Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nisi jedini koji je lud...i kod mene je istoT-MAC je napisao/la:jesam li ja lud...il je meni isto sve..![]()
I kod meneInterista di cuore je napisao/la:nisi jedini koji je lud...i kod mene je istoT-MAC je napisao/la:jesam li ja lud...il je meni isto sve..![]()
Ja bi Evi sisaoDino_TM je napisao/la:I kod meneInterista di cuore je napisao/la:nisi jedini koji je lud...i kod mene je istoT-MAC je napisao/la:jesam li ja lud...il je meni isto sve..![]()
@Megamon ja se sad sisao
i kod mene sve isto nista ja njih ne kontamInterista di cuore je napisao/la:nisi jedini koji je lud...i kod mene je istoT-MAC je napisao/la:jesam li ja lud...il je meni isto sve..![]()
Ovako ti onaj gore post izgleda.. Mislim da je ocigledno da nije sve isto.Interista di cuore je napisao/la:nisi jedini koji je lud...i kod mene je istoT-MAC je napisao/la:jesam li ja lud...il je meni isto sve..![]()
IstiFrutek je napisao/la:Pa vidi smajlije na mom avataru i u postovima![]()
Pogledaj lol i mrgreensenad_flamin je napisao/la:problem je sto neki vide promjene a nekima je ostalo isto... meni je ovaj sad sto vi viditestari smajlic
evo gledam normalno sve kod mene zelen sa zubimaFrutek je napisao/la:Pogledaj lol i mrgreensenad_flamin je napisao/la:problem je sto neki vide promjene a nekima je ostalo isto... meni je ovaj sad sto vi viditestari smajlic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.