FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 05 sep 2016, 20:38

aleksandar_veliki je napisao/la:Ne trebate ni od Cale ocekivati cuda. Ne znam, po meni je podrska ono sto treba vasim igracima. Nekako su bez podrske, nekako mi se cini da je u prvih sedam kola sve bilo bitnije nego dati im podrsku. Nije ni njima lako igrati u takvoj atmosferi, ne mogu pruziti svoj msksimum. Nije ovo neka bajna ekipa samo nije ni losa koliko bodovni saldo govori.
Ja ovde kad sam rekao da ekipa nije imala podrsku, ismijavali me ovde mnogi...

Ekipa je sasvim solidna za nasu ligu, uz kvalitetnog trenera, odlicnog motivatora moze se napasti titula...

Ovde je mnogim problem sta igraci rade u svoje slobodno vrijeme, jel se slikaju ol piju kafu, jel duvaju motku il cigaru, itd...

Al ajde, grehota sto se napravila takva atmosfera ovde da si super momak i forumas ako poyebes pola familije igracu, ismijes ga maximalno zbog frizure il neceg desetog, itd...

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 05 sep 2016, 21:06

Gdje im fali podrska? 90 min se pjeva, skandira, bodri. Ali brate kad ti nedadnes 100% ocekuj psovke I uvrede.. Tako je svugdje po svijetu pa I kod nas. Nemojmo okretat pricu gdje ne treba. Godinama se pjevaju pjesme nema veze I kad redas poraze, a igraci se ubezobraze. Ja da se pitam skido bi im glavu nakon prvog nezalaganja, nije problem izgubit kad se boris, ali ovo je trenutno cisti bezobrazluk.
UPRAVA NAPOLJE!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 sep 2016, 21:14

Ostavit cemo ovu sliku ovdje da svi vide! Odlicna je podrska, s obzirom sta mi navijaci dobijamo zauzvrat! Odes na domacu tekmu, vratis se kuci popisan, odes na gostovanje, vratis se kuci popisan. Pa jedna stvar je podrska, druga stvar je biti yebeni mazohista vise! Sedam kola odigrano, imamo 10 bodova od mogucih koliiiiko?? Dvije pobjede, cetri remija i jedan poraz i to od drugoligasa na Kosevu! Ne znam je li ovo Cali trebalo, da preuzme sad FKS, ali ne krivim ga sta god da se desi pod njegovim vodstvom. Jos nema ni naznaka promjena u klubu, nazalost izgleda da cemo morati jos nize pasti i dotaci samo dno da bi se neke stvari pokrenule i da bi nas klub malo prodisao od lanaca u koje su ga stavila sva ova vnago!

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 05 sep 2016, 21:24

joker90 je napisao/la:
slika
Slika je dovoljna. SRAMOTA.
SARAJEVO

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 sep 2016, 21:30

Al kone su u dubljoj dubiozi, oni vjeruju tim sto ih vode...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 sep 2016, 22:02

FrancescoTotti je napisao/la:Al kone su u dubljoj dubiozi, oni vjeruju tim sto ih vode...
Velika je razlika između ans i njih, i nikad ne želim da na tom planu budemo kao oni. Reci slobodno šta te muči niko ti ne zamjera, skoro niko :mrgreen: :mrgreen:
aleksandar_veliki je napisao/la:Meni slika kaze da vasim igracima sad treba velika podrska bez obzira na vase misljenje vezano za klub u cjelini. Nekako puno enerhije trosite na stvari na koje ne mozete uticati. Ima covjek vani koji je kupio klub i on je taj koji se pita. Jeste li mozda pomislili da vam je izborom direktora poslao poruku. Necete Ibraka, ok, nije problem. Evo vam novi, necete Dinu, ok, evo vam direktorica. Razumijem vase razocarenje ali mozda vi necete da razumijete da stvari mozda izgledaju mnogo drugacije nego sto mislite.
Vidi @aco, bila je podrška, baš protiv Krupljana kada je bilo 0-0, 1-1 i 2-2, sjever, podržan i ostalim tribinama u nekim trenucima, samo navijao i davao vjetar u leđa momcima, kontra vodstva se skandiralo samo kod našeg vodstva.
Momcima prije svega treba malo više samopouzdanja, za neke psovke sa tribina, ako ćemo realno, sami su krivi. Ne može čovjek ostati ravnodušan kada vidi kako se oni ponašaju na terenu. Ja im najviše zamjeram sakrivanje, kao da beježe od lopte, izuzev Ahmetovića i Anđušića, i ako je dobijao malu minutažu baš se trudio da je opravda, uvijek se nudio, tražio loptu. Bilo mi je malo smiješno ali i žalosno slušati komentare na tribini tipa "Vidi ovog veze nema". Njemu treba samo malo više minuta i prava pozicija na terenu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 sep 2016, 22:05

Glasajte na onoj anketi za Semsudina ili Balica! :kafa: Semso trenutno u zasluzenom vodstvu!
Bahati, bahati Željkan!
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 sep 2016, 22:09

Uzima ovo Šemso rutinski :kafa:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 sep 2016, 22:12

aleksandar_veliki je napisao/la:Meni slika kaze da vasim igracima sad treba velika podrska bez obzira na vase misljenje vezano za klub u cjelini. Nekako puno enerhije trosite na stvari na koje ne mozete uticati. Ima covjek vani koji je kupio klub i on je taj koji se pita. Jeste li mozda pomislili da vam je izborom direktora poslao poruku. Necete Ibraka, ok, nije problem. Evo vam novi, necete Dinu, ok, evo vam direktorica. Razumijem vase razocarenje ali mozda vi necete da razumijete da stvari mozda izgledaju mnogo drugacije nego sto mislite.
Aco podrska nikad nije izostala nemoj pricat gluposti molim te.
Samo sto mi njih vise podrzavamo, to oni nas vise razocaraju (Sloboda, kup prosle godine. Tad je zadnji put na kosevu bilo 10 hiljada ljudi).
Onda ove sezone, vise puta su se zalili na nekalav pritisak! Koji to pritisak kad igraju pred skoro praznim kosevom. Ni horde ne dolaze u broju u kojem su prije bili.
Sad da se napuni stadion ponovo kao da gledam izvlacili bi se na taj pritisak.

Shvatamo mi dobro da je Tan vlasnik al sigurno on nije birao Ihtijarevica niti onu direktoricu. Tan nema pojma o 80% stvari koje se dogadjaju u klubu! On sazna samo za promjene trenera, poneki 'transfer', ponekad stanje na tabeli i to je to. Cist dokaz tome je ono njegovo 'pismo' podrske Jesicu. Nema potrebe da izmisljam.
Zna se ko donosi odluke za smjene trenera i igraca, zna se ko je aminovao svaki potez Ibraka kao sd-a, nema potrebe za nekim izmisljanjem.

Podrska Cali ce bit kao i svakom drugom, igracima isto tako, ja ne znam jesi li ti citao al to govorimo vec duze vrijeme.
Ali klub nece napredovat dok su ti ljudi koji donose sve odluke u klubu. Tan je totalno nebitan u donoaenju odluka u klubu, ali nazalost on je i jedini koji moze smijeniti te koji donose odluke. A zasto bi ih smjenjivao kad su mu oni prije neki mjesec na skupstini predstavili da je situacija u klubu krasna i bajna. Kad su mu rekli kako su omladinci osvajali trofeje a da je krah u prvom timu splet nesretnih okolnosti. Nisu se udostojili ni priznati greske.
Znaci lazu Tana kao sto su lagali i nas, i to je razlig iz kojeg ih tan nece nikad smijeniti.

Al polako, kad se ova dubioza nastavi, jos malo, pa ce oni sami bjezat i iz kluba i iz grada. Nije tako davno bilo kad je raja poludilia na kosevu protiv Sirokog..

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 05 sep 2016, 22:20

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 sep 2016, 22:22

Budi spreman za Vitez, mole te braca! :pray:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

saskend444
Kontakt:

Post Postao/la saskend444 » 05 sep 2016, 22:30

aleksandar_veliki je napisao/la:Tan nije ali Ken Cho jeste. Za svaku odluku ceka se amin od vlasnika ili covjeka koji zastupa njegove interese. Upravo zbog toga i govorim da vam je poslana poruka. I Jesic i Hurtic i Cala su cekali amin. Da je Ken rekao ne, ne bih nijedan prismrdio Sarajevu. I ne pricam gluposti, idem na utakmice i prije godinu i pol je bila mnogo veca. Razumljivo, gospodin rezultat diktira i podrsku. Samo zelim reci da ovi igraci mogu bolje iako mislim da niste neka top ekipa. A to bolje cete vidjeti samo ako oni osjete da stojite iza njih. Ako ce 70 posto stadiona nakon loseg dodavanja poceti mlatiti kisobranima oni ce biti jos gori. Moje misljenje koje ne mora biti tacno.
Tako je i nikako drugacije. 100% si ispravno informisan. U klubu se ne mogu racuni za vodu i struju platiti dok Ken ne odobri. Nasi ljudi samo izvrsavaju naredne. Mi se trebamo okrenuti ekipi, dati podrsku, biti uz njih i nase tri legende na klupi. Cala zasluzuje podrsku bilo dobro bilo lose.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 sep 2016, 22:40

saskend444 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Tan nije ali Ken Cho jeste. Za svaku odluku ceka se amin od vlasnika ili covjeka koji zastupa njegove interese. Upravo zbog toga i govorim da vam je poslana poruka. I Jesic i Hurtic i Cala su cekali amin. Da je Ken rekao ne, ne bih nijedan prismrdio Sarajevu. I ne pricam gluposti, idem na utakmice i prije godinu i pol je bila mnogo veca. Razumljivo, gospodin rezultat diktira i podrsku. Samo zelim reci da ovi igraci mogu bolje iako mislim da niste neka top ekipa. A to bolje cete vidjeti samo ako oni osjete da stojite iza njih. Ako ce 70 posto stadiona nakon loseg dodavanja poceti mlatiti kisobranima oni ce biti jos gori. Moje misljenje koje ne mora biti tacno.
Tako je i nikako drugacije. 100% si ispravno informisan. U klubu se ne mogu racuni za vodu i struju platiti dok Ken ne odobri. Nasi ljudi samo izvrsavaju naredne. Mi se trebamo okrenuti ekipi, dati podrsku, biti uz njih i nase tri legende na klupi. Cala zasluzuje podrsku bilo dobro bilo lose.
Imamo razlicite uglove s kojih gledamo. Ovako ja razmisljam, ko preporucuje KenChou Ihtijarevica kao sd-a? Iako Ihtijarevic nema pojma o poslu, nikad ga nije obavljao, provjereno nema ni neke veze u svijetu fudbala,
Ali oni su ga preporucili i to je to. Pa nece Ken Cho trazt po bosni ljude i igrace sta je vama.
KenCho je tu samo zbog finansija! A zasto ga nije bilo na pocetku? Znaci da je i Tan uvidio da pare kao da baca u bunar pa je tek naknadno postavio tu osobu.
A @seskend oni racune mogu frizirat kako pozele bas kao sto i friziraju. Jer ponavljam, nece KenCho provjeravat 'koliko to kosta jedan rucak za akademce' ;) HELEM NEJSE.

Ajmo Cala, da ne bude da sam dzaba pravio avatar.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 sep 2016, 22:45

Kasno je sad kasno. Sve su kredite kod navijaca oni ispucali. Ja im vise ne vjerujem da mi kazu da je sutra utorak!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 05 sep 2016, 22:46

Aco, nisu navijaci krivi sto smo u zadnje dvije godine doveli 50 igraca, od toga je 40 skart a sa 20 si raskino ugovor i tako ostetio klub za finu sumu. Ko je doveo Jesica koji je Sarajevo unazadio 10 godina? Da su se slusali navijaci sigurno ne bi doveli Jesica, Hurtica, Cetkovic, picke materine...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 sep 2016, 22:57

Pa zna se ko. Procitaj ponovo zakljucke sa zadnje skupstine, hijerarhiju nakon nje i bit ce ti jasno.
A Ibrakovic je bio desna ruka tih ljudi, on je sve sto su oni zamisljali sprovodio u djelo i to jako efektivno. I kada se kula od karata pocela rusit nece ti ljudi dat svoje dupe vec naravno da ce se sve osut po Ibraku.
Mene zanima kako to da niko ne preuzme krivicu za bilo sta lose sto se desii u klubu? Znaci niko.vec 4 godine ni za jednu jedinu stvar niko odgovarao nije.

A i ti vise neces dobit apsolutno nikakve odgovore zbog lafo 'silencio stampe', osim ako ne zasuces rukave, 'skupis muda' i pocnes kopat.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 05 sep 2016, 23:01

aleksandar_veliki je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Aco, nisu navijaci krivi sto smo u zadnje dvije godine doveli 50 igraca, od toga je 40 skart a sa 20 si raskino ugovor i tako ostetio klub za finu sumu. Ko je doveo Jesica koji je Sarajevo unazadio 10 godina? Da su se slusali navijaci sigurno ne bi doveli Jesica, Hurtica, Cetkovic, picke materine...
Nisam rekao da su navijaci krivi niti to mislim. Samo smatram da ova i bilo koja ekipa ce pruzati vise kada osjeti da ima podrsku od navijaca. Kada je Jesic doveden u opticaju su bila tri imena, cak mislim da su svi razgovarali sa Kenom i on je aminovao njegov dolazak. Ne znam kakva je situacija bila sa Hurtom ali sigurno bez njegovog amina nije mogao sjesti na klupu. Ponavljam jos jednom, za mene nije dobro za klub da se krucijalne odluke donose u VB ali gazdina je zadnja. On daje novce, on donosi odluke.
A kako si zakljucio da igraci nemaju podrsku navijaca?
Da li znas da su navijaci pred pocetak sezone dosli na trening, popricali sa igracima i rekli im da zaboravljaju proslu sezonu, Olimpic, sve, da tjeranje uprave nema veze sa igracima i da im je bitno samo da se bore bez obzira na rezultat.

Jesu li imati podrsku u Zenici, Kaknju, Bijeljini, protiv Jajca itd?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 sep 2016, 23:07

Protiv Metalhehehe, samo su 3 igraca ostala sa navijacima, ostale pickice na celu sa nasim laznim kapitenom pobjegose u svlacioncu. Tako da sto su imali podrsku, imalu su.. Daj Boze ga grijesim, ali eto..
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 sep 2016, 23:08

Prostorije UNFKS ce raditi u petak u periodu od 18h do 20h.
Podrzite. Bojkotujte fan shop, tj firmu GARMOND!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 05 sep 2016, 23:12

aleksandar_veliki je napisao/la: Jbg buraz nije samo to podrska. Dolazim ja na utakmice, znam kako je bilo prije dvije godine, a kako sad. Moras priznati ni slicno. Odosmo predaleko, a krenuli od Cale :). Za vikend cemo vidjeti hoce li Cala donijeti sta novo.

Ma prije si znao da nemas kvalitet a ni moc da napravis nesto vise. To je isto kad vozis Golfa dvicu i znas da je sve preko 120 na sat za udarati se u guzicu, al kad ti vozis Golfa sedmicu a on ide ko mrtav konj i na autoputa ga sica golf dvica normalno je da ces stati i zapitati se koji je qrac, pa brzi sam bio kad sam vozio dvicu staru 30 godina.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 37 gostiju.