FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Buza i Vrabac dio košarkaškog reprezentativnog tima, Rustemović kapiten FKS. Šta mi čekamo, džematlije? Od sutra i mi treniramo. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ispiranje mozga i medijska kontrola
klub na čelu ima dona namazana nosa
koliko košta titula šampiona
sve što gledaš je predstava za pranje miliona
I JOŠ JEDNOM UPRAVA NAPOLJE !!!
klub na čelu ima dona namazana nosa
koliko košta titula šampiona
sve što gledaš je predstava za pranje miliona
I JOŠ JEDNOM UPRAVA NAPOLJE !!!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trbic rahmetli na zvanicnoj opet objavi o reprezentaciji i njihovovom treningu u kampu, a o nama nista jos, kao da je stranica od repke.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ti baš ko da je Čitluk brazil pa moš opalit par slika i zaljepit na stranicu, naš ti koje su mjere sigurnosti tamo , Hakala je iz čitluka.....Burberry46 je napisao/la:Ima li kakvih slika iz Citluka? Kako ih Janjos trenira ima li kakvih informacija

on je u kazni , ne smije van kantona...joker90 je napisao/la:Trbic rahmetli na zvanicnoj opet objavi o reprezentaciji i njihovovom treningu u kampu, a o nama nista jos, kao da je stranica od repke..
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 01 sep 2016, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sedmicu dana na stranici FK SARAJEVO gledam slike i snimke yebene repke, a o FK SARAJEVU ni jednog jedinog detalja. Mislio sam da je trbic niko i nebitan u klubu al sad sam uvjeren da je yebeni poltron koji nema grama mozga bas kao niko drugi koji vodi klub ! Fuy kreteni mrtvi!
Nek oni objavljuju reklame bbi banci, novom radnom mjestu uvazenog dinokia kojeg su brizno uhljebili nakon 'ostavke'

Nek oni objavljuju reklame bbi banci, novom radnom mjestu uvazenog dinokia kojeg su brizno uhljebili nakon 'ostavke'

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pa ipak je dinokio "zavrsio" ekonomiju u BLFrancescoTotti je napisao/la:Sedmicu dana na stranici FK SARAJEVO gledam slike i snimke yebene repke, a o FK SARAJEVU ni jednog jedinog detalja. Mislio sam da je trbic niko i nebitan u klubu al sad sam uvjeren da je yebeni poltron koji nema grama mozga bas kao niko drugi koji vodi klub ! Fuy kreteni mrtvi!
Nek oni objavljuju reklame bbi banci, novom radnom mjestu uvazenog dinokia kojeg su brizno uhljebili nakon 'ostavke'![]()
![]()
![]()
![]()

SARAJEVO
Drago mi je što ste otkrili ovog uhljeba u klubu. Trbić je nesposoban za ono što treba da radi, toliko je nesposoban da nam trenutno jedna manja kompanija radi grafički dizajn. Instagram stranica nam je mrtva, ni jedne slike iz Čitluka još nema a izvještaji utakmica nam dolaze nakon dva dana...
Jesil počeo navijat za Budućnost iz Banovića za ovo silno vrijeme provedeno tamo?High je napisao/la:Buza i Vrabac dio košarkaškog reprezentativnog tima, Rustemović kapiten FKS. Šta mi čekamo, džematlije? Od sutra i mi treniramo.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
ja inače nisam pristalica ovakvih slika na fb.. haj ok, objavi se koja ovaka slika ljeti, al trpat dustvene mreze ovakvim slikama i izjavljivati ljubav jos, pa brate nesto za sebe zadrzi, imaj privatnosti malo.. a boli njega racku, neg sve slike na suce, a vi navijači navijajte, dok se mi ovako guzimo po terenu, a mozda i izvan njega.

i Tatko objavljuje po instagramu slike, al čoek zna sta treba objaviti..ima ukusa.. E nas lijepi Tatko !!!

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Memara je napisao/la:Ljepota![]()
Ima li kakve finansijske naknade za ovo treniranje repke.

MoRe li se kako javiti Trbicu da ona stranica nije FK Repkajevo, nego FK Sarajevo?!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- VanCipelic
- Kontakt:
I ja sam razocaran igrama nase ekipe u ovih 7 kola, definitivno ih treba udariti po dzepu, mada mislim da je za ovako katastrofalne igre 90% odgovoran NEstrucni stab.
Ali, isto tako, boli vas i mene neka stvar sta oni postavljaju na fb, instagram i tako dalje, pogotovo ako postave sliku sa ranijeg odmora sa svojom djevojkom. Sta vam je,to je njihov privatni zivot, ne znam koji ih **** pratite na drustvenim mrezama...
Ali, isto tako, boli vas i mene neka stvar sta oni postavljaju na fb, instagram i tako dalje, pogotovo ako postave sliku sa ranijeg odmora sa svojom djevojkom. Sta vam je,to je njihov privatni zivot, ne znam koji ih **** pratite na drustvenim mrezama...
Navijačima Fudbalskog kluba Sarajevo iz susjednih zemalja i ostatka svijeta smeta reprezentacija iz koje je naš klub ?joker90 je napisao/la:MoRe li se kako javiti Trbicu da ona stranica nije FK Repkajevo, nego FK Sarajevo?!
Hvala Bogu imamo reprezentativca i još treniraju u našem kampu, tako da opravdavam ovo što piskaraju po oficijelnoj stranici kluba.
Zadnja izmjena: BelminM23, dana/u 01 sep 2016, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
- franklampard8
- Kontakt:
Vjerovatno ce se na ovaj nacin prebiti neke kazne.amypitar je napisao/la:Memara je napisao/la:Ljepota![]()
Ima li kakve finansijske naknade za ovo treniranje repke.
1946
Ma raji dosadno jbt i onda se kace za bilo sta.VanCipelic je napisao/la:I ja sam razocaran igrama nase ekipe u ovih 7 kola, definitivno ih treba udariti po dzepu, mada mislim da je za ovako katastrofalne igre 90% odgovoran NEstrucni stab.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
I ja bih opravdao kad bi ubacili i po koju vijest o FK Sarajevu između ovih vijesti o reprezentaciji.. Moze koja slika, video sa ovih mini priprema, ili tako nesto, cisto da znamo sto se stranica zove FK Sarajevo.BelminM23 je napisao/la:Navijačima Fudbalskog kluba Sarajevo iz susjednih zemalja i ostatka svijeta smeta reprezentacija iz koje je naš klub ?joker90 je napisao/la:MoRe li se kako javiti Trbicu da ona stranica nije FK Repkajevo, nego FK Sarajevo?!
Hvala Bogu imamo reprezentativca i još treniraju u našem kampu, tako da opravdavam ovo što piskaraju po oficijelnoj stranici kluba.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trbić je legenda hahaha, stavio izvještaj sa treninga repke. I stranica je otišla u ku.ac, kao i sve. 

Znaci tandem Samir i Admir bi bio djes na Rusiju ?
Morao sam.uNbx je napisao/la:Jesil počeo navijat za Budućnost iz Banovića za ovo silno vrijeme provedeno tamo?High je napisao/la:Buza i Vrabac dio košarkaškog reprezentativnog tima, Rustemović kapiten FKS. Šta mi čekamo, džematlije? Od sutra i mi treniramo.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dupovac u RNK Split.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, MaroonBjelave i 30 gostiju.