aleksandar_veliki je napisao/la:Meni slika kaze da vasim igracima sad treba velika podrska bez obzira na vase misljenje vezano za klub u cjelini. Nekako puno enerhije trosite na stvari na koje ne mozete uticati. Ima covjek vani koji je kupio klub i on je taj koji se pita. Jeste li mozda pomislili da vam je izborom direktora poslao poruku. Necete Ibraka, ok, nije problem. Evo vam novi, necete Dinu, ok, evo vam direktorica. Razumijem vase razocarenje ali mozda vi necete da razumijete da stvari mozda izgledaju mnogo drugacije nego sto mislite.
Aco podrska nikad nije izostala nemoj pricat gluposti molim te.
Samo sto mi njih vise podrzavamo, to oni nas vise razocaraju (Sloboda, kup prosle godine. Tad je zadnji put na kosevu bilo 10 hiljada ljudi).
Onda ove sezone, vise puta su se zalili na nekalav pritisak! Koji to pritisak kad igraju pred skoro praznim kosevom. Ni horde ne dolaze u broju u kojem su prije bili.
Sad da se napuni stadion ponovo kao da gledam izvlacili bi se na taj pritisak.
Shvatamo mi dobro da je Tan vlasnik al sigurno on nije birao Ihtijarevica niti onu direktoricu. Tan nema pojma o 80% stvari koje se dogadjaju u klubu! On sazna samo za promjene trenera, poneki 'transfer', ponekad stanje na tabeli i to je to. Cist dokaz tome je ono njegovo 'pismo' podrske Jesicu. Nema potrebe da izmisljam.
Zna se ko donosi odluke za smjene trenera i igraca, zna se ko je aminovao svaki potez Ibraka kao sd-a, nema potrebe za nekim izmisljanjem.
Podrska Cali ce bit kao i svakom drugom, igracima isto tako, ja ne znam jesi li ti citao al to govorimo vec duze vrijeme.
Ali klub nece napredovat dok su ti ljudi koji donose sve odluke u klubu. Tan je totalno nebitan u donoaenju odluka u klubu, ali nazalost on je i jedini koji moze smijeniti te koji donose odluke. A zasto bi ih smjenjivao kad su mu oni prije neki mjesec na skupstini predstavili da je situacija u klubu krasna i bajna. Kad su mu rekli kako su omladinci osvajali trofeje a da je krah u prvom timu splet nesretnih okolnosti. Nisu se udostojili ni priznati greske.
Znaci lazu Tana kao sto su lagali i nas, i to je razlig iz kojeg ih tan nece nikad smijeniti.
Al polako, kad se ova dubioza nastavi, jos malo, pa ce oni sami bjezat i iz kluba i iz grada. Nije tako davno bilo kad je raja poludilia na kosevu protiv Sirokog..