FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 01 avg 2015, 17:09

240 od uefe + karte + prenosi...prolaz bi izašao na jedno 400-450k eura u najgoroj varijanti. a da izvučemo engleze samo tv prava su 500k...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 avg 2015, 17:10

terabajt je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Vec smo ove god zaradili oko milion eura od evrope i prodaje kvese :lol:
Sa sansom da zaradimo jos 200k eura ako prođemo dalje.Ako se Edin proda mi smo samo od europe i njegove prodaje pokrili SVE troskove,a bice nesto i viska :thumbup: Sutra se nadam pobjedi uz ozbiljan pristup i sto manje gresaka.Ocekujem dobru posjetu zasluzili su momci!Obraduj nas Željo!
Play off donosi 230 000 e, + tv prava plus ulaznice oko milion se zaradi samo od play offa :mrgreen:
Eto vidis nisam to znao.Ma i da ne prođemo ovo je super.Prije izvlacenja za prvo pretkolo pred strucni stab je postavljen cilj trece pretkolo,iskreno Oda je bio dosta nezadovoljan takvim stavom uprave ali eto pokazao je da ima materijal mozda i za vise :thumbup:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 01 avg 2015, 17:12

kenan_tm87 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Nemoj tako. Treba razumjeti i nju, a i svaka dobronamjerna kritika je OK. Koja je svrha clanskih karti ako clanovi kluba nece imati neke beneficije u odnosu na neclanove?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Mozda da budes clan, pomognes klubu? Imas popust na dres i artikle u fan shopu, i popust na godisnju. Nije poenta to, nego ova vazda samo kuka, kuka, kuka, ma smori, utuši. Evo od mene markica svaku tekmu samo više da ne kuka.
Ako ti smeta, piši klubu, šta smaraš na forumu pred svaku tekmu...
priznaj da si je preko fejsa muntao za fuka pa te odbila :D

champions1921 je napisao/la:Opa, izgleda preko 800k evrica..
3,5% od 23 miliona eura je 1,5 milion KM
malo brate, malo
:angel:

ChWilla je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Da se ja nešto pitam 95% novca koji bi dobili od transfera Džeke bih usmjerio na vracanje dugova..
http://prntscr.com/7zm8z4
Amar Osim :tokralju: :kralj: :cool:
tako će i biti bez obzira što se ti ne pitaš :D

ali preteći će i da se nešto potroši.
poreznoj ide mjesečno 10k (ukupan dug 1,2 miliona - ovim tempom ga se riješavamo za 10 godina :D )
sumnjam da će to mijenjati, možda se vrati ovih 1,8 tužbe/dobavljači/pozajmice

kako god, valja biti pametan u ovoj situaciji jer sa 1,5 milion ti si već u situaciji da ako ih pravilno uložiš već sutra imaš 3
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 01 avg 2015, 17:15

Sa sansom da zaradimo jos 200k eura ako prođemo dalje.Ako se Edin proda mi smo samo od europe i njegove prodaje pokrili SVE troskove,a bice nesto i viska :thumbup: Sutra se nadam pobjedi uz ozbiljan pristup i sto manje gresaka.Ocekujem dobru posjetu zasluzili su momci!Obraduj nas Željo![/quote]

Play off donosi 230 000 e, + tv prava plus ulaznice oko milion se zaradi samo od play offa :mrgreen:[/quote]
Eto vidis nisam to znao.Ma i da ne prođemo ovo je super.Prije izvlacenja za prvo pretkolo pred strucni stab je postavljen cilj trece pretkolo,iskreno Oda je bio dosta nezadovoljan takvim stavom uprave ali eto pokazao je da ima materijal mozda i za vise :thumbup:[/quote]

Zeljo pise novu istoriju, prvi klub iz BiH koji je usao grupnu fazu "Evropske lige" :opaopa: :opaopa: :opaopa:

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 01 avg 2015, 17:16

pile87 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ma da ovaj džeko hoće biti... :D
Hoce hoce :)
eno pogan navija da bude posudba :guz: :guz: :guz: :guz:

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 01 avg 2015, 17:17

e ljudi da pitam ako neko zna, da li mi imamo kakvih dugova ili smo sve rijesili ?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 avg 2015, 17:17

pa naravno da navija. navijao bi i ja da sam prodao sve za lovu koju ćemo mi dobiti a da ne prodamo ništa...

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 01 avg 2015, 17:18

Itekako ima dugova, a predsjednik je rekao da ce revizija uskoro biti gotova i volio bih da nam se i taj podatak saopsti.
FORZA ZELJO

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 01 avg 2015, 17:18

:D :D :D :D :D
ChWilla je napisao/la:pa naravno da navija. navijao bi i ja da sam prodao sve za lovu koju ćemo mi dobiti a da ne prodamo ništa...

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 01 avg 2015, 17:19

djedovic01 je napisao/la:e ljudi da pitam ako neko zna, da li mi imamo kakvih dugova ili smo sve rijesili ?
Kad smo mi drug bili bez dugova ? :D

Ali izgleda da bi se konacno to moglo sve rijesiti :opaopa:

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 01 avg 2015, 17:21

EmirTM87 je napisao/la:
djedovic01 je napisao/la:e ljudi da pitam ako neko zna, da li mi imamo kakvih dugova ili smo sve rijesili ?

ma dobro ,evo sad para , moglo bi leci 2 mil . lagano , sad ne znam koliki je taj dug al nek se od ovih para to pokrije ! Pa da onda sve sto se skupi ide na stadion i jos uz Generalnog sponzora ,pa nema nam kraja :D :D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 avg 2015, 17:21

Mogla bi ova godina biti najplodonosnija u zadnjih 20 g sto se tice novca ako vec i nije najbolja.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 avg 2015, 17:22

trebalo bi da jeste. nagrade su skoro uduplane, nikad ova faza nije vrijedila ni blizu ovoliko.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 avg 2015, 17:26

Sta mislite kad bi nam se bas sve poklopilo prolaz u plaj off i zarada 630 000 e, ulaznice i tv prava 1 m km, prodaja dzeke 800 000 e , prodaja nekog naseg igraca 800 000 e, generalni sponzor 300 000 ..... :o , bilo bi puno para ne bi ih mogli kontrolisat mozda je bolje da dolaze postepeno :lol:

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 01 avg 2015, 17:27

Manchester City je, naime, spustio svoj zahtjev sa 28 na 24 milijuna eura (18 + 6 bonusa), Roma je već pripremila 18 millijuna gotovine, i transfer je pred realizacijom.

U ponedjeljak bi Džeko mogao sletjeti u Rim, a danas bi mogao odigrati posljednju utakmicu u dresu Man. Cityja. Od 17 sati građani se u pripremnoj utakmici sastaju sa Stuttgartom.

Kad li ce ta revizija da znamo na cemu smo ,po meni je vracanje dugova najbitnije sad ,pa da budemo u + sljedecih god. , a to ce nam dati na jacini u klubu ,nece nam igraci vrijediti tako malo i imat cemo kakvu takvu stabilnost i da mozemo dovoditi jace igrace !

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 01 avg 2015, 17:30

terabajt je napisao/la:Sta mislite kad bi nam se bas sve poklopilo prolaz u plaj off i zarada 630 000 e, ulaznice i tv prava 1 m km, prodaja dzeke 800 000 e , prodaja nekog naseg igraca 800 000 e, generalni sponzor 300 000 ..... :o , bilo bi puno para ne bi ih mogli kontrolisat mozda je bolje da dolaze postepeno :lol:
plus pare od sehica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lol: :lol:slika
Zadnja izmjena: DR.HOUSE, dana/u 01 avg 2015, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 01 avg 2015, 17:31

djedovic01 je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:

ma dobro ,evo sad para , moglo bi leci 2 mil . lagano , sad ne znam koliki je taj dug al nek se od ovih para to pokrije ! Pa da onda sve sto se skupi ide na stadion i jos uz Generalnog sponzora ,pa nema nam kraja :D :D
Od ovih novaca se ne može praviti stadion, ovo je krvavo zarađen novac. Novac se lako potroši ali teško zarađuje u ovim našim uslovima. Sjetite se gdje smo bili prije 2, 3 godine. Tužbe nam dan danas pristižu, pogotovo sada kada lešinare vide da imamo mesa, neće se tako lako skinut.
Novac treba da ide u konsolidaciju, veći dio za omladinski pogon (uslove, dovođenje talenata) i za plate igrača. Ne zaboravite da ove sezone ispada šest klubova, izborit Evropu neće biti lako a moras se na proljeće već početi spremati za eventualno Evropu i novu sezonu. Nekolicini igrača ističu ugovori i ta stavka nije malena. Ukratko, novca ima malo više nego prošlih sezona ali ga nema toliko da se mozemo zahebavati, Greda to dobro zna i neće dozvoliti nikakve egzibicije.
Šta mi možemo učinit? Kupovati karte, ne paliti baklje i najbitnije NE PLJUVATI NA UTAKMICAMA.
Zadnja izmjena: Dolina, dana/u 01 avg 2015, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 01 avg 2015, 17:31

DR.HOUSE je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Sta mislite kad bi nam se bas sve poklopilo prolaz u plaj off i zarada 630 000 e, ulaznice i tv prava 1 m km, prodaja dzeke 800 000 e , prodaja nekog naseg igraca 800 000 e, generalni sponzor 300 000 ..... :o , bilo bi puno para ne bi ih mogli kontrolisat mozda je bolje da dolaze postepeno :lol:
plus pare od sehica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lol: :lol:
Generalni sponzor turci, znace se u sljedecih mjesec dana 400 000km godisnje :)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 avg 2015, 17:32

zarada je sad 630k, a sa plej ofom bi bila 870. povjerioci bi izgubili kontrolu...

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 01 avg 2015, 17:33

slika :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.