FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Znam da je forum za pricu i raspravu al djaba mi ovdje trubimo protiv uprave to ne pije vode , vidimo se u Vitezu u onoj kafanici da popijemo koju bodrimo FKS a ove teske teme nek drugi rijesavaju ,ponavljamo se ovdje iz dana u dan a nista od toga .
ko je ovog pustio iz ludnice 
smiri se majkl pojavi se nakav piroman

smiri se majkl pojavi se nakav piroman

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja fakat sa tobom nemam sta pisati. Od sad ides na ignor. Nadam se samo da te nece niko citirati da ne moram tvoje gluposti dalje citati.molotovljev je napisao/la:Hocemo, pricat cemo o FK Sarajevo, ali ne sa vama izdajnicima. Kada napustite forum mi cemo
nastaviti tamo gdje smo stali onoga trenutka
kada ste se vi pojavili.Napustite forum
izdajnici i dozvolite nam da diskutujemo o FKS.
Klasicni uhljeb i hostapler koji se pred penziju ko zna kako uvalio u Bordo prijatelje i konta zaraditi za vikendice ili cega vec.
Ti si mozda nekad volio Sarajevo, sada volis sebe, svoj dzep i uhljebe koji unistavaju klub. Ti da volis Sarajevo bilo bi ti krivo sto nismo u Europu otisli, sto nas buranija samara, sto smo klub bez ikakvog sistema, sto se bacaju pare na tjeranje igraca igraca, sto se postavljaju neadakevatni treneri bez licence, sto pojedini likovi ostaju u strucnom stabu nakon 10 smijena....
Jesi svijestan na koje ste grane klub doveli?
Jesi svijestan toga? Pogledas li se kad u ogledalu?
Sreca pa raja nema blage veze sta se zaista desava.
Sram te moze biti tvojih godina.
Ma levat pokusao na onom forumu okupiti kao neke istomisljenike. Par placenika pisalo i propala im teme.
Ma hebes forum. Stadion je mjerilo svega.
Kafana je mjerilo svega, ulica je mjerilo svega.
A tamo, suplja prica vise ne prolazi. Svi znaju sta se desava, ko je ko i sta je ko uradio, odnosno nije uradio.
Propagandu i lazi mogu siriti, ali to vise ne prolazi.
EDIT Ovo je bila replika na post Totia, koji iz ne znam kojih razloga je izbrisan.
Ma hebes forum. Stadion je mjerilo svega.
Kafana je mjerilo svega, ulica je mjerilo svega.
A tamo, suplja prica vise ne prolazi. Svi znaju sta se desava, ko je ko i sta je ko uradio, odnosno nije uradio.
Propagandu i lazi mogu siriti, ali to vise ne prolazi.
EDIT Ovo je bila replika na post Totia, koji iz ne znam kojih razloga je izbrisan.
Ohani malo @totti 

Totti ostani
- f0rest1946
- Kontakt:
Slazem se! TOtti brate nas!mirzatele je napisao/la:Totti ostani
-
- Kontakt:
Fakat ovaj forum zeli da nam ogadi FKS , ok mogu shvatiti kririke na racun uprave ali da niko i nista ne valja to ne mogu prihvatiti, Susic neznalica, uscuplic mahalas, cala covjek iz opstine,berberovic kockar,sjever narkomani ,zapad babini sinovi, istok pljuvaci, himna divovi ne valja ,hurtic lazni trener, jesic prevarant itd itd i tako 2 godine nam pojedinci ovdje otvaraju oci kako u FKS nista nije dobro .
a ono mi prvaci lige šampionabordobijeli je napisao/la:Fakat ovaj forum zeli da nam ogadi FKS , ok mogu shvatiti kririke na racun uprave ali da niko i nista ne valja to ne mogu prihvatiti, Susic neznalica, uscuplic mahalas, cala covjek iz opstine,berberovic kockar,sjever narkomani ,zapad babini sinovi, istok pljuvaci, himna divovi ne valja ,hurtic lazni trener, jesic prevarant itd itd i tako 2 godine nam pojedinci ovdje otvaraju oci kako u FKS nista nije dobro .

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Lose igramo,losa uprava sve stoji al nacin na koji pojedinci pisu nije kritika nego mrznja . ja ne mogu bez FKS pa i kad bi kantonalna liga bili.DenchiNL je napisao/la:a ono mi prvaci lige šampionabordobijeli je napisao/la:Fakat ovaj forum zeli da nam ogadi FKS , ok mogu shvatiti kririke na racun uprave ali da niko i nista ne valja to ne mogu prihvatiti, Susic neznalica, uscuplic mahalas, cala covjek iz opstine,berberovic kockar,sjever narkomani ,zapad babini sinovi, istok pljuvaci, himna divovi ne valja ,hurtic lazni trener, jesic prevarant itd itd i tako 2 godine nam pojedinci ovdje otvaraju oci kako u FKS nista nije dobro .![]()
pa jbg kad uzmeš u taj kontekst dobro je onda, sreća nismo u takmičenju nikakvom ha jabordobijeli je napisao/la:Lose igramo,losa uprava sve stoji al nacin na koji pojedinci pisu nije kritika nego mrznja . ja ne mogu bez FKS pa i kad bi kantonalna liga bili.DenchiNL je napisao/la:a ono mi prvaci lige šampionabordobijeli je napisao/la:Fakat ovaj forum zeli da nam ogadi FKS , ok mogu shvatiti kririke na racun uprave ali da niko i nista ne valja to ne mogu prihvatiti, Susic neznalica, uscuplic mahalas, cala covjek iz opstine,berberovic kockar,sjever narkomani ,zapad babini sinovi, istok pljuvaci, himna divovi ne valja ,hurtic lazni trener, jesic prevarant itd itd i tako 2 godine nam pojedinci ovdje otvaraju oci kako u FKS nista nije dobro .![]()

osim himna divovi nevalja , meni je extra lično ali doima se vrlo čudno zaista kad si 5, 6, ili 8 na tabeli....nekako neskladna, zašto ostavićemo po stranibordobijeli je napisao/la:Fakat ovaj forum zeli da nam ogadi FKS , ok mogu shvatiti kririke na racun uprave ali da niko i nista ne valja to ne mogu prihvatiti, Susic neznalica, uscuplic mahalas, cala covjek iz opstine,berberovic kockar,sjever narkomani ,zapad babini sinovi, istok pljuvaci, himna divovi ne valja ,hurtic lazni trener, jesic prevarant itd itd i tako 2 godine nam pojedinci ovdje otvaraju oci kako u FKS nista nije dobro .
koje od navedenog nije se ispostavilo tačnim??? u svoje vrijeme nije hića....lagano
-
- Kontakt:
Da zaboravio sam jos ono sto najvise volite kupili smo sve titulu do sad i ukrali igraci zelje 46 .DenchiNL je napisao/la:osim himna divovi nevalja , meni je extra lično ali doima se vrlo čudno zaista kad si 5, 6, ili 8 na tabeli....nekako neskladna, zašto ostavićemo po stranibordobijeli je napisao/la:Fakat ovaj forum zeli da nam ogadi FKS , ok mogu shvatiti kririke na racun uprave ali da niko i nista ne valja to ne mogu prihvatiti, Susic neznalica, uscuplic mahalas, cala covjek iz opstine,berberovic kockar,sjever narkomani ,zapad babini sinovi, istok pljuvaci, himna divovi ne valja ,hurtic lazni trener, jesic prevarant itd itd i tako 2 godine nam pojedinci ovdje otvaraju oci kako u FKS nista nije dobro .
koje od navedenog nije se ispostavilo tačnim??? u svoje vrijeme nije hića....lagano
prvi put čujem tu priču(kao od navijača fks) sad od tebe, inače od kona ta šuplja počinje i kozica odnendavno doduše....nisi mi na ono prošlo odgovorio? ili nema argumenata?bordobijeli je napisao/la: Da zaboravio sam jos ono sto najvise volite kupili smo sve titulu do sad i ukrali igraci zelje 46 .
Za njih (molotovljev,majkl,sekac) definicija 'iskrenog navijaca' glasi: osoba koja treba da dode na stadion,plati kartu i lagano navija. Usput platu clansku,kupi ponesta u neklubskom fan shopu i to je to.
'Iskreni navijac,po njima,ne smije biti nezadovoljan rezultatima,ne smije kritikovati plejadu losih poteza uprave,ne smije primjetiti lopovluk i kriminal koji ovi rade,ne smije primjetiti 20-ak raskida ugovora na stetu kluba,ne smije primjetiti 9 promijenjenih trenera u 2 godine,ne smije uociti sumnjive menadzere sa kojima su povezani,ne smije primjetiti da su molotovljev i sekac po nekim osnovama interesno povezani sa nekim u klubu i po svaku cijenu ih brane...i jos mnogo toga....i ne samo da ne smije primjetiti nego pogotovo ne smije o tome pisati ili pricati.
Srecom sve ovo je skontalo najmanje 90% navijaca i o tome ce se pricati i pisati sve dok ovi uhljupi ne odu,a otici ce ili pod pritiskom navijaca ili ce ih kinez smijeniti,to je pitanje trenutka.
Zao mi samo ove dvojice sekaca i piromana sto ce tada izgubiti ono sto sada zdusno brane,dakle neki svoj sitni interes.
I zato @evander,ne samo da ne treba napustiti forum nego im treba i ono malo energije sto imaju da ovdje provociraju unistiti. Treba ostati i pisati,a oni su ti koji ce da odu zajedno sa onima koje tako zdusno podrzavaju!
'Iskreni navijac,po njima,ne smije biti nezadovoljan rezultatima,ne smije kritikovati plejadu losih poteza uprave,ne smije primjetiti lopovluk i kriminal koji ovi rade,ne smije primjetiti 20-ak raskida ugovora na stetu kluba,ne smije primjetiti 9 promijenjenih trenera u 2 godine,ne smije uociti sumnjive menadzere sa kojima su povezani,ne smije primjetiti da su molotovljev i sekac po nekim osnovama interesno povezani sa nekim u klubu i po svaku cijenu ih brane...i jos mnogo toga....i ne samo da ne smije primjetiti nego pogotovo ne smije o tome pisati ili pricati.
Srecom sve ovo je skontalo najmanje 90% navijaca i o tome ce se pricati i pisati sve dok ovi uhljupi ne odu,a otici ce ili pod pritiskom navijaca ili ce ih kinez smijeniti,to je pitanje trenutka.
Zao mi samo ove dvojice sekaca i piromana sto ce tada izgubiti ono sto sada zdusno brane,dakle neki svoj sitni interes.
I zato @evander,ne samo da ne treba napustiti forum nego im treba i ono malo energije sto imaju da ovdje provociraju unistiti. Treba ostati i pisati,a oni su ti koji ce da odu zajedno sa onima koje tako zdusno podrzavaju!
Ovako da ne ulazimo u dalju raspravu ti i ja zaobiđi me u širokom luku ja tebe neču spominjati je li OK? A ja ako imam neki interes osim ljubavi sad govorim i više nikad neču da Bog da djetetu svome lijekove kupovao od tog interesa je li u redu?Ma ovo je već ko zna koji put da me nazivaš-te izdajnikom i plačenikom.Eto mi slijepi i ne kontamo i sad si ti i evander-toti ma ne znam ko u pravu a mi slijepci ne znamo ništa.(Izvinite nabrojani morao sam ako smeta neču više nikad) ali ovo sam morao kakve ja veze sa BP imam moj evandere, kakve ja interese zagorski imam, kakve ja advokature pucam kad branim nekog bio on majkl molotovljev ili neko 10-i moj Totti itd.Pa ne ide ovo ja mislim da bi vam po godinama mogao otac biti ali dobro uživajte vi u svom rahatluku ovde.Eto vidim da se digla hajka da nas sjebete ali dobro to je vaše ali ima dragi Bog on sve vidi i zna kakve su moje namjere i šta radim.Usput ja nemam veze sa BP nisam član uprave nisam dinin pušač kurca niti bilo čiji ja volim samo svoj klub i usput ja imam HZ veterane i pitajte tamo je li ja nekog ****,branim zbog nekih interesa ili da li kao admin brišem postove itd. (mislim na postove koji mi se ne sviđaju a bruka mi se tog ne sviđa).Budite vi u rahatluku imam ja gdje biti ti Zagorski si dobro to znao nisi bio dosljedan da izneseš istinu koju sam ti pisao na PP zato sam ljut na tebe ne zbog tvog razmišljanja,totii se sa mnom zakačio zbog majkla a ja koliko tebi želio zlo moj toti nek se mom djetetu vrati, a evander ne znam ni zašto me mrzi ne slažemo se u svatanjima ja mislim ovako on onako ali se nikad nismo vrijeđali ne kontam pa bujrum sad recite da nije istina ovo što sam napisao a pitajte dušku.hilmu. i ostale iz grupe i tamo ne mislimo isto ali se ne mrzimo a ovde šta je ovo recite mi vi? Pa zagorski ja te ne bi izbacio nikad niti sam ali pitaj se što su te izbacili iz grupe pitaj momke ne mene ja nisam niti sam bio za to da se izbaci bilo ko.Evo pa prosudite sami koliko ko govori istinu.zagorski je napisao/la:Za njih (molotovljev,majkl,sekac) definicija 'iskrenog navijaca' glasi: osoba koja treba da dode na stadion,plati kartu i lagano navija. Usput platu clansku,kupi ponesta u neklubskom fan shopu i to je to.
Sarajevo ljubavi moja!
Negativa oko kluba, na našem dijelu foruma i u gradu među rajom. Jedna za raju...
2.12 Brate dođi na tribinu i sjedi pored mene pa da gledamo hijene kako u neznanju pjene davno je sve počelo još se nije završilo...
2.12 Brate dođi na tribinu i sjedi pored mene pa da gledamo hijene kako u neznanju pjene davno je sve počelo još se nije završilo...
SRETAN BROJ - 1725
@sekac
Ja te fakat ne mrzim, niti bilo koga na ovom forumu.
Sa nekim se slazem, sa nekim ne. Za raspravu sam uvijek i razmijenu misljenja.
Ne bi valjalo da svi isto razmisaljmo.
Ali na ocite stvari se mora reagovati. Mozda ja nekad preburno reagujem, mozda vise od ostalih.
Ti si takav, ja ovakav. Ja tebe postujem.
Sto se BP tice, Molotovljev jeste clan BP. Znam i ime. Forum je i ne zelim javno govoriti, ali drugi su ga vec pominjali.
Ja te fakat ne mrzim, niti bilo koga na ovom forumu.
Sa nekim se slazem, sa nekim ne. Za raspravu sam uvijek i razmijenu misljenja.
Ne bi valjalo da svi isto razmisaljmo.
Ali na ocite stvari se mora reagovati. Mozda ja nekad preburno reagujem, mozda vise od ostalih.
Ti si takav, ja ovakav. Ja tebe postujem.
Sto se BP tice, Molotovljev jeste clan BP. Znam i ime. Forum je i ne zelim javno govoriti, ali drugi su ga vec pominjali.
Aco ti me znaš i ja tebe ne ide ovo više ma previše za pravo su sebi pojedini uzeli ti znaš ko sam i šta sam kakve ja koristi imam svega ti na svijetu reci ako znaš.aleksandar_veliki je napisao/la:Ne treba imena iznositi i molim vas da to ne radite. Dosadno malo bez utakmica pa dolazi do cudnih situacija. Cini mi se da smo sinoc pricali, zaprdi nam ako svi isto razmisljamo. Nego, malo sam van desavanja posljednjih mjesec dana. Ovi vasi mladi, koji poprilicno obecavaju, mislim na kadete proslosezonske, svi su u juniorima ili ima neko prikljucen prvom timu.
Sarajevo ljubavi moja!
E usrecio si se sa Bulicem, yebo te audi, tetovazice i picokice! Eto sine, karijera ti je gotova, pa sad gasaj!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/donedavn ... pic/205820

http://sportsport.ba/bh_fudbal/donedavn ... pic/205820
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946