Ko koristi Google Chrome (kao ja) stari smajliji su u njega,a ko koristi Mozillu u njega su novi.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
razlike su suptilne ali postoje
Pa kao što sam i rekao ko koristi Chrome kod njega je sve isto,u Mozille,Explorera i Opere su novi smajliji.
Počni ionako je Chrome bolji.Lily je napisao/la:Al' nije fer, necu ja sad muhajem poceti koristiti chrome zbog ovih ruznih smajlica..![]()
uh kako sam sad sretan sto ne koristim operuLily je napisao/la:Al' nije fer, necu ja sad muhajem poceti koristiti chrome zbog ovih ruznih smajlica..![]()
@Fera, znaci ti si hipster.
Jesu al' nebitna razlika.Monolog je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:ugeek:
Pa šta se promijenilo? Možda samo raspored smileya, ništa novo nije ubačeno, a ništa staro nije izbačeno.
Hajde, naleti bar nekad' da vidis sta se desava sa nama.harry_90 je napisao/la:Doslo je vrijeme da se ja oprostim od vas,mnogo puta sam se oprastao,al sad je defintivno,ispale su neke nepredvidjene stvari,tako da me na forumu nece biti vise,uci cu jedino da tipujem SS.ba ligu i kup.Pozz za sve forumase,pogotov za one sa kojima sam bio ok,a oni znaju ko su ti,a ovima sa kojima nisam bio ok,njima nista ne zamjerim.Cuvajte se ,puno srece i zdravlja u zivotu vam zelim .
Gdje igrateAdmir_Sa je napisao/la:hocel ko fudbala veceras
treba nam ljudi
Admir_Sa je napisao/la:hocel ko fudbala veceras
treba nam ljudi
hotonj, prekoputa zute hifa pumpeasylum je napisao/la:Gdje igrateAdmir_Sa je napisao/la:hocel ko fudbala veceras
treba nam ljudi
hoces doci i po mene?Admir_Sa je napisao/la:odgovorio samasylum je napisao/la:Eto poruka
hoce li jos ko?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 81 gost.