Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
Kako igra u Bundesligi?
Tako što ima kakav takav sistem, kakve takve saigrače, kakvog takvog trenera, a sve to u Augsburgu je za razliku od našeg i kao kakvo takvo odlično, obzirom na to da je naše nikakvo.
Sigurno mu se tamo ne sklanjaju da zabija, a gledajući reprezentaciju, fizički premoćan u odnosu na 99% ostalih. Zna nekad biti baš fula u nekim zicerima, ali to trener prepozna pa mu prilagodi igru da ima drugačije situacije koje je spreman da pospremi.
Tako što ima kakav takav sistem, kakve takve saigrače, kakvog takvog trenera, a sve to u Augsburgu je za razliku od našeg i kao kakvo takvo odlično, obzirom na to da je naše nikakvo.
Sigurno mu se tamo ne sklanjaju da zabija, a gledajući reprezentaciju, fizički premoćan u odnosu na 99% ostalih. Zna nekad biti baš fula u nekim zicerima, ali to trener prepozna pa mu prilagodi igru da ima drugačije situacije koje je spreman da pospremi.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Može banana ekipica poput Augsburga da mu skroje sistem.simonknows je napisao/la: ↑14 okt 2023, 13:31Kako igra u Bundesligi?
Nije CR7 pa da se repka oko njega gradi.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
sta si zaradio 1-2 miliona na racunu, ili 1M followersa (arapa-:)Beduin je napisao/la: ↑14 okt 2023, 13:12A Haso upravo mene kao ismijava zbog svega toga sto si nabrojao jer sam to zaradio van BiH.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 okt 2023, 01:01Realno uspješan u BiH bi morao imati 2-3 nekretnine, biznis, auto od 100k i 1-2 miliona na računu.
Ili 1 M + followersa na nekoj platformi.
Sve ispod toga si obicni gmaz kao i svi ostali koji žive prosječno do ispodprosječnog.
Haso nas dobri i uspjesni, nadaleko znani bosanackur.ton obicni, cim se to hvali i druge ismijava jer su radili posteno.
-
- Kontakt:
Ne da se gradi, ali da mu se promijeni rola. Jer kažem ti, u Bundesu mu se niko ne sklanja da zabije, ili ti misliš baš to? Ja sumnjam da mu se sklanjaju da zabija, a vidim da baš redovno zabija u zadnje vrijeme. Čak i igra pored statistike nije loša. Ne može biti da u repki zaboravi igrati.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 okt 2023, 13:33Može banana ekipica poput Augsburga da mu skroje sistem.simonknows je napisao/la: ↑14 okt 2023, 13:31Kako igra u Bundesligi?
Nije CR7 pa da se repka oko njega gradi.![]()
Osim Tabakovića (i to na kratko), ti drugog da zamijeni Džeku nemaš. Huskovića vjerovatno gubimo, a Telalović tek treba da se dokaže. Tako da ne vidim ništa loše čak i da se stvarno ofanzivni dio ekipe prilagodi njemu.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- Beduin
- Kontakt:
Zamalo. Skoro pa ko Hasobabino je napisao/la: ↑14 okt 2023, 13:35sta si zaradio 1-2 miliona na racunu, ili 1M followersa (arapa-:)Beduin je napisao/la: ↑14 okt 2023, 13:12A Haso upravo mene kao ismijava zbog svega toga sto si nabrojao jer sam to zaradio van BiH.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 okt 2023, 01:01Realno uspješan u BiH bi morao imati 2-3 nekretnine, biznis, auto od 100k i 1-2 miliona na računu.
Ili 1 M + followersa na nekoj platformi.
Sve ispod toga si obicni gmaz kao i svi ostali koji žive prosječno do ispodprosječnog.
Haso nas dobri i uspjesni, nadaleko znani bosanackur.ton obicni, cim se to hvali i druge ismijava jer su radili posteno.
A ne furam ja Instu. Samo kes, kolica i smekerica
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Svaka čast nek je u zdravlju

⚜️~⚜️~⚜️
- Beduin
- Kontakt:
Hvala drug. Amin svako da ima.

Nego, jel vama usporen forum?
075 ❤
075 ❤
Evo moj slučaj, ja sa svojih 40 godina vodim četiri uspješne firme, radim 12 sati dnevno, napisane dvije knjige, trčim svako jutro 45 minuta, imam vremena za porodicu i prijatelje i mogu vam reći - Ništa nije teško, kad čovjek laže.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Najbolje ocijenjen igrač protiv Lihtenštajna. Da ima završnicu kao što svi želimo igrao bi umjesto Haalanda u Cityju. Fizički strašan igrač, vjerovatno naš najspremniji trenutno. Prava napast za protivničke odbrane, konstantno vrši presing. Još ako popravi realizaciju biće paklen igrač. Eto Bilbija je bolji.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zaboravio si tuširanje hladnom vodom ujutru kad ustaneš.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
O ne, ne lijepi moj. Niko tebe ne ismijava čisto što si radio vani (ili bilo gdje) i zaradio nešto.
Ti si krenuo da vrijeđaš i odredjuješ kriterijume (uspjeha) kada neko može pisati i davati svoje ocjene na forumu. Odakle tebi ideja da možeš nastupati sa tako bahate pozicije?
Da ti osvježim pamćenje:
Ja poštujem svakoga ko je svoj i život svoje porodice unaprijedio u bilo kojem pogledu. Ne pričamo o milionima, nego o realnim stvarima i realnim problemima. Ali nikad zarad poštovanja neću prešutjeti na bezobrazluk.
A vidim da nastavljaš biti bezobrazan nazivajuci nekoga raznim imenima. Sramota je to za tako ozbiljnog čovjeka kakav si ti.

EDIT:
P.S. Ja se nisam ničim hvalio. Pogledaj malo bolje.

- Beduin
- Kontakt:
Ma ne nazivam ja tebe nikakvim ruznim i pogrdnim imenima, daleko od toga. Halali ako sam te uvrijedio.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 16:32O ne, ne lijepi moj. Niko tebe ne ismijava čisto što si radio vani (ili bilo gdje) i zaradio nešto.
Ti si krenuo da vrijeđaš i odredjuješ kriterijume (uspjeha) kada neko može pisati i davati svoje ocjene na forumu. Odakle tebi ideja da možeš nastupati sa tako bahate pozicije?
Da ti osvježim pamćenje:Prvi kreneš diskusiju spuštati na lični nivo i budeš bezobrazan i onda plačeš okolo vidi šta mi je napisao.
Ja poštujem svakoga ko je svoj i život svoje porodice unaprijedio u bilo kojem pogledu. Ne pričamo o milionima, nego o realnim stvarima i realnim problemima. Ali nikad zarad poštovanja neću prešutjeti na bezobrazluk.
A vidim da nastavljaš biti bezobrazan nazivajuci nekoga raznim imenima. Sramota je to za tako ozbiljnog čovjeka kakav si ti.![]()
Nego je apsurdno da mi, obicni kokuzi, ismijavamo neciji uspjeh da dodje do Bundeslige, zaradjuje milione i pitamo se kako je on to uspio, u smislu da ne zasluzuje.
To je apsurd, sve i da tek onako iz dosade piskaramo i ismijavamo. Govorim u mnozini, misleci i na sebe ovdje.
Zasto mi ne postanemo uspjesan fudbaler, doguramo do reprezentacije, postanemo uspjesan politicar, doktor, muzicar? A u svoj nasoj muci i borbi za egzistenciju mi pokusavamo umanjiti i ismijati neciji uspjeh.
I to hajde da ismijavamo Civica koji i u Ferencu vise ne zna sta trazi, ali doci do Bundeske i nama to smijesno, pa kako onda nas prikazati? Budi iskren i objektivan.
Narocito sto si pokusao ismijati moj odlazak u Afganistan, a napravio sam sto vas vecina moze samo sanjati, samo sto se ja ne hvalim time.
075 ❤
075 ❤
O svemu se piše na temi Demirovića osim o Ermedinu. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Pa dobro, nije bas da nisi nazivao ruznim imenima.Beduin je napisao/la: ↑14 okt 2023, 16:42Ma ne nazivam ja tebe nikakvim ruznim i pogrdnim imenima, daleko od toga. Halali ako sam te uvrijedio.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑14 okt 2023, 16:32O ne, ne lijepi moj. Niko tebe ne ismijava čisto što si radio vani (ili bilo gdje) i zaradio nešto.
Da ti osvježim pamćenje:Prvi kreneš diskusiju spuštati na lični nivo i budeš bezobrazan i onda plačeš okolo vidi šta mi je napisao.
A vidim da nastavljaš biti bezobrazan nazivajuci nekoga raznim imenima. Sramota je to za tako ozbiljnog čovjeka kakav si ti.![]()
Nego je apsurdno da mi, obicni kokuzi, ismijavamo neciji uspjeh da dodje do Bundeslige, zaradjuje milione i pitamo se kako je on to uspio, u smislu da ne zasluzuje.
To je apsurd, sve i da tek onako iz dosade piskaramo i ismijavamo. Govorim u mnozini, misleci i na sebe ovdje.
Zasto mi ne postanemo uspjesan fudbaler, doguramo do reprezentacije, postanemo uspjesan politicar, doktor, muzicar? A u svoj nasoj muci i borbi za egzistenciju mi pokusavamo umanjiti i ismijati neciji uspjeh.
I to hajde da ismijavamo Civica koji i u Ferencu vise ne zna sta trazi, ali doci do Bundeske i nama to smijesno, pa kako onda nas prikazati? Budi iskren i objektivan.
Narocito sto si pokusao ismijati moj odlazak u Afganistan, a napravio sam sto vas vecina moze samo sanjati, samo sto se ja ne hvalim time.
Mada ja tebe nisam, iako sam naravno mogao.

Da je apsurd, možda i jeste. Ali ti dovodiš čitav koncept foruma (raznih diskusija i razmjene misljenja) u pitanje!
Negdje u Portugalu i Argentini sigurno postoje forumi gdje navijači pljuju Mesija i Ronalda, ko je Demirović da bude izuzet iz toga?! Uz to je jako loš u nekoliko zadnjih utakmica, moraš se složiti.
Uz to, jako važno, ja nisam ismijavao ničiji uspjeh da je došao do Budeslige i postao kapitan, ti si vjerovatno mislio na ovog drugog forumaša koji je meni replicirao.
Što se tiče tebe i Afganistana već sam ti dijelom odgovorio. Ti si nastupao sa te pozicije kao da odredjuješ kriterijume uspjeha i spuštaš stvari na lični nivo.
Odlazak u Afganistan je bio super sa finansijske strane, a složićeš se da skoro sa svake druge nije neka sreća.
Da se razumijemo, ja to itekako puštujem, ali sam ti htio skrenuti pažnju da ti to ne daje za pravo da držiš lekcije o uspjehu.
Helem, halali i ti ako sam te uvrijedio.

Evo da ja odem u offtpoic - fade

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kažeš da si uspješan Haso, živo me zanima portfolio. Nije provokacija, čisto da vidim parametar za uspjeh. Samo finansije, na papiru.
⚜️~⚜️~⚜️
Naravno, evo samo da svežem tregere. Odmah ću tebi poslati. 
1 M + followersa

1 M + followersa

Pa nije covjek nista lose rekao za 1 M followera. Ljudi ogromne pare uzimaju na osnovu drustvenih mreza i followera...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ko u bosni ima 1M?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Krampi bi se danas moglo omaći pa da postigne gol
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Proximic i 2 gosta.