Osmina finala- sve utakmice

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Fikret1946
Kontakt:

Re: Osmina finala- sve utakmice

Post Postao/la Fikret1946 » 02 jul 2018, 15:24

Policeman je napisao/la:Isco made 132 passes. 12 of them went forwards.
PATETICNO

:facepalm: :facepalm: i on je kao neki igrac
23 key passes :lol:

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 02 jul 2018, 15:27

Fikret1946 je napisao/la: Ajmo Mexico,izbacite cigane :pray:
Lozano abd za prolaz nase druge domovine :ljepota:
Potrudit cemo se Fikrete a ti navijaj ;) :D
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 jul 2018, 15:27

zigzag je napisao/la:
Evander je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Hrvati nisu nista bolji cak su nekim stvarima i gori...prvo kompleksi koje imaju prema srbima su nemjerljivi...pogotovo u kosarci. Sto se tice medija ...o cemu pricamo za njih je Cilic kad osvoji nesto Hrvat, kad podbaci hercegovac :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
O Hrvatima i njihovoj mrznji i kompleksu prema Srbima, najbolje govori onaj klip gdje lik na ulici recituje stihove Josipe Lisac i Sinana Sakica[/b] i pita prolaznike sta misle o tome
.

Hrvati su ubijedljivo najveci nacionalisti, a Srbi ne mogu da se pomire sa tim da je neko bolji od njih u necemu i odatle nastaje ovo pateticno pisanje njihovih medija.
A mi Bosnjaci, mi smo levati najveci. Nas Bog ni za sta nije dao :D
To je mozda vasa percepcija, ali to nije istina..99% hrvata boli neka stvar za srbima a kamoli da pricamo o nekoj mrznji. Jednostavno nas boli kuki za njih i ne bavimo se mi s njima niti blizu koliko se oni bave s nama na dnevno politickoj razini, pokusavajuci vec 100 godina nesto nama dokazivati!

A sto se tice izjave "uvjerljivo najjaci nacionalisti", mi volimo svoju zemlju i zelimo da bude prava drzava i za hrvate i za sve koji zele biti hrvatski gradjani neovisno o nacionalnosti - (trenutno bivsi udbo-komunisticki sljam pokusava promijenit opis iste ali nece ic, pomalo ce se i taj zatucani mentalni sklop promijenit), i ne gradimo tu ljubav na mrznji prema drugima (za razliku od nekih) sto god tko mislio. Kojekakvi idiotski primjeri poput gore spomenutih niposto nisu i ne mogu bit meritum za generalne zakljucke. Isprike na off topicu ali osjecao sam potrebu reagirati. Mislite sto hocete
Oooo daaaaa. Naravno da ti to ne vidis niti ce bilo ko od vas to priznati. Ali ja koji to gledam sa strane vidim itekako. Zaboli me neka stvar i za Hrvate i za Srbe.
Ko je jos priznao da ima neki kompleks? Niti jedan kompleksas to reci nece. A itekako imate i uvijek ste imali kompleks od Srbije. O mrznji prema Sribma da ne pricam.
Mislim, dovoljno je pogledati ovaj klip i sve ce ti se samo kazati:
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 02 jul 2018, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 02 jul 2018, 15:28

Saurman je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Te medije, na srecu, niko iole normalan u Srbiji ne shvata ozbiljno. :D
Varaš se to je kod Srba izuzetno popularno štivo Informer,Telegraf,Kurir i umobolne rijaliti splačine tipa parovi zadruga itd.Kome je ispala sisa,ko je kome popušio,čije su gaće ostale na terazijama,jel premijerka nakon sjednice vlade otišla na zlatni tuš i hoće li se Srbija umešati u konflikt SAD i Rusije.
Nećeš vjerovati ali ta vrsta vijesti su najčitanije i kod nas. Možda nema toliko sajtova ili novina koje su konkretno te kategorije ali imaš članke koji su čitaniji 10 puta od nekog obrazovnog. Ni na SSba nećeš pročitati koncepte fudbala Helenija Herere već kako sebe Ibra naziva bogom ili kako je Kutinjo o'sovo mater Klopu kad je napušt'o Liverpool. A najbolji ti je primjer ovaj sam forum, 40 stranica se napiše ako je nekoga nazvao Subašića srbinom a dva posta (i to oba su :thumbup: ) kad Alegri jednom izmjenom promjeni formaciju i dešavanja na terenu, preokrene situaciju i izbaci drugu ekipu u tri minute.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 02 jul 2018, 15:30

zigzag je napisao/la:
Evander je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Hrvati nisu nista bolji cak su nekim stvarima i gori...prvo kompleksi koje imaju prema srbima su nemjerljivi...pogotovo u kosarci. Sto se tice medija ...o cemu pricamo za njih je Cilic kad osvoji nesto Hrvat, kad podbaci hercegovac :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
O Hrvatima i njihovoj mrznji i kompleksu prema Srbima, najbolje govori onaj klip gdje lik na ulici recituje stihove Josipe Lisac i Sinana Sakica[/b] i pita prolaznike sta misle o tome
.

Hrvati su ubijedljivo najveci nacionalisti, a Srbi ne mogu da se pomire sa tim da je neko bolji od njih u necemu i odatle nastaje ovo pateticno pisanje njihovih medija.
A mi Bosnjaci, mi smo levati najveci. Nas Bog ni za sta nije dao :D
To je mozda vasa percepcija, ali to nije istina..99% hrvata boli neka stvar za srbima a kamoli da pricamo o nekoj mrznji. Jednostavno nas boli kuki za njih i ne bavimo se mi s njima niti blizu koliko se oni bave s nama na dnevno politickoj razini, pokusavajuci vec 100 godina nesto nama dokazivati!

A sto se tice izjave "uvjerljivo najjaci nacionalisti", mi volimo svoju zemlju i zelimo da bude prava drzava i za hrvate i za sve koji zele biti hrvatski gradjani neovisno o nacionalnosti - (trenutno bivsi udbo-komunisticki sljam pokusava promijenit opis iste ali nece ic, pomalo ce se i taj zatucani mentalni sklop promijenit), i ne gradimo tu ljubav na mrznji prema drugima (za razliku od nekih) sto god tko mislio. Kojekakvi idiotski primjeri poput gore spomenutih niposto nisu i ne mogu bit meritum za generalne zakljucke. Isprike na off topicu ali osjecao sam potrebu reagirati. Mislite sto hocete
odavno gluplji post ne procitah
naprijed rejal

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 02 jul 2018, 15:46

Alucard je napisao/la:Sta mislite, hoce uspjeti Meksiko dati bar jedan gol Brazilu?
Meksiko po meni igra predobar nogomet..protiv Svedske su bili odlicni, ali nisu imali svoj dan sto se golova tice, a ovim bahilima sve sto su pokusali je uslo...bice dobra tekma, bice tesko Meksikancima, al mislim da su sanse tek 55-45 na strani Brazilaca..
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

zigzag
Kontakt:

Post Postao/la zigzag » 02 jul 2018, 15:47

.

A mi Bosnjaci, mi smo levati najveci. Nas Bog ni za sta nije dao :D[/quote]

A sto se tice izjave "uvjerljivo najjaci nacionalisti", mi volimo svoju zemlju i zelimo da bude prava drzava i za hrvate i za sve koji zele biti hrvatski gradjani neovisno o nacionalnosti - (trenutno bivsi udbo-komunisticki sljam pokusava promijenit opis iste ali nece ic, pomalo ce se i taj zatucani mentalni sklop promijenit), i ne gradimo tu ljubav na mrznji prema drugima (za razliku od nekih) sto god tko mislio. Kojekakvi idiotski primjeri poput gore spomenutih niposto nisu i ne mogu bit meritum za generalne zakljucke. Isprike na off topicu ali osjecao sam potrebu reagirati. Mislite sto hocete[/quote]

Oooo daaaaa. Naravno da ti to ne vidis niti ce bilo ko od vas to priznati. Ali ja koji to gledam sa strane vidim itekako. Zaboli me neka stvar i za Hrvate i za Srbe.
Ko je jos priznao da ima neki kompleks? Niti jedan kompleksas to reci nece. A itekako imate i uvijek ste imali kompleks od Srbije. O mrznji prema Sribma da ne pricam.
Mislim, dovoljno je pogledati ovaj klip i sve ce ti se samo kazati:
[/quote]
Qurac ti moj vidis.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 jul 2018, 15:53

Po meni 60-40 na strani Brazilaca
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 02 jul 2018, 15:57

Vamos Mehiko

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 jul 2018, 15:58

sljivo je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Varaš se to je kod Srba izuzetno popularno štivo Informer,Telegraf,Kurir i umobolne rijaliti splačine tipa parovi zadruga itd.Kome je ispala sisa,ko je kome popušio,čije su gaće ostale na terazijama,jel premijerka nakon sjednice vlade otišla na zlatni tuš i hoće li se Srbija umešati u konflikt SAD i Rusije.
Nećeš vjerovati ali ta vrsta vijesti su najčitanije i kod nas. Možda nema toliko sajtova ili novina koje su konkretno te kategorije ali imaš članke koji su čitaniji 10 puta od nekog obrazovnog. Ni na SSba nećeš pročitati koncepte fudbala Helenija Herere već kako sebe Ibra naziva bogom ili kako je Kutinjo o'sovo mater Klopu kad je napušt'o Liverpool. A najbolji ti je primjer ovaj sam forum, 40 stranica se napiše ako je nekoga nazvao Subašića srbinom a dva posta (i to oba su :thumbup: ) kad Alegri jednom izmjenom promjeni formaciju i dešavanja na terenu, preokrene situaciju i izbaci drugu ekipu u tri minute.
Znam lica im se ozare kad vide neko trač sranje, što bi rekli to vam je Balkan daj senzcionizma,nacionalizma,rasizma sve smiksaš i dobiješ Infromer,Avaz Express i sl.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 02 jul 2018, 15:59

Samo da se brze oslobadjaju lopte i da ovaj klosar Chicarito vise ucestvuje u igri

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 jul 2018, 16:00

dan omladino ...koji su nasi :D :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 02 jul 2018, 16:01

ako ponove mec protiv njemacke, crno se pise brazilu.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 02 jul 2018, 16:04

@zigzag momcino ne kvouta se tako
naprijed rejal

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 02 jul 2018, 16:09

anonymousHD je napisao/la:Vamos Mehiko
Hvala
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 02 jul 2018, 16:10

Mogu Mehikanci iznenaditi ovdje, nije Brazil toliko jak kao što se priča.

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 02 jul 2018, 16:11

Igor Kristic poslije onog bilmeza od sinoc dodje ko Jon Champion

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 02 jul 2018, 16:15

Fikret1946 je napisao/la:Igor Kristic poslije onog bilmeza od sinoc dodje ko Jon Champion
:thumbup: :mrgreen: Muzika za usi.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 02 jul 2018, 16:15

Lozano definicija krilnog igraca
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 02 jul 2018, 16:15

delinjo je napisao/la:dan omladino ...koji su nasi :D :D
ma nasi su prosli dance sinoc, nije ovo danas isto :D
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Zaključano

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.