Tu neće biti kraj odlascima. Navodno u Sarajevu ove više ne računaju niti na Mirzu Mustafića i Eldara Mehmedovića.
Mustafić je ugovorom s klubom vezan do 30. juna ove godine, dok Mehmedovićev vrijedi još godinu, ali postoji opcija da ode i na posudbu i sve će sve zavisiti od konačnog dogovora igrača i kluba.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Ocekivano, Mustafic realno ne donosi nista u igri niti smo sa njim bolji, za Mehmedovica je suvisno ista reci.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Jel i Peneranda danas duzan da se odazove na prozivku ili kako to sad ide ?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Poslusaj podcast kod Makija,Edo Isanovic je rekao da se samo i iskljucivo u vezi pojacanja samo pita Laterme i da bez njegove odluke nema nista,sve ostalo su kaze suplje.IMResurrected je napisao/la: ↑20 jun 2025, 17:00Znaju li navijaci Sarajeva da se Dzeka Muminovic predstavlja drugima kao "menadzer" njihovog kluba, nudi neke igrace, posudbe i druge varijante, po Mostaru i nekim drugim mjestima? Zasto Mirvicu treba da ima takve ljude u svojoj blizini, nikada mi nece biti jasno.
-
- Kontakt:
Svako ko je ugovorom vezan duzan je docinedimmmm1337 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 17:30Jel i Peneranda danas duzan da se odazove na prozivku ili kako to sad ide ?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Nisam ni napisao da Dzeka vama dovodi igrace. Nemam nikakve lose namjere stvarno, samo mislim da klub velicine Sarajeva ne zasluzuje da ga predstavljaju takvi ljudi. Toliko od mene.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 17:36Poslusaj podcast kod Makija,Edo Isanovic je rekao da se samo i iskljucivo u vezi pojacanja samo pita Laterme i da bez njegove odluke nema nista,sve ostalo su kaze suplje.IMResurrected je napisao/la: ↑20 jun 2025, 17:00Znaju li navijaci Sarajeva da se Dzeka Muminovic predstavlja drugima kao "menadzer" njihovog kluba, nudi neke igrace, posudbe i druge varijante, po Mostaru i nekim drugim mjestima? Zasto Mirvicu treba da ima takve ljude u svojoj blizini, nikada mi nece biti jasno.
-
- Kontakt:
Pa rekao sam ti ko nas predstavljaIMResurrected je napisao/la: ↑20 jun 2025, 17:42Nisam ni napisao da Dzeka vama dovodi igrace. Nemam nikakve lose namjere stvarno, samo mislim da klub velicine Sarajeva ne zasluzuje da ga predstavljaju takvi ljudi. Toliko od mene.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 17:36Poslusaj podcast kod Makija,Edo Isanovic je rekao da se samo i iskljucivo u vezi pojacanja samo pita Laterme i da bez njegove odluke nema nista,sve ostalo su kaze suplje.IMResurrected je napisao/la: ↑20 jun 2025, 17:00Znaju li navijaci Sarajeva da se Dzeka Muminovic predstavlja drugima kao "menadzer" njihovog kluba, nudi neke igrace, posudbe i druge varijante, po Mostaru i nekim drugim mjestima? Zasto Mirvicu treba da ima takve ljude u svojoj blizini, nikada mi nece biti jasno.
In Zekić we trust! 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Koliko igraca je na prozivci. Hoce li se novi igrati 7vs 7
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Još jedan stoper u idućim danima.
Renan vjerovatno ostaje, tako za sad stoje stvari.
Bubanja imao problema s obe ruke, sad je operisao jednu, i ima kontrolu kroz 2-3 dana pa ćemo onda znati kako i šta dalje.
Bubanja imao problema s obe ruke, sad je operisao jednu, i ima kontrolu kroz 2-3 dana pa ćemo onda znati kako i šta dalje.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ako gledam sirinu u napadu bolje Renan nego Gordeziani. Steta Renan zna lopte, drzati fige da bude bar na 70% svoje najbolje igre.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jun 2025, 18:18Još jedan stoper u idućim danima.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Šta je sa Rockovom,Kapetanovićem pa ni Unušić nije neka sreća 

-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa objektivno kad sagledam, da.keli je napisao/la: ↑20 jun 2025, 18:20Ako gledam sirinu u napadu bolje Renan nego Gordeziani. Steta Renan zna lopte, drzati fige da bude bar na 70% svoje najbolje igre.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jun 2025, 18:18Još jedan stoper u idućim danima.
Ali to mora biti Renan 100% fokusiran, pri tome da ne ide izlazi vikend u Slogu i Walter
Zeka brat najjači, pitaju ga za Begovića, kaže ovim putem iskoristit ću priliku da mu čestitam rođendan, ako niste znali danas mu je

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- napoleon72
- Kontakt:
Neko se dns syeba da objasni da je Zekic planski uvodio Mustafica po par minuta da mu aktivira produzenje ugovora. 
Mahala umire, mahala gasi se

Mahala umire, mahala gasi se

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Ništa od Begovića ostaje u Engleskoj
- feniksptica
- Kontakt:
Ljudi kukaju joa uvijek ovdje po forumu i negativu sire..
Kako im ne omrzne vise
Kako im ne omrzne vise
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ja sam.napoleon72 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 18:31Neko se dns syeba da objasni da je Zekic planski uvodio Mustafica po par minuta da mu aktivira produzenje ugovora.
Mahala umire, mahala gasi se![]()
Na infu frajer koji je jako blizak klubu je to napisao.
Da je taj aranzman.
Ali mozda nece ni Mustafic produzenje jer ne igra.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma iskreno, i bolje. Osim te neke pozitivne atmosfere lik nicemu ne doprinosi. Zadnji je dio skarta iz vremena Dudica.jurisicduska je napisao/la: ↑20 jun 2025, 18:33Ja sam.napoleon72 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 18:31Neko se dns syeba da objasni da je Zekic planski uvodio Mustafica po par minuta da mu aktivira produzenje ugovora.
Da je taj aranzman.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
A tek skart od Rozmana...mehmedovic, julardzija itdnapoleon72 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 18:36Ma iskreno, i bolje. Osim te neke pozitivne atmosfere lik nicemu ne doprinosi. Zadnji je dio skarta iz vremena Dudica.jurisicduska je napisao/la: ↑20 jun 2025, 18:33Ja sam.napoleon72 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 18:31Neko se dns syeba da objasni da je Zekic planski uvodio Mustafica po par minuta da mu aktivira produzenje ugovora.
Da je taj aranzman.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!