23 key passesPoliceman je napisao/la:Isco made 132 passes. 12 of them went forwards.
PATETICNO
![]()
i on je kao neki igrac

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
23 key passesPoliceman je napisao/la:Isco made 132 passes. 12 of them went forwards.
PATETICNO
![]()
i on je kao neki igrac
Potrudit cemo se Fikrete a ti navijajFikret1946 je napisao/la: Ajmo Mexico,izbacite cigane![]()
Lozano abd za prolaz nase druge domovine
Oooo daaaaa. Naravno da ti to ne vidis niti ce bilo ko od vas to priznati. Ali ja koji to gledam sa strane vidim itekako. Zaboli me neka stvar i za Hrvate i za Srbe.zigzag je napisao/la:To je mozda vasa percepcija, ali to nije istina..99% hrvata boli neka stvar za srbima a kamoli da pricamo o nekoj mrznji. Jednostavno nas boli kuki za njih i ne bavimo se mi s njima niti blizu koliko se oni bave s nama na dnevno politickoj razini, pokusavajuci vec 100 godina nesto nama dokazivati!Evander je napisao/la:O Hrvatima i njihovoj mrznji i kompleksu prema Srbima, najbolje govori onaj klip gdje lik na ulici recituje stihove Josipe Lisac i Sinana Sakica[/b] i pita prolaznike sta misle o tomeinvincible1921 je napisao/la:Hrvati nisu nista bolji cak su nekim stvarima i gori...prvo kompleksi koje imaju prema srbima su nemjerljivi...pogotovo u kosarci. Sto se tice medija ...o cemu pricamo za njih je Cilic kad osvoji nesto Hrvat, kad podbaci hercegovac![]()
![]()
![]()
.
Hrvati su ubijedljivo najveci nacionalisti, a Srbi ne mogu da se pomire sa tim da je neko bolji od njih u necemu i odatle nastaje ovo pateticno pisanje njihovih medija.
A mi Bosnjaci, mi smo levati najveci. Nas Bog ni za sta nije dao
A sto se tice izjave "uvjerljivo najjaci nacionalisti", mi volimo svoju zemlju i zelimo da bude prava drzava i za hrvate i za sve koji zele biti hrvatski gradjani neovisno o nacionalnosti - (trenutno bivsi udbo-komunisticki sljam pokusava promijenit opis iste ali nece ic, pomalo ce se i taj zatucani mentalni sklop promijenit), i ne gradimo tu ljubav na mrznji prema drugima (za razliku od nekih) sto god tko mislio. Kojekakvi idiotski primjeri poput gore spomenutih niposto nisu i ne mogu bit meritum za generalne zakljucke. Isprike na off topicu ali osjecao sam potrebu reagirati. Mislite sto hocete
Nećeš vjerovati ali ta vrsta vijesti su najčitanije i kod nas. Možda nema toliko sajtova ili novina koje su konkretno te kategorije ali imaš članke koji su čitaniji 10 puta od nekog obrazovnog. Ni na SSba nećeš pročitati koncepte fudbala Helenija Herere već kako sebe Ibra naziva bogom ili kako je Kutinjo o'sovo mater Klopu kad je napušt'o Liverpool. A najbolji ti je primjer ovaj sam forum, 40 stranica se napiše ako je nekoga nazvao Subašića srbinom a dva posta (i to oba suSaurman je napisao/la:Varaš se to je kod Srba izuzetno popularno štivo Informer,Telegraf,Kurir i umobolne rijaliti splačine tipa parovi zadruga itd.Kome je ispala sisa,ko je kome popušio,čije su gaće ostale na terazijama,jel premijerka nakon sjednice vlade otišla na zlatni tuš i hoće li se Srbija umešati u konflikt SAD i Rusije.Rooney88 je napisao/la:Te medije, na srecu, niko iole normalan u Srbiji ne shvata ozbiljno.
odavno gluplji post ne procitahzigzag je napisao/la:To je mozda vasa percepcija, ali to nije istina..99% hrvata boli neka stvar za srbima a kamoli da pricamo o nekoj mrznji. Jednostavno nas boli kuki za njih i ne bavimo se mi s njima niti blizu koliko se oni bave s nama na dnevno politickoj razini, pokusavajuci vec 100 godina nesto nama dokazivati!Evander je napisao/la:O Hrvatima i njihovoj mrznji i kompleksu prema Srbima, najbolje govori onaj klip gdje lik na ulici recituje stihove Josipe Lisac i Sinana Sakica[/b] i pita prolaznike sta misle o tomeinvincible1921 je napisao/la:Hrvati nisu nista bolji cak su nekim stvarima i gori...prvo kompleksi koje imaju prema srbima su nemjerljivi...pogotovo u kosarci. Sto se tice medija ...o cemu pricamo za njih je Cilic kad osvoji nesto Hrvat, kad podbaci hercegovac![]()
![]()
![]()
.
Hrvati su ubijedljivo najveci nacionalisti, a Srbi ne mogu da se pomire sa tim da je neko bolji od njih u necemu i odatle nastaje ovo pateticno pisanje njihovih medija.
A mi Bosnjaci, mi smo levati najveci. Nas Bog ni za sta nije dao
A sto se tice izjave "uvjerljivo najjaci nacionalisti", mi volimo svoju zemlju i zelimo da bude prava drzava i za hrvate i za sve koji zele biti hrvatski gradjani neovisno o nacionalnosti - (trenutno bivsi udbo-komunisticki sljam pokusava promijenit opis iste ali nece ic, pomalo ce se i taj zatucani mentalni sklop promijenit), i ne gradimo tu ljubav na mrznji prema drugima (za razliku od nekih) sto god tko mislio. Kojekakvi idiotski primjeri poput gore spomenutih niposto nisu i ne mogu bit meritum za generalne zakljucke. Isprike na off topicu ali osjecao sam potrebu reagirati. Mislite sto hocete
Meksiko po meni igra predobar nogomet..protiv Svedske su bili odlicni, ali nisu imali svoj dan sto se golova tice, a ovim bahilima sve sto su pokusali je uslo...bice dobra tekma, bice tesko Meksikancima, al mislim da su sanse tek 55-45 na strani Brazilaca..Alucard je napisao/la:Sta mislite, hoce uspjeti Meksiko dati bar jedan gol Brazilu?
Znam lica im se ozare kad vide neko trač sranje, što bi rekli to vam je Balkan daj senzcionizma,nacionalizma,rasizma sve smiksaš i dobiješ Infromer,Avaz Express i sl.sljivo je napisao/la:Nećeš vjerovati ali ta vrsta vijesti su najčitanije i kod nas. Možda nema toliko sajtova ili novina koje su konkretno te kategorije ali imaš članke koji su čitaniji 10 puta od nekog obrazovnog. Ni na SSba nećeš pročitati koncepte fudbala Helenija Herere već kako sebe Ibra naziva bogom ili kako je Kutinjo o'sovo mater Klopu kad je napušt'o Liverpool. A najbolji ti je primjer ovaj sam forum, 40 stranica se napiše ako je nekoga nazvao Subašića srbinom a dva posta (i to oba suSaurman je napisao/la:
Varaš se to je kod Srba izuzetno popularno štivo Informer,Telegraf,Kurir i umobolne rijaliti splačine tipa parovi zadruga itd.Kome je ispala sisa,ko je kome popušio,čije su gaće ostale na terazijama,jel premijerka nakon sjednice vlade otišla na zlatni tuš i hoće li se Srbija umešati u konflikt SAD i Rusije.) kad Alegri jednom izmjenom promjeni formaciju i dešavanja na terenu, preokrene situaciju i izbaci drugu ekipu u tri minute.
HvalaanonymousHD je napisao/la:Vamos Mehiko
Fikret1946 je napisao/la:Igor Kristic poslije onog bilmeza od sinoc dodje ko Jon Champion
ma nasi su prosli dance sinoc, nije ovo danas istodelinjo je napisao/la:dan omladino ...koji su nasi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.