BosnianKingdom je napisao/la:Pa sad ga vise i ne može nigdje preci koliko se ja razumijem?
do 12
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
BosnianKingdom je napisao/la:Pa sad ga vise i ne može nigdje preci koliko se ja razumijem?
Da sigurno naša uprava radi do 12, tačno u 4 su oni preko vrata, pa nije ovo Engleska jaro moj.amazon je napisao/la:BosnianKingdom je napisao/la:Pa sad ga vise i ne može nigdje preci koliko se ja razumijem?
do 12
Cekali smo Benku cijelu polusezonu da stekne pravo nastupa, vala bi se mogli strpit i za nekog drugog njegovog kalibra... Makar nek ih kontaktiraju i ponude uslove, pa ovi ako ne nadju bolje, do zime imaju vremena da se predomisle i potpisu za nas... (Ne nadam se da ce se desiti, samo kazem da postoji nacin, kakav takav, al postoji... Samo Ihtijarevic i skaut ne rade svoj posao...)DenchiNL je napisao/la:ti slobodni igrači koji mi možemo dovesti bi morali bit slobodni prije početka prelaznog ili nekog datuma(ne sjećam se )....ThrillerHz je napisao/la:09:15 - Boško Janković više nije igrač Hellas Verone. Kako navode italijanski mediji došlo je do sporazumnog raskida saradnje.
14:26 - Hrvatski fudbaler Josip Radošević raskinuo je ugovor s Napolijem.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/uzivo-l ... opi/205116
Danas ce biti toliko dobrih igraca koji se mogu besplatno dovesti, da smo imalo ''sila'' kakva bi trebali biti, mogli bi nekog kapitalca upecat tipa Benka, Jajala...
dakle ovi što su juče postali slobodni zaboravi..........
Ili nema nista od transfera ili ce nas ujutro iznenaditi neki bombastican naslov (aBd)Zukanovic je napisao/la:Moze jos : http://www.transfermarkt.com/statistik/transferfenster
Turska jos 22 min.
Mujakić dobio par minutica, odigrao predobro, baš me kupio, i onda mu đubre ne dade više ni minute.Septerra je napisao/la:O ovome sam pisao po zavrsetku priprema i ponavljao pricu u zadnjih par sedmica. Hurticev SS, odnosno taj famozni plan na konto kojeg ga je Ken Choo izabrao na poziciju sefa a u kojem je definisan nacin uvodjenja najboljih clanova izlazne generacije juniora - ispada obicna ubleha.zagorski je napisao/la:Ja mislim da je steta sto su se olahko odrekli Vazde,mali je obecavao,bar ono sto ja znam i sto sam vidio.
Sto je najzalosnije u ovu sezonu smo usli sa idejom da se sto vise mladih igraca postepeno uvodi u prvi tim,a nista se od toga nije desilo. Hajd da su oni doveli neke kvalitetne igrace pa bi i razumio,ali kad vidim da Marku mjesto zauzima Novakovic ili Veladzicu,Vazdi Ćetković izaspem se.
S Osmanovicem mi je zasmrdilo a evo a Vazdom bas bazdi da ne postoji nikakav plan, nikakav program niti metod afirmacije ovih 10 mladica, odnosno sad vec 9, koji su selektirani u prvi tim na startu ove sezone. Znaci li to da je i Ken Choo neka ubleha iskoristena od uprave da legitimira Hurtica slicno kao sto je bilo Tanovo pismo podrske za Jesica. Ovo meni stvarno vise nema nikakvog smisla...
@Memara - danas Vazda, sutra Mehuljic, prekosutra Hadzic. Da li je Akademija sama sebi svrha? Navodono je Akademija stub Tanovog ulaganja a ako ce najbolji igraci odlaziti po zavrsetku "skolovanja" onda sluzi za stvaranje igraca drugim klubovima.
Vazda je dobar talent, dobar igrac. Zasluzio je minutazu prije Cetkovica a mogao je ulaziti kao zamjena na RW. To su mogli i drugi igraci ali malo morgen, samo Mujakic dobi par minutica.
Lose je ovo, nemam rijeci stvarno.
Sad nek produzi ugovor ili zapad.hilmo je napisao/la:Neka nama Dulje!!!
Ma šta bio... i SADA je roberto carlos za onog Instagram manekena na beku!!bordoakapitar je napisao/la:A kakva je tek Beli bio zvijer na lijevom beku u odnosu na ove seoske yebace...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Strucnjaci svakakvi.Zip je napisao/la:Najboljeg igraca na tribine preselit![]()
Sta sve covjek nece procitati