FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Begovic nece doci ne nadajte se. Nema veze ko je objavio nije istina jednostavno
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
- Kontakt:
Fakat bi ovaj ssba trebao da ove sto su nam blokirani, iako ih neko citira, da nam ne prikazuju bljuvotine njihove. Pa nisam ga bezveze blokirao.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑20 jun 2025, 14:38Sanel izbacio 200 klipova, na svakom kaže da je pitar i onda ovo pitanje. Još da bogdo ne citirate ovakve likove, pa da ih ne moram čitati... Džaba što su mi blokirani.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Grigore Turda potpisao na 2 godine.ima slika na fakto....
- luckystrike
- Kontakt:
Kakav ja i dobre informacije, ja samo sabirem sa više izvoranedimmmm1337 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 11:03Ti uglavnom imas dobre info , znaci Begovic je 100% zavrsen ?luckystrike je napisao/la: ↑20 jun 2025, 11:01Mustafiću će ugovor biti produžen na još jednu godinu najvjerovatnije.

Za Begovića pojma nemam a čisto sumnjam.
Znam da je Mujkić produžio do 2028.

šta šta je, je*em ti
-
- Kontakt:
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Jel mujkic i ovu sezonu u-21?
ode i Gordeziani
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ovaj ce taman protiv svojih u evropi igrati
-
- Kontakt:
da smo mogli prodali bi gapjankesarajevo je napisao/la: ↑20 jun 2025, 14:32Zacepismo usta raznoraznim sto su vec Mujkica prodali.

-
- Kontakt:
Gdje iskopase ovog rumuna
Njemu bi trebalo jos pola godine, pa da vidimo hoce li eventualno nesto pokazati. Medjutim, s obzirom na rotaciju Guli, Mlinaric, Kyeremeh, Turkes jedino bi posudba bila realna. Medjutim, kako nije nas igrac, ne isplati se dovoditi ga.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Sad je skupljipitarcenga je napisao/la: ↑20 jun 2025, 15:42da smo mogli prodali bi gapjankesarajevo je napisao/la: ↑20 jun 2025, 14:32Zacepismo usta raznoraznim sto su vec Mujkica prodali.![]()
![]()

Nije pitar, hordaš jepjankesarajevo je napisao/la: ↑20 jun 2025, 14:52Fakat bi ovaj ssba trebao da ove sto su nam blokirani, iako ih neko citira, da nam ne prikazuju bljuvotine njihove. Pa nisam ga bezveze blokirao.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑20 jun 2025, 14:38Sanel izbacio 200 klipova, na svakom kaže da je pitar i onda ovo pitanje. Još da bogdo ne citirate ovakve likove, pa da ih ne moram čitati... Džaba što su mi blokirani.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Znaju li navijaci Sarajeva da se Dzeka Muminovic predstavlja drugima kao "menadzer" njihovog kluba, nudi neke igrace, posudbe i druge varijante, po Mostaru i nekim drugim mjestima? Zasto Mirvicu treba da ima takve ljude u svojoj blizini, nikada mi nece biti jasno.
Taman se lik spremao na baustelu u Njemacku,kad ga iznenadismo pozivom

I kakav je ovaj Tudor Igor 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.