FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pa juce je klub objavio da ima 1500 clanova eto recimo jos 50 danas i eto otprilike toliko ima
Naravno da se moze skupit, samo kazem da to nije tacan broj. Ima dosta raje koja je cekala platu pa ce uzeti. Prebacit cemo 2000 svakako, samo da se omoguci i kupovina clanskih na stadionu, tu sigurno mozemo dobiti dodatnih 200.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Zamisli Ara ko Anelka, za 10 godina promijeni 14 klubova 

Jači od ratova, režima i partija. 1921
- corleone87
- Kontakt:
Mjera,dobro za nasPeterski je napisao/la:Zamisli Ara ko Anelka, za 10 godina promijeni 14 klubova

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
FK Željezničar
Ne može biti gori slučaj nego sa Džekom, kako god, promijenit će više nego on. Svi odlaze iz Citya, stalno se mijenjaju igrači, samo on ostaje. Zaslužio je kapitensku traku. 

Mozel mi neko privatno odgovoriti..
kojim danima i u koliko sati su treningi od prve ekipe + u19 & u17
poslo sam im mail al nisam dobio odgovor, nazalost.
hvala unaprijed
kojim danima i u koliko sati su treningi od prve ekipe + u19 & u17
poslo sam im mail al nisam dobio odgovor, nazalost.
hvala unaprijed
[youtube][/youtube]
Evo i 1080p verzija.
Evo i 1080p verzija.

- Jaozinho22
- Kontakt:
Ekipa Borca je mučila probleme sa finansijama pred početak sezone, a trijumfom (1:0) nad Željezničarom u prvom kolu BHT PL BiH, podigli su samopouzdanje mladoj ekipi, te probudila veliko interesovanje među brojnim menadžerima.
Tako, najveće interesovanje vlada za kapitena Aleksandra Subića koji bi karijeru mogao nastaviti u Belgiji, u ekipi Kortrijka, a pored Belgije, aktuelni su i gradski rivali, Željezničar i Sarajevo koji bi rado vidjeli ovog igrača u svojim redovima.
Ipak, za sada je malo vjerovatna opcija odlazak u Sarajevo jer Borac želi za svog igrača 250.000 eura što izgleda previše za sarajevske klubove.

Tako, najveće interesovanje vlada za kapitena Aleksandra Subića koji bi karijeru mogao nastaviti u Belgiji, u ekipi Kortrijka, a pored Belgije, aktuelni su i gradski rivali, Željezničar i Sarajevo koji bi rado vidjeli ovog igrača u svojim redovima.
Ipak, za sada je malo vjerovatna opcija odlazak u Sarajevo jer Borac želi za svog igrača 250.000 eura što izgleda previše za sarajevske klubove.

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Ma Dzeko je kloc. Pametno investira lovu
bio danas učlanio starog 1693,godišnja sjever br 127,našlo se ponešto i u fan šopu
Kako je krenulo, fanshop ce nam biti prazan 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
vrijedi subić te pare, vrijedi i više, ali gotovo sam siguran da ih od nekog kluba iz bih neće dobiti.
http://fkzeljeznicar.ba/odredene-cijene ... ika/15856/likusa je napisao/la:jesul objavili cijene za sutra?
Sad sam bio u fanshopu..
Htio kupiti/naručiti dres, ali dresa nema za lijeka..
Kaže ne zna se ni da li će ih biti više ikako.. i ovi što su već naručili i čekaju, kaže da će ih vjerovatno i izraditi, jer nema dresova..
Također mi je rekla da otvaramo fanshop i u (ili negdje u blizini) BBI
Kaže ne zna se ni da li će ih biti više ikako.. i ovi što su već naručili i čekaju, kaže da će ih vjerovatno i izraditi, jer nema dresova..

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Znci popusta za clanove kao prosle godine nemaIpee je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/odredene-cijene ... ika/15856/likusa je napisao/la:jesul objavili cijene za sutra?

Željeznicar za život cijeli !
one kucice preko puta bbia zadnja desno tj na onoj raskrsniciMirsoNi je napisao/la:Sad sam bio u fanshopu..

Aha eto, hvala na informaciji, kaže sutra se otvara ako sam dobro razumioblack64 je napisao/la:one kucice preko puta bbia zadnja desno tj na onoj raskrsniciMirsoNi je napisao/la:Sad sam bio u fanshopu..
Također mi je rekla da otvaramo fanshop i u (ili negdje u blizini) BBI![]()

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Face TV je osigurao prava za prijenos uzvratnog susreta Trećeg pretkola Europa Lige između Željezničara i Standarda iz Liegea koji će se na Olimpijskom stadionu Koševo igrati 6. augusta s početkom u 20:00 sati.
Osiguran TV prijenos utakmice Željezničar-Standard Sabahudin Baho Topalbećirević U susret između Željezničara i Standarda će se vas kroz specijalnu emisiju koju vrijedno priprema FACE team uvesti poznati sportski radnici, novinari te sadašnji i bivši igrači Željezničara.
"Ovo je još jedan dokaz predanog rada Face TV-a da vam osigura najbolje i najkvalitetnije sportske sadržaje te da podržimo naše sportske klubove u evropskim takmičenjima", saopćeno je iz
Za one koji nece moci da dođu....
Osiguran TV prijenos utakmice Željezničar-Standard Sabahudin Baho Topalbećirević U susret između Željezničara i Standarda će se vas kroz specijalnu emisiju koju vrijedno priprema FACE team uvesti poznati sportski radnici, novinari te sadašnji i bivši igrači Željezničara.
"Ovo je još jedan dokaz predanog rada Face TV-a da vam osigura najbolje i najkvalitetnije sportske sadržaje te da podržimo naše sportske klubove u evropskim takmičenjima", saopćeno je iz
Za one koji nece moci da dođu....
- kenan_tm87
- Kontakt:
Ova likusa se u 90% postova samo zali...
Prenos tekme u cetvrtak na Face-u. Da li cemo sta zaraditi na ovim belgijancima? Kontam da oni i nisu bas zainteresovani za ovu utakmicu.

Prenos tekme u cetvrtak na Face-u. Da li cemo sta zaraditi na ovim belgijancima? Kontam da oni i nisu bas zainteresovani za ovu utakmicu.
FORZA ZELJO
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 58 gostiju.