Senijad Ibričić

Akita
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la Akita » 05 jan 2013, 01:23

ronaldo99 je napisao/la:ovaj sto sam stavio ti je 100% njegov...mi smo svoji tako da to odgovorno tvrdim :D ...
Ma ok :mrgreen: ali i onaj je bio.. samo Ibricic kako prelazi iz kluba u klub mijenja i profil haha salim se imao je on dosta profila pravi, valjda to znas.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 jan 2013, 02:56

Povucito :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 05 jan 2013, 09:02

JTS je napisao/la:Hoće se neko kladiti da će mu prvi penal koji bude izveo u Kasmipasi, biti panenka ?
Majstor Senijad uvijek panenku radi ! :lol:

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 05 jan 2013, 11:11

SultanSenijad je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:Dragi Sultane evo vazdan samo tebe cekam da me prosvijetlis i svima nama detaljno objasnis kakva je igracina Senijad! Halo, pa mi trebamo biti presretni sto jednu takvu velicinu imamo u reprezentaciji! :lol: :lol: :lol: A sad da budem malo realan- pozvati njega u repku bi bila ogromna glupost jer fraer ne igra kako treba ima vec dvije godine! :shock:

povucito jer tako govoriti o njemu je brezveze pa znadeš liti daon ima virtuoznost ai jedanvenger je to spominjo i samo jer nije imo vizu nije išo u englezku a njemačku nije ćeo jer mu je prespora on voli španiju i slićne lige samo da je njemu do velikije klubova davno bi prešao,jednostavno ćovjek ima svoj sistem rada i nikome nemože prigovarati on tako radi i ima rezultata nije đaba u reprezemtaciji i realno jedan od najplaćeniji fuzbalera u svom timu,a da imamo boljeg selektora da ga stavi na pravo mjesto iza napadaća ko afanzivni polušpic povučen samo do centra a ne da igra u sredini i vraća se do peterca,pa ima sad malko više kila ali ako je ofanzivno zna sve i danam je barbarez selektor onbi to postavio tako i ima libi već desetak bodova više u grupi od prvih pratitelja.ibro će otići u jedan klub čujem se sanjim svakomjesećno barem jednoč i sad očekujemda me nazove i ovaj mjesec jer je tek počeo i reće mi jel verder ilje opet aston vila znam da mu je želja galatasarasaj.
Nedime, najbolji si, ne dozvoli nikome da ti kaze drugacije.

SultanSenijad
Kontakt:

Post Postao/la SultanSenijad » 05 jan 2013, 15:16

kasim nagodinu šampion
Zadnja izmjena: SultanSenijad, dana/u 05 jan 2013, 15:23, ukupno mijenjano 2 puta.
nedimko buha

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 05 jan 2013, 15:19

SultanSenijad je napisao/la:sve čestitke na transferu u kasimpasu senijade ljubavi i virtuozu volimo te svi imaš pozdrave od moje famelije osim od rođaka koji te nevoli ali boli te briga on je klošar pa nek voli misketa i kinesku ligu dabogda se nagledo strimova a mićemo tebe gledati na televizoru kako dolikuje poštenom svjetu da gleda.
jesi se čuo sa ibrom , šta kaže , oćel mu prvi penal bit panenka ?

SultanSenijad
Kontakt:

Post Postao/la SultanSenijad » 05 jan 2013, 15:26

viKK je napisao/la:
SultanSenijad je napisao/la:sve čestitke na transferu u kasimpasu senijade ljubavi i virtuozu volimo te svi imaš pozdrave od moje famelije osim od rođaka koji te nevoli ali boli te briga on je klošar pa nek voli misketa i kinesku ligu dabogda se nagledo strimova a mićemo tebe gledati na televizoru kako dolikuje poštenom svjetu da gleda.

očekujemo nestrpljivo poziv da nas pozove na mobilni sad je zauzet trenutno spopali ga novinari i raja na ulicama oće slike i avutograme zvaće nas znam da mu je sad preko glave ta navala medija i ljubimaca ali zvjezda je to i on se naviko na takije život.panenke će da bidnu ali nikad se nezna kada.
nedimko buha

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 jan 2013, 15:30

Đekna još nije umrla a ka' će neznamo
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 06 jan 2013, 16:11

Evo sad pocinje Ibro da treze mrezove u Turskoj! Nadam se da ce barem 10 gola do kraja sezone napraviti. pozz
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

bilalx

Post Postao/la bilalx » 06 jan 2013, 16:17

viKK je napisao/la:

očekujemo nestrpljivo poziv da nas pozove na mobilni sad je zauzet trenutno spopali ga novinari i raja na ulicama oće slike i avutograme zvaće nas znam da mu je sad preko glave ta navala medija i ljubimaca ali zvjezda je to i on se naviko na takije život.panenke će da bidnu ali nikad se nezna kada.
:lol: sultan kralj :lol: :lol:

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 06 jan 2013, 16:32

Sultane kralju da mi je samo znati tvoje ime i prezime da te zezam..sigurno se često srećemo ,al si nepismen što jest jest..da li je kod tebe ona po vuku "piši kao što govoriš".Vjerovatno je sa tobom veoma zabavno razgovarati :lol: :oops:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jan 2013, 17:17

viKK je napisao/la:

jel istina da ga je zvala Aston Vila ali ih je on odbio jer su izgubili 8-0 od Čelzija i njemu se to nije svidjelo ???
DRUG NEBI TI PUNCA

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 jan 2013, 17:31

aqarius je napisao/la:Sultane kralju da mi je samo znati tvoje ime i prezime da te zezam..sigurno se često srećemo ,al si nepismen što jest jest..da li je kod tebe ona po vuku "piši kao što govoriš".Vjerovatno je sa tobom veoma zabavno razgovarati :lol: :oops:
Ime mu je Nedim. Znam i prezime, ali eto neka sam kaze ako hoce. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Akita
Kontakt:

Post Postao/la Akita » 06 jan 2013, 21:54

Nije vise Buha sad je Brod :lol: Nedim Brod.

http://www.facebook.com/nedimko.buha?ref=ts&fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 07 jan 2013, 19:27

viKK je napisao/la:

Svaka ti dala sultane, obraduješ me svaki put kad vidim tvoj post :D
Samo da te pitam, jesi bio u 17-ci za Novu? ;)

knabs
Kontakt:

Post Postao/la knabs » 08 jan 2013, 08:46

zasto ima srce ispred imena ovog (pro)celavog kvazifudbalera na forumu, koliko mi svi trebamo trpiti sve ovo :(

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 18 jan 2013, 19:30

Ibro ga utrpa Galati...šta ćemo sad??? :mrgreen:

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 18 jan 2013, 19:31

Gooooooooooooooooooooooooooooooooollll :D :D :D :mrgreen:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 jan 2013, 19:34

ZZtop10 je napisao/la:Gooooooooooooooooooooooooooooooooollll :D :D :D :mrgreen:
Nedimko svrsavaaaaaaa :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 18 jan 2013, 19:38

Zalijepite neki link,nije na odmet decki..

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.