madridist je napisao/la: Trener osvoji ligu i vjerovatno i kup i opet ce dobit nogu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
madridist je napisao/la: Trener osvoji ligu i vjerovatno i kup i opet ce dobit nogu
Kad bi barem bilo istinamadridist je napisao/la:Trener osvoji ligu i vjerovatno i kup i opet ce dobit noguDerdiyok je napisao/la:Quique Setien više nije trener Real Betisa! Otkaz mu je uručen odma nakon današnje pobjede na Santiago Bernabeu od 2:0.
Koliko je Real Madrid postao loš dovoljno govori i činjenica da treneri dobijaju otkaz ako Real dobiju sa manje od 3 gola razlike.
Čuj kod Allegrija da neko zabije 40 golova.Pogba je napisao/la:Zar nije receno da ce u slaboj Italiji zabiti 40 golova?
Iskreno ne znam za ove druge, ali Dembele u timu sezone je malo veca sprdnja od izboraMokes je napisao/la:
Lijevi bek Marcelo, desni Dani Alvesleorey je napisao/la:Pa sprdnja je i da je Kiki najbolji igrac u Serie A, covjek ove godne nit je najbolji strijelac, niti asistent, nikakvu satistiku, ali dobro vazda je tu marketing cinio svoje. Dembele i nije bio los statisticki koliko je igrao. Ali naravno da je nezasluzeno u timu sezonu.
Ne bi se cudio recimo da u timu sezone u LP na mjestu stopera bude Ramos umjesto recimo de Ligta ili Van Dijka.
Realno zasluzeno, prvi strijelac vas, sad kad je Ronaldo otisao nema ko da ga sputava.Dzoni je napisao/la:Otkrio si toplu vodu.
Naravno da potpisuje.
Rjesava polufinala i finala,bolji od midze.leorey je napisao/la:Realno zasluzeno, prvi strijelac vas, sad kad je Ronaldo otisao nema ko da ga sputava.Dzoni je napisao/la:Otkrio si toplu vodu.
Naravno da potpisuje.
Ne znam je li vjerodostojna izjava, ali smiješno. 17 miliona eurića i buni se što mu ovo govore. Kako bi da radi za 5 stojaGareth Bale: Mi smo poput robota. Govore nam što ćemo jesti, gdje ćemo biti.. Izgubiš osjećaj o nogometu koji si imao kao dijete.
Trenutno korisnika/ca: DinGospo21 i 4 gosta.