Ma to je taj Hamulic, zbog Hamulica forumasi su pali u trans. Psovke i uvrede sta sam sve dobio zbog ovog Hamulica, i to samo zbog toga sto sam napisao da je on overrated igrac. Ljudi me napadali i tvrdili su da je on novi Dzeko ili nova top zvijezda za nas tim. On je musliman i svakakve nebuloze da bi opravdali njegov neuspijeh i ponasanje.
Allahova pravda sve rijesava. Kakve su to neznalice koji su ga smatrali kao top igraca.
Da je on bio 5% normalan ostao bi u Toulouse i borio bi se ko ostalih, ali to ti je tako, Hamulic = ove forumasi i ljudi koji su ga branili do neba. Allah to sve rijesava. Kofol vjernik a tako se nesportsko ponasa. Koliko sanse mu jos moras dati, da bi bio NORMALAN?
Naravno sad kako je vjetar promenio pravac, sad je Hamulic idiot ili bolestnik sto treba pomoc.
Moji licemjerni forumski klaunovi, gdje ste bili na pocetku?? Sto tako niste odmah rekli, kad je bilo ocigledno.
Karmaaa prcc prcc prcc
PS: Hamulic hajd ti u Slobodi i zabi im zadnji ekser. Da se napokon zavrsi ta cijela prica...
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.