Dječko, bit ćeš naklofan knjigom soneta.Mokes je napisao/la:Nesto konam, da su nama sportski segment vodile neznalice poput @jokera, @mortema, @higha ili @sabinha, bolje bismo rezultate imali![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dječko, bit ćeš naklofan knjigom soneta.Mokes je napisao/la:Nesto konam, da su nama sportski segment vodile neznalice poput @jokera, @mortema, @higha ili @sabinha, bolje bismo rezultate imali![]()
Ne treba da trazis nikakve dokaze. Dokaz je prosla sezona, dokaz je rad sa tim junuorima koji treba da budu okosnica ekipe danas sutra. Kunu se u akademiju a nasi momci odlaze u Olimpiju da igraju ... Ne treba trazit dokaze koji su ocigledni.Većina smatra da je kod našeg sportskog segmenta problem ukorijenjen malo dublje od stručnog štaba.
Nekome može biti dokaz, meni ne, bar ne još, ukoliko se sadašnja situacija poravi i na kraju budemo zadovoljni prethodna sezona će ostati upisana kao "sezona slučaj"FrancescoTotti je napisao/la:Slazem se Hilmaga sa svim sto si sad napisao
Kljucno mi je ovoNe treba da trazis nikakve dokaze. Dokaz je prosla sezona, dokaz je rad sa tim junuorima koji treba da budu okosnica ekipe danas sutra. Kunu se u akademiju a nasi momci odlaze u Olimpiju da igraju ... Ne treba trazit dokaze koji su ocigledni.Većina smatra da je kod našeg sportskog segmenta problem ukorijenjen malo dublje od stručnog štaba.
Ja se iskreno nadam da ce sve krenut na bolje ali sumnjam da ce. Nema kod nas ni s od nekog sistema. Amaterski klub smo i dalje, mozda cak i vise nego prije (pricam o sportskom segmentu.)
Sve to oni lijepo upakuju al u stvarnosti je haos zivi
Uvijek je bio igračina, ne možeš ti bolesnicima dokazati nešto pa taman da si Ronaldinho.Amca007 je napisao/la:Kakva asistencija Kojasevica za Jovetica. Ni on nam nije valjao. Nasi pontroni ne znaju djece mi ni crntrirati..
Testo je napisao/la:Uvijek je bio igračina, ne možeš ti bolesnicima dokazati nešto pa taman da si Ronaldinho.Amca007 je napisao/la:Kakva asistencija Kojasevica za Jovetica. Ni on nam nije valjao. Nasi pontroni ne znaju djece mi ni crntrirati..
Još je čovjek imao čiste papire, niko da ga zovne , i ode čovjek lijepo u Vardar...
Kao mi pametni, a oni glupi.
A kako ono završi tekma u kupu tako ćemo i mi sezonu..Primit još jedan od pozadi???hilmo je napisao/la:Nekome može biti dokaz, meni ne, bar ne još, ukoliko se sadašnja situacija poravi i na kraju budemo zadovoljni prethodna sezona će ostati upisana kao "sezona slučaj"FrancescoTotti je napisao/la:Slazem se Hilmaga sa svim sto si sad napisao
Kljucno mi je ovoNe treba da trazis nikakve dokaze. Dokaz je prosla sezona, dokaz je rad sa tim junuorima koji treba da budu okosnica ekipe danas sutra. Kunu se u akademiju a nasi momci odlaze u Olimpiju da igraju ... Ne treba trazit dokaze koji su ocigledni.Većina smatra da je kod našeg sportskog segmenta problem ukorijenjen malo dublje od stručnog štaba.
Ja se iskreno nadam da ce sve krenut na bolje ali sumnjam da ce. Nema kod nas ni s od nekog sistema. Amaterski klub smo i dalje, mozda cak i vise nego prije (pricam o sportskom segmentu.)
Sve to oni lijepo upakuju al u stvarnosti je haos zivi
Kaže meni kolega @sabinho na utakmici kupa protiv tuzlaka kod rezultata 0-2 "Ja vjerujem u povratak", i ja sad vjerujem da mi ovu krizu u koju smmo upali možemo pregaziti.
Ma kod ovih omladinaca pored znanja u radu s mladima moraš imati i hrabrosti u klubu kao što j FK sarajevo gdje su rezultati na prvom mjestu.
dresova ne može bit, jer nemamo ugovor i za prvu ekipu su samo kupljeni.....High je napisao/la:Još nema dresova u Fan Shopu?
Moguće, međutim svi se nadamo da tako neće biti, jer ne želim da mislim da ima neko ko bi volio da i ovu sezonu završimo bez Evrope samo da bi taj neko rekao "Jesam li vam rekao".sasistika je napisao/la: A kako ono završi tekma u kupu tako ćemo i mi sezonu..Primit još jedan od pozadi???
Bit će neka improvizacija!DenchiNL je napisao/la:dresova ne može bit, jer nemamo ugovor i za prvu ekipu su samo kupljeni.....High je napisao/la:Još nema dresova u Fan Shopu?
Cuj kupljeni,pa nije ti to buvljak dan te nejebo da odes i uzmes dres ko na pijaci,koji kloc ne vjerujem,samo neke kuknjave i neka teorije zavjere,imas dresove Nike i sta bi ti sad,da ti klub svaku marku iz ugovora pokaze,kakva djeca pisu po ovoj temi ne vjerujem,a sto je najgore ista ta djecurlija na stranicama od prije godinu dana dizala ovu upravu i iznad BogaHigh je napisao/la:Bit će neka improvizacija!DenchiNL je napisao/la:dresova ne može bit, jer nemamo ugovor i za prvu ekipu su samo kupljeni.....High je napisao/la:Još nema dresova u Fan Shopu?
Amin!QUARESMA 18<<< je napisao/la:Kako je lijepo to kad kao igrač osvojiš titulu sa Sarajevom, pa kasnije kao trener istog, još da Janjoš to isto uradi kao Antić
oh yea
Cinjenica, nije lako igrati u toj atmosferi, psovke su zaista unikatne i nije im mjesto na tribini narocito prema igracima jer je uprava ta koja je na udaru a dobrim djelom to je bio i trener. Ne odobravam psovke prema igracima jer ne vidim smisao istih, sta postizes tim sto igraca j.bes u glavu sa tribine, medjutim ono sto je isto tacno je da mnogi igraci nisu ni blizu 100% mogucnosti a ni volja nije vidljiva kod vecine. To bih ja rjesio na drugi nacin, ono sto dolazi sa tribina je definitivno lose za klub, tako svi pomalo doprinosimo svemu negativnom sto vlada u i oko kluba, ali zna se glavni krivac, to je nesposobna uprava, ostalo proizilazi iz svega sto oni rade..aleksandar_veliki je napisao/la:Ne trebate ni od Cale ocekivati cuda. Ne znam, po meni je podrska ono sto treba vasim igracima. Nekako su bez podrske, nekako mi se cini da je u prvih sedam kola sve bilo bitnije nego dati im podrsku. Nije ni njima lako igrati u takvoj atmosferi, ne mogu pruziti svoj msksimum. Nije ovo neka bajna ekipa samo nije ni losa koliko bodovni saldo govori.
Ne očekujem od Čale ama baš ništa što je najtužnije !aleksandar_veliki je napisao/la:Ne trebate ni od Cale ocekivati cuda. Ne znam, po meni je podrska ono sto treba vasim igracima. Nekako su bez podrske, nekako mi se cini da je u prvih sedam kola sve bilo bitnije nego dati im podrsku. Nije ni njima lako igrati u takvoj atmosferi, ne mogu pruziti svoj msksimum. Nije ovo neka bajna ekipa samo nije ni losa koliko bodovni saldo govori.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.