E nasli su crkvu gdje ce se Bogu moliti.Pa presjednistvo gore od nji 100 putaibrakadabra je napisao/la:Delegati iz Rs traže sastanak sa predsjedništvom države kao garant da ih bošnjaci nece izraditi.AYAN je napisao/la:Zna li iko išta konkretno?
Dosta nagađanja...
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nogometni savez BiH
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
statut se sutra usvaja... ako ne sutra, onda u roku mjesec dana... bicemo suspendovani za to vrijeme, ali nece biti posljedica za repku i kljubove, jer repka ne igra do juna, a klubovi za evropska takmicenja se prijavljuju isto nekad u junu...
kompromis ce biti amandman po kojem se predsjednik rotira po nacionalnom kljucu..
duzina mandata svakako nije uslov... moze biti 1,2,3,4 godine... to uefu i fifu ne zanima..
kompromis ce biti amandman po kojem se predsjednik rotira po nacionalnom kljucu..
duzina mandata svakako nije uslov... moze biti 1,2,3,4 godine... to uefu i fifu ne zanima..
- spielführer_21
- Kontakt:
S većim nestrpljenjem očekujem da se ovo riješi nego utakmice repke.
Sam ne znam šta da očekujem i čemu da se nadam? Usvajanje statuta ili suspenzija? Šta nakon usvajanja ili suspenzije? Hiljadu je opcija 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
treba odrzati sjednicu na engleskom, oni lopovi ce samo klimati glavom i reci "yes yes"ibrakadabra je napisao/la:Treba delegatima podijeliti samo kartone sa "DA" i to je to.Cartman je napisao/la:Neka se ne pojave, nasi prihvate statut i vozdra. Yebo kvorum.ibrakadabra je napisao/la:Delegati iz RS i Hercegovine se neče ni pojaviti,jer če se bojati za svoju sigurnost.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Prevodit ce im ona Pecikoza. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kakve smo mi pickice, da mi je samo jednog srest iz saveza samo jednog
hmmm hmmmm punto punto...Cartman je napisao/la:Prevodit ce im ona Pecikoza.
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Jos kad Baka pocne pricat o realnim rezultatima. I tinks da ce usvojit.Dushi_Rob je napisao/la:hmmm hmmmm punto punto...Cartman je napisao/la:Prevodit ce im ona Pecikoza.
Ne razumijem kako više prokleto ne shvatite da nam je suspenzija jedino i pravo rješenje! Ne pravite od toga nauku.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Eto Bevanda i Dodikovci zele dobro BIH fudbalu.Sto guraju nas fudbal u suspenziju.
Il se to samo neko vrlo lose sali.
Sa suspenzijom minimalno propadaju dva ciklusa kvalifikacija.i niko ti ne moze garantovati,da ce i nakon toga u savez doci bolji.Gori ne,ali vjerovatno isti da
Sa suspenzijom minimalno propadaju dva ciklusa kvalifikacija.i niko ti ne moze garantovati,da ce i nakon toga u savez doci bolji.Gori ne,ali vjerovatno isti da
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 mar 2011, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
U trenutnoj garnituri puno je zlikovaca, ali shvati da je suspenzija jedini način da ih se riješimo. Bar na čas...harishp je napisao/la:Eto Bevanda i Dodikovci zele dobro BIH fudbalu.Sto guraju nas fudbal u suspenziju.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- sarajlija89
- Kontakt:
To je to...u principu se nece nista promijeniti i dalje ce se gledati "konstitutivnost i ravnopravnost" naroda..i opet ce biti neki iljo,ceko,suljo...harishp je napisao/la:Eto Bevanda i Dodikovci zele dobro BIH fudbalu.Sto guraju nas fudbal u suspenziju.
Ma zao mi samo reprezentacije..ove generacije...koja je napravila neki iskorak i ima potencijal za veliko takmicenje...
Klubovi su svakako negdje na pocetku
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sada na TV Sarajevo objavise da su iz Uefe najavili da ce se u slucaju odbijanja uvesti privremena uprava u savezu!Zna li neko nesto vise o ovoj upravi? 
Suspenduju nas i šta, o5 isto sranje će bit'. U Savez će ući isti lopovi i foteljaši, a reprezentacija i klubovi će ispaštati.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Ako nas suspenduju ovi ljudi koji rade sada oko saveza, skupstina... itd. vise nikad nece moci obavljati neku funkciju u novom savezu.AulleTa je napisao/la:Suspenduju nas i šta, o5 isto sranje će bit'. U Savez će ući isti lopovi i foteljaši, a reprezentacija i klubovi će ispaštati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zar stvarno mislite da ce UEFA izbaciti nasu repku,ja sam ubijedjen da ce stranci postaviti privremenu upravu u likovima nekih provjerenih sportasa,jer ako nas izbace napravice sebi more dodatnog posla i naravno to ce ih i financijski kostati...
Siguran sam da nase izbacivanje UEFI donosi puno vise loseg nego dobrog ipak Dzeko,Miske,Spaha,Ibis znace nesto u fudbalskoj Evropi...
Siguran sam da nase izbacivanje UEFI donosi puno vise loseg nego dobrog ipak Dzeko,Miske,Spaha,Ibis znace nesto u fudbalskoj Evropi...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Iz pouzdanih izvora sam saznao da će sutra biti usvojen statut, ali da će se provedba istog odgađati što duže!
- Principatus
- Kontakt:
Care, bez zlobe, ali culi smo mi na ovom forumu dovoljno provjerenih informacija.hz1987 je napisao/la:Iz pouzdanih izvora sam saznao da će sutra biti usvojen statut, ali da će se provedba istog odgađati što duže!
A i da bude tako, neznam dali da se radujem ili ne.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
A jedino je ona moja bila tacna. Znaci da nas nisu suspendovali prosli put kad su svi to najavljivali.Principatus je napisao/la:Care, bez zlobe, ali culi smo mi na ovom forumu dovoljno provjerenih informacija.hz1987 je napisao/la:Iz pouzdanih izvora sam saznao da će sutra biti usvojen statut, ali da će se provedba istog odgađati što duže!
A i da bude tako, neznam dali da se radujem ili ne.
- bavaraccccc
- Kontakt:
Treba zaprijetiti onim papcima u savezu,malo ih zastrasiti,izvrsiti pritisak na njih
zna li neko kada sjednica sutra tacno pocinje? 
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.