dobio je posao kao trener u Real Madridu
![]()
![]()
Ruben De la Red jedan od najveci talenata Real Madrid Cantere i Spanije.Bio bi dobar tandem sa Xabi Alonsom![]()
golcina protiv Valencije
Stvarno šteta, al et bit če vezan za Real Madrid i nadam se da če od Mourinha naučit dosta toga.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
whahahah sta si ti dosao ovdjeanonymousHD je napisao/la:Šteta fkt.. Kako mi je bio drag samo kad je igro, igračina auu..Los_Blanos2 je napisao/la: Zvanicno zavrsio fudb.karijeru.Steta ipak zdravlje je ispred, dobio je posao kao trener u Real Madridu
![]()
![]()
Ruben De la Red jedan od najveci talenata Real Madrid Cantere i Spanije.Bio bi dobar tandem sa Xabi Alonsom![]()
golcina protiv Valencije![]()
- anonymousHD
- Kontakt:
ma tu sam ja uvek bio, al` samo čito postove, nisam bio regBrnjoo je napisao/la:whahahah sta si ti dosao ovdje
Cuvaj se, dOn SiEtE je administratorica xD
Nisam znao da je Racing doveo Rosenberga iz Werdera
bas sam pratio prijelazni rok valjda ovo bio transfer u 5 do 12 inace nakon ove pobjede nad Racingom Real Sociedad 5 na tabeli
lijepo je vidjeti velikana ponovo u vrhu Spanskog nogometa 
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Brnjoo je napisao/la:Cuvaj se, dOn SiEtE je administratorica xD
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.