FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nedaTM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nedaTM87 » 20 apr 2010, 14:02

Seyo_TM je napisao/la:26 put govorite da nije to tema a u istom postu nastavljate raspravu :roll:
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 apr 2010, 14:05

Seyo_TM je napisao/la:Joj mali postao si pravi nacionalista, ugledaj se na mene liberal :D
:mrgreen: danasnja omladina :mrgreen:[/quote]
Da bog sacuva moj Seyo :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 20 apr 2010, 14:05

Ako Slobodi danas ostave 3 boda od tekme sa Sarajevom mi sutra uzimamo minimalno bod i titula je naša,a ako kitari dobiju 3 boda onda se i oni uključuju u borbu za titulu a mi gubimo sutra 100%

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 apr 2010, 14:09

aziz je napisao/la:Ako Slobodi danas ostave 3 boda od tekme sa Sarajevom mi sutra uzimamo minimalno bod i titula je naša,a ako kitari dobiju 3 boda onda se i oni uključuju u borbu za titulu a mi gubimo sutra 100%
Ma nista od bodova koridasima, jer nemaju nikakvih dokaza, samo suze...kada je ta sjednica smjesna?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 20 apr 2010, 14:20

Kako je ovo smjesno Zrinjski kaznili sa 6000 KM radi onoga prekida, kada su bacali kamenje, baklje, uljetali na terene, a Zelju sa 8000 jos hoce da suspenduju stadion zbog "jednog" navijaca koji je uletio.

Pa gdje je ovdje pravednost ?

Oni su bas napravili belaj i kazne ih sa "samo" 6000 , umjesto da kazna bude strozija.
× Plava krv ispod koze ×

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 20 apr 2010, 14:23

Željovac je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Pa loše si ubijeđen. Ne treba ići daleko pa se sjetiti kako su hiljade ljudi kamenovale nekoliko starijih muslimana koji su u BL išli da obnove džamiju. Ovdje je slična stvar prema drugoj vjeri NEZAMISLIVA!
Eh da hoćemo kazniti Glavaša za ovu aroganciju i za to odmaranje igrača u Lukavici!
Znaš kako je zeznuto kada sranje napravi 2 hiljade ljudi,može ti stvoriti sliku da je čitav grad takav. Ja imam prijatelje iz BL,bio sam u BL..(neke partije i to) savim normalne raje ima.
Razlika je što u Sarajevu nikad ne bi mogao ni okupiti te 2.000 da se tako ponašaju, ako ih je bilo toliko. Niko nije rekao da su svi u BL takvi.
? ' $ % не $, ? $ $. $ " у $ вас " $ нас, ето & $ $ " $ нас " 2000 а $ вас 500. ' ту & ? ?, " ? ' " " $ " $ " $ се " % ?. А оно % је " $ " 2000 су у ? " у $ на ? 300 000 ? $! & % ¥ сунту јеу: Našao bi i u Sarajevu takve ljude samo da nekome to odgovara sa političkog vrha.
& " је & $ се " & " $ је & ? ' & " ",$ " све " $ $...
" ? & " су у " " ? у ?. " ' $ - " " ? % ?. Поготово се у $ " стање све " /. ето то ' ' $ " " " $ на гостовања. ? $ ' % " $ " " " ? у $ " " $ су се " ' " $ & &
Па " $ & & се $ ? &, ено је $ се $ " $ у $, ' ' % " $ - ? $
"" ПУТ ""

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 20 apr 2010, 14:28

evo par fotkica pred polazak igraca...ono sto sam mogao primjetiti da nije bilo cole, da li je bila kazna zbog jucerasnjeg istjeravanja sa treninga ili je nesto drugo u pitanju ne znam

slika
slika
slika
slika
slika
slika

btw: @bistrikboy i @seyo_tm prosli put kad sam ih ispratio u Prjedor rekli ste da cu ja biti kriv ako izgube, a niste me pohvalili nakon pobjede, evo vam sanse da se iskupite :)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 apr 2010, 14:35

19TM87 je napisao/la:btw: @bistrikboy i @seyo_tm prosli put kad sam ih ispratio u Prjedor rekli ste da cu ja biti kriv ako izgube, a niste me pohvalili nakon pobjede, evo vam sanse da se iskupite :)
Rekli smo ti zato sto nisi prosuo casu vode za njima :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 20 apr 2010, 14:37

Seyo_TM je napisao/la:
aziz je napisao/la:Ako Slobodi danas ostave 3 boda od tekme sa Sarajevom mi sutra uzimamo minimalno bod i titula je naša,a ako kitari dobiju 3 boda onda se i oni uključuju u borbu za titulu a mi gubimo sutra 100%
Ma nista od bodova koridasima, jer nemaju nikakvih dokaza, samo suze...kada je ta sjednica smjesna?
Ja imam skroz drugacije informacije ali to sad nije bitno jer je tema FK Zeljeznicar!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 20 apr 2010, 14:42

Stole iz Bora je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Ja imam skroz drugacije informacije ali to sad nije bitno jer je tema FK Zeljeznicar!
Haj podjeli svoje informacije sa rajom sa foruma :D

cinclatorTM
Kontakt:

Post Postao/la cinclatorTM » 20 apr 2010, 14:47

ja ba stole de nam saopsti mada me zalibo, jer ima ovdje panicara a i ako nas otresu (u fer i sportskoj igri mada cisto sumnjam) treba pruziti ruku a da su jaci od nas u drugom smislu cisto sumnjam i u to bas :D , samo ponosno i hrabro na ZELENOM terenu :mrgreen: :mrgreen:
Zeljo mi te volimo, kako god zavrsio...

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 20 apr 2010, 14:49

Pise vam sve u vijestima. Sjednica odgodjena zbog nedostatka kvoruma tj. clanovi iz Hercegovine nisu mogli doci jer je blokiran nekakav put u Jablanici...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 apr 2010, 15:04

Seyo_TM je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:btw: @bistrikboy i @seyo_tm prosli put kad sam ih ispratio u Prjedor rekli ste da cu ja biti kriv ako izgube, a niste me pohvalili nakon pobjede, evo vam sanse da se iskupite :)
Rekli smo ti zato sto nisi prosuo casu vode za njima :D
prosuo je kole. :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 apr 2010, 15:15

Ako uzmemo i ovu placamo ti da ides na ove polaske :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 20 apr 2010, 15:37

Ne znam je li neko postavio, mislim da nije...dio intervjua sa selektorom iz avaza:

"Bh. selektor je u subotu navečer bio na Grbavici, gdje je posmatrao duel između Željezničara i Borca.
- Bila je zaista dobra utakmica. Uživao sam u spektaklu na Grbavici. Igrale su vjerovatno dvije naše najbolje ekipe. Željo je zasluženo pobijedio jer su njihovi igrači nametnuli dobar ritam nošeni punim stadionom. Vidi se da Željo u drugom dijelu prvenstva igra dobro. Gledao sam ih tri puta, protiv Čelika, Zrinjskog i sada s Borcem i njihovi igrači zaista odskaču u ovoj ligi kaže Sušić."

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 20 apr 2010, 15:43

Želji umjesto 8.000 KM kazna od 10.000 KM

Prije nekoliko trenutaka u prostorijama Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine završena je sjednica Apelacione komisije na kojoj se između ostalog raspravljalo i o incidentu na susretu 20. kola Premijer lige između Željezničara i Slavije.

Apelaciona komisija na inicijativu Predsjednika Fudbalskog saveza RS Mile Kovačevića raspravljala je o eventualnoj suspenziji stadiona Grbavica zbog incidenta na utakmici 20. kola Premijer lige između ŽeljezniČara i Slavije, te je donijela odluku da se Željezničar umjesto 8.000 KM kazni sa 10.000 KM.

Podsjetimo, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza BiH kaznila je Željezničar sa 8.000 KM , no Kovačević je smatrao da je kazna neadekvatna, pa je uložio žalbu i predložio da se stadion Grbavica suspenduje. Međutim, članovi Apelacione komisije "samo" su kaznu povisili za još 2.000 KM.

nidje veze , a zrinjski 6000 :s:s

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 apr 2010, 15:44

Treba dodati da je slucaj zakljucen...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 apr 2010, 15:45

Nijaz sredio da ne suspenduju Grbavicu. 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 20 apr 2010, 15:50

jbga, nama 10.000 kazne sto je jedan uletio na teren. Zrinjskom 6.000 zato sto su jedno desetorica uletila na teren, sto je navijac Zrinjskog haman citavu tekmu stajao iz Sehinog gola, i sto su na kraju kamenovali naše igrače...Zemljo otvori se!

Btw, naravno, sve je Nijaz ovo sredio!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 20 apr 2010, 16:04

Ovi dusmani iz manjeg bh. entiteta ce puci jer niti jedan trofej nece doci u njihov najveci grad :mrgreen:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.