FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
#ZivimoZeljeznicar
Hajde sirite ljudi
Hajde sirite ljudi
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Zeljina škola fudbala ove godine dominira,bila bi furka kada bi opet navijači nafurali raju za tekmu kao onda pred travnikIvicaOsim je napisao/la:Ara dva gola za dinamo igraju ove sezone nasi ....

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
halali pomislio sam da mislis i na igrace,za navijace se slazemValter je napisao/la:delinjo je napisao/la:Sve to stoji ali okaci to macku o rep....pored standarda nema sanse misliti na Radnik...i ti si svjestan..mozda bas trebaju dobiti prilikunovi ato manje igraju da se dokazu...vecina igraca ce biti mislima u mecu protiv standarda...i nema sanse da se to promjeniValter je napisao/la:Uglavnom svi pisu o tome kako ce Kosevo u cetvrtak biti prilicno popunjeno. BOJIM SE DA NAVIJACI NISU NI SVJESNI KOLIKO JE USTVARI POTREBNA NJIHOVA PODRSKA U NEDJELJU, mozda i potrebija nego li u cetvrtak. Ekipa Radnika mozda ima i najboljeg trenera u ligi, nema nista slabiju ekipu nego Borac, mi smo prilicno istroseni i ako neko misli da ce biti lako u nedjelju ...
Dakle samo velikom podrskom sa tribina mozemo pomoci ekipi da apsolvira Radnik. A to moze biti i te kako vazna pobjeda jer ove sezone trebat ce se dobro oznojiti da bi se osigurala Europa i sljedece godine. ZA.**** SADA STANDARD I SVI U NEDJELJU NA GRBAVICU.
Lijepi moj ne znam o cemu ti pises. Moja namjera nije bila da pisem o igracima, ko ce igrati protiv Radnika, taktici i sl. O tome neka brigu vodi Odovic, on je za to placen. Moje pisanje bilo je iskljucivo poziv navijacima da moraju u sto vecem broju pomoci Zelji protiv Radnika. Zato se i ti sad za sad ostavi Standarda i u nedjelju ziv bio pravac na GRBAVICU.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
milion u eurima,i zadovoljni smo hehetm8782 je napisao/la:Vece jeste, to je sigurno a o odlasku u to nisam siguran, samo znam za koju cifru bi ga pustilidelinjo je napisao/la:Veca je ponuda od 400 hiljada al nece otici...tek u zimskom prelaznom roku kad zavrsi grupna faza![]()
a ona nije mala, ponuda je bila i jos vece od ove ali su nasi rekli stop

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Boze dragi koliko je Zeljo dao dobrih igraca ,kad vako skontas sve pa da nam je dio tih igraca bili bi ono sto se kaze u raji bas zajebani
yebo Radnik odmoriti igrace obavezno ,nek ovi sto nisu igrali malo igraju plus Mladenovic njemu treba igre . Kojim slucajem ako bude gustu ubaciti par iz prve postave. Nema sanse da igraci mogu izdrzati taj tempo 0-100 vrlo brzo,tekma za tekmom je stvarno puno za njih.
Dresova mora biti u fan shop svih velicina I boja ,cuj nema kako nema naruci nabavi rodi. Trebali su napuniti fan shop islo bi ko halva 100%

yebo Radnik odmoriti igrace obavezno ,nek ovi sto nisu igrali malo igraju plus Mladenovic njemu treba igre . Kojim slucajem ako bude gustu ubaciti par iz prve postave. Nema sanse da igraci mogu izdrzati taj tempo 0-100 vrlo brzo,tekma za tekmom je stvarno puno za njih.
Dresova mora biti u fan shop svih velicina I boja ,cuj nema kako nema naruci nabavi rodi. Trebali su napuniti fan shop islo bi ko halva 100%
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
Danas vidim ispred BBI-a prvi je nas stand od semafora. Valjda ce tu biti dresova, ako ne bude nisu pametni nikako.
Ja sam najvise bio protiv Kokota zbog nekih drugih razloga ali potrebno je imati onakog igraca do 60 min,drzak I bori se sto jest, Oda radi dobar poso nemoj zezati jedino mu zamjeram da izmjene mora vrsiti ranije pogotovo Kokota jer nema snage za 90 min.sz21 je napisao/la:Kokot ne bi zaigrao nikad, yebo ga odovic i njegov miljenik ima naocale i opet corav i vidi da ne moze igrat nikako da mu svi yebu sve
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
ako je prodato 300 godišnjih ja sam zadovoljan
očekivao sam lošije fakat
mada ko će ga znati, sa nama se nikad ništa načisto ne zna

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
kak se stavlja ta tarabaPeterski je napisao/la:
Obavljena forumska duznost.
# = ctrl 3 

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
Ja sam kupio jucer godisnju jug broj 55. Tako da toliko ima.salle86 je napisao/la:ako je prodato 300 godišnjih ja sam zadovoljan
ide na naslovnu odmahsalle86 je napisao/la:# = ctrl 3

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
odavno ludji san im'o nisam..
sanjam play off,izvukli mi Slovence(neki Mramor
),15-ta minuta penal nad Dijatom,uzima Baja loptu,taman da opuca,zvoni alaram za Džumu..
neki znak braćo,100%

sanjam play off,izvukli mi Slovence(neki Mramor

neki znak braćo,100%

Volim te Željo !
hahahhahahha al sam najvise oplakao ovo mramor,i to sto navijas sat u 1 da ustanes hahaacab je napisao/la:odavno ludji san im'o nisam..![]()
sanjam play off,izvukli mi Slovence(neki Mramor),15-ta minuta penal nad Dijatom,uzima Baja loptu,taman da opuca,zvoni alaram za Džumu..
![]()
neki znak braćo,100%

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
delinjo je napisao/la:hahahhahahha al sam najvise oplakao ovo mramor,i to sto navijas sat u 1 da ustanes hahaacab je napisao/la:odavno ludji san im'o nisam..![]()
sanjam play off,izvukli mi Slovence(neki Mramor),15-ta minuta penal nad Dijatom,uzima Baja loptu,taman da opuca,zvoni alaram za Džumu..
![]()
neki znak braćo,100%

ostanem do kasno,ne da Željo spavati,zato alarm navijam i kad' u 3. dogovoreno imam

Volim te Željo !
lud si ko struja,čuj mramor odkud mramor hebote mramoracab je napisao/la:odavno ludji san im'o nisam..![]()
![]()
neki znak braćo,100%

hahahahha ma ima nas jos takvihacab je napisao/la:delinjo je napisao/la:hahahhahahha al sam najvise oplakao ovo mramor,i to sto navijas sat u 1 da ustanes hahaacab je napisao/la:odavno ludji san im'o nisam..![]()
![]()
neki znak braćo,100%vjeruj mi brate da sam se i ja smij'o,čuj Mramor
![]()
ostanem do kasno,ne da Željo spavati,zato alarm navijam i kad' u 3. dogovoreno imam

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
vjeruj mi brate da ni ja ne znam,uglavnom su Slovencistruja je napisao/la:lud si ko struja,čuj mramor odkud mramor hebote mramoracab je napisao/la:odavno ludji san im'o nisam..![]()
![]()
neki znak braćo,100%![]()
![]()
![]()

neki znak 100%

Volim te Željo !
Ovdje su ljudi poceli sami s sobom da pisu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.