E moj Mirso kad ugovor istekne sa ovim panjom Rosenbergom pamet u glavu. Ima ti da mu budes menadzer i niko drugi.
Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ja se sve nadam da se otkup na ljeto može otkazati ili nešto. Ovi ljudi ne mogu opstati. A i da se izvuku, šta, ovdje je nikakva budućnost.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Ja sam.gledao do prvog gola i sta znam nije Reims napravio nista skoro..Glup penal ,gol i sl.
S druge strane ofanzivno su tanki,nisam.vidio nista do tog primljenog gola,nista.
S druge strane ofanzivno su tanki,nisam.vidio nista do tog primljenog gola,nista.
Slazem se, najgora moguca opcija. Napredovat mozes u dobrom klubu dok se ovdje moze utopit u sivilo ekipe a imao je šlifa za ovu igru.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:53Hahah kakvu ekipu je on izabrao,pa bolje da je osto u Malmeu
-
- Kontakt:
Ako je već išao u Francusku najbolje bi bilo da je mogao u Ren ili Lil jer oni super rade sa mladim igračima i daju im šansu redovno,ali na osnovu čega ti možeš napredovat u Bordou,ko će te tamo zapazit,eto baš će jedan igrač uticati na primljene golove odnosno da se manje prima,najgora moguća solucija bukvalno ja bi prvi volio da griješimharixs je napisao/la: ↑06 feb 2022, 18:53Slazem se, najgora moguca opcija. Napredovat mozes u dobrom klubu dok se ovdje moze utopit u sivilo ekipe a imao je šlifa za ovu igru.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:53Hahah kakvu ekipu je on izabrao,pa bolje da je osto u Malmeu
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Mozda zato sto nije kvalitet za te klubove. Volimo mi precijeniti svoje igrace.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑06 feb 2022, 19:01Ako je već išao u Francusku najbolje bi bilo da je mogao u Ren ili Lil jer oni super rade sa mladim igračima i daju im šansu redovno,ali na osnovu čega ti možeš napredovat u Bordou,ko će te tamo zapazit,eto baš će jedan igrač uticati na primljene golove odnosno da se manje prima,najgora moguća solucija bukvalno ja bi prvi volio da griješimharixs je napisao/la: ↑06 feb 2022, 18:53Slazem se, najgora moguca opcija. Napredovat mozes u dobrom klubu dok se ovdje moze utopit u sivilo ekipe a imao je šlifa za ovu igru.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:53Hahah kakvu ekipu je on izabrao,pa bolje da je osto u Malmeu
-
- Kontakt:
Druže "da je mogao"TheChief je napisao/la: ↑06 feb 2022, 19:06Mozda zato sto nije kvalitet za te klubove. Volimo mi precijeniti svoje igrace.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑06 feb 2022, 19:01Ako je već išao u Francusku najbolje bi bilo da je mogao u Ren ili Lil jer oni super rade sa mladim igračima i daju im šansu redovno,ali na osnovu čega ti možeš napredovat u Bordou,ko će te tamo zapazit,eto baš će jedan igrač uticati na primljene golove odnosno da se manje prima,najgora moguća solucija bukvalno ja bi prvi volio da griješim

SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Pa kako da ode u klub koji mu moze karijeru upropastit, steta golema...
A ti @marostanfield mi se vise ne obracaj zbog tog vrijedjanja molit cu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma yebo klub u kojem igra, razyebi mu vezu sa onom crnogorskom flundrom!
Mirso legendo ne dozvoli da propadne.
Mirso legendo ne dozvoli da propadne.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ma da al Mirso je ipak u fudbalu, nije neznalica nekakva pa da samo suti.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Previše kenjate nakon jedne utakmice.
Polahko...
Polahko...
Dobar igrac u losoj ligi. Francuzi su veci farmeri od Bundesligasa. Bolje da je potpisao za nekoga u Championshipu.
Ako je promaha u,veznom redu i nemaju ofanzivne igre sta ce odbrana kad su pod pritiskom stalno a definitvno najlosija odbrana sa 53gola do ove danasnje petarde steta za Anela bice mu j*beno istaci se u ovakvom klubu..
Bas to, u modernom fudbalu odbrana krece vec od igraca u vrhu napada.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Šta se sekirate, ako je dobar igrač završit će u Lyon ili Lille. Kvalitet i rad nikada neće biti uzaludna.
Hebo Bordeaux.
Hebo Bordeaux.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Ako već nije mogao naći ništa onda je bilo bolje da je ostao u Malemu koji je sigurno bolji od Bordoa
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
- DzananMusa11
- Kontakt:
Kažem ja, Malmo se njega riješio, a ne da je on napravio neki iskorak. Iz ekipe koja igra grupu LP do ekipe koja leti iz očajne francuske lige ko fišek ! Malmo bi bio u gornjoj polovici ove lige sigurno.
Očajan odabir kluba
Očajan odabir kluba
Ma bio bi u bod s psgDzananMusa11 je napisao/la: ↑07 feb 2022, 07:25Kažem ja, Malmo se njega riješio, a ne da je on napravio neki iskorak. Iz ekipe koja igra grupu LP do ekipe koja leti iz očajne francuske lige ko fišek ! Malmo bi bio u gornjoj polovici ove lige sigurno.
Očajan odabir kluba

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.