Željovac je napisao/la:suntu jeu je napisao/la:Željovac je napisao/la:
Pa loše si ubijeđen. Ne treba ići daleko pa se sjetiti kako su hiljade ljudi kamenovale nekoliko starijih muslimana koji su u BL išli da obnove džamiju. Ovdje je slična stvar prema drugoj vjeri NEZAMISLIVA!
Eh da hoćemo kazniti Glavaša za ovu aroganciju i za to odmaranje igrača u Lukavici!
Znaš kako je zeznuto kada sranje napravi 2 hiljade ljudi,može ti stvoriti sliku da je čitav grad takav. Ja imam prijatelje iz BL,bio sam u BL..(neke partije i to) savim normalne raje ima.
Razlika je što u Sarajevu nikad ne bi mogao ni okupiti te 2.000 da se tako ponašaju, ako ih je bilo toliko. Niko nije rekao da su svi u BL takvi.
? ' $ % не $, ? $ $. $ " у $ вас " $ нас, ето & $ $ " $ нас " 2000 а $ вас 500. ' ту & ? ?, " ? ' " " $ " $ " $ се " % ?. А оно % је " $ " 2000 су у ? " у $ на ? 300 000 ? $! & % ¥ сунту јеу: Našao bi i u Sarajevu takve ljude samo da nekome to odgovara sa političkog vrha.
& " је & $ се " & " $ је & ? ' & " ",$ " све " $ $...
" ? & " су у " " ? у ?. " ' $ - " " ? % ?. Поготово се у $ " стање све " /. ето то ' ' $ " " " $ на гостовања. ? $ ' % " $ " " " ? у $ " " $ су се " ' " $ & &
Па " $ & & се $ ? &, ено је $ се $ " $ у $, ' ' % " $ - ? $