Cestitke!marconato je napisao/la:Preponosan!!!![]()
![]()
![]()
Kakva sportska i prvenstveno kosarkaska velesila!!!
RIO 2016 - Košarka
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: RIO 2016 - Košarka
Hvala brate!SlevinKelevra je napisao/la: Cestitke!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Kafići, kafane, parkovi su puni i bez njihovog poziva. Jbg ima se šta gledati...Pogba je napisao/la:RTRS poziva gradjane da izadju na ulice.
Ali je to u cijeloj priči nebitno.
Veliki rezultat Saleta Đorđevića. Sjajna partija, daleko najbolja na takmičenju. Iako ni Bogdan, ni Jokić, a bogme ni Radule nisu ništa naročito odigrali večeras u napadu.
Nek se i Štimac upisao, zaslužio je.
akisarajevo92 je napisao/la:@kobe24Lillard je napisao/la:A možda i najboljeg ne ubaciš - Satoransky, top3 igrača u Europi uopćekobe24 je napisao/la:Ma Teodosic je sigurno imao sta pokazati u NBA i ranije, a sad posebno. Svestran igrac, u nekim segmentima nevjerovatan i nedodirljiv, ima par nekih sitnih nedostataka, ali bi sigurno imao sta za reci u Americi. Godinama je u top3 PGa u Evropi, konacno je uzeo i EL, mislim da je vrijeme da se oproba preko bare i tako krunise sjajnu karijeru. Po meni su sad trenutno tri najbolja plejmejkera Evrope Teo, Chacho i Kalnietis.
Cestitke Srbiji na finalu, svaka cast!
pratis kosarku samo na ovom turniru ili?
Inace bi znao kakve igre (ne)pruza Kalnietis u klubovima, za repku je potpuno drugi igrac
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Spavate li mirno Amerikanci ?

Cestitke komsijama na ovoj velikoj pobjedi, pokazali su da su prava pravcata Zemlja Kosarke i uz Litvaniju jedina "cista" kosarkaska velesila Europe. Sad se pobijte za zlato, ova Amerika nije nepobjediva 
- alan_kardec
- Kontakt:
Sve je ovo normalnoPrijedor je napisao/la:Ala silovanja a yebem te zemljo sta je ovo siloo hahaha
Jakako nego na ulice, ne igra se finale protiv Amera svaki drugi dan već svaku drugu godinu.
Nego recite mi šta ovo bi večeras? Kakva partija, nestvarno
Đorđeviću naklon do poda, kako doktorski odrađeno večeras
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pogba je napisao/la:RTRS poziva gradjane da izadju na ulice.
Inace, Srbija pomela klokane sa parketa
U svakom slucaju i srebro bi bilo zlatnog sjaja za njih.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 20 avg 2016, 04:07, ukupno mijenjano 1 put.
Nije da nisam ocekivao pobedju, svakako jesam. Ovakvo razbijanje, ni najveci optimisti s jedne, a pesimisti s druge strane nisu ocekivali. Nije to sve ni do Srbije, jednostavno nije bila noc Australaca (trica dovoljan pokazatelj), ali nikako se ne moze reci da onakva odbrana i igra u cjelosti nije glavni razlog za onih -25 razlike.
Cestitke!
Cestitke!
Hvala na čestitkama.Epidaurus je napisao/la:Cestitke komsijama na ovoj velikoj pobjedi, pokazali su da su prava pravcata Zemlja Kosarke i uz Litvaniju jedina "cista" kosarkaska velesila Europe. Sad se pobijte za zlato, ova Amerika nije nepobjediva
Nije nepobjediva, ali je veliki favorit. Da je Bjelica tu, naše šanse bi bile veće.
Spavamodscile je napisao/la:Spavate li mirno Amerikanci ?![]()
- DragonReborn
- Kontakt:
Vratilo nam se za prošlo evropsko.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
- alan_kardec
- Kontakt:
A ja reko @DANTES-u danas, ne mora pasti razbijanje ko protiv Brazila 2014, ali izgleda da mora.
let3 je napisao/la:ovi iz RS-a su nenadyebivi u svom srbovanju
![]()
Bice opet po bošnjacima povratnicima i njihovim kucama, kao i obicno kad pobjedi Srbija.
opusti se, popij pivu
rano ste polijegali.alemsa je napisao/la:Spavamo
Hvala.Federer17 je napisao/la:Cestitke!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Stari se
Sretno
Sretno
- DragonReborn
- Kontakt:
Nadam se da smo prolaskom u finale povukli Hrvate u repesaž za bronzu.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
jesam ti ja rek'oalan_kardec je napisao/la:Sve je ovo normalnoPrijedor je napisao/la:Ala silovanja a yebem te zemljo sta je ovo siloo hahaha![]()
Jakako nego na ulice, ne igra se finale protiv Amera svaki drugi dan već svaku drugu godinu.![]()
Nego recite mi šta ovo bi večeras? Kakva partija, nestvarno. Jes da nemamo šanse u finalu, ali ko te pita.
Đorđeviću naklon do poda, kako doktorski odrađeno večeras![]()
Finale Olimpijade u ovakvoj konkurenciji i bez Bjelice.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- BernardBarnjak
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:Spavamodscile je napisao/la:Spavate li mirno Amerikanci ?![]()
Post godine!
@alemsa
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
zanimljivo da kod Australijanaca nema hrvata/srba kao u fudbalu,samo bogut
a andrijafilip13 je napisao/la:zanimljivo da kod Australijanaca nema hrvata/srba kao u fudbalu,samo bogut
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- ASD
- Kontakt:
Iskreno, smatram da od svih repki Srbi imaju najviše šansi protiv Amera, jedino oni borbenosti i žestinom koliko toliko mogu anulirati razliku u fizikalijama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.