FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

let3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la let3 » 31 jul 2015, 01:40

vedator je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo gledam ponovo i ne vjerujem

u 87 minuti, nakon ubacaja Blagojevica Sadiković u 100% šansi, golman vadi iz gola, odmah korner nakon kojem Bajić pogađa stativu (makazicama).
ma ne mogu da vjerujem koja nesreca

pa jbm ti sunce krvavo, koja nesreća :damn: :( ....sa 2-2 bi imali strašan rezultat koji bi tjerao belgijance da napadaju i da se otvaraju na koševu

arena
Kontakt:

Post Postao/la arena » 31 jul 2015, 01:43

u četvrtak igramo utakmicu za prolaz i minimum milion maraka(220 000 eura prolaz +karte u play off 300 000 KM+prenos 100 000 eura+sponzori)

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 31 jul 2015, 01:46

Eh lahko je tako gledat. Sta bi bilo da je priznat go iz ofsajda, da je usla precka ili sansa iz prvog kad pogadja naseg na gol liniji za 3:0. Imali smo i srece mora se priznati jer da su dali treci tesko bi se digli. Ovako imamo itekako aktivan rezultat u revansu. Oni ce opet igrati ofanzivno jednostavno ne znaju drugacije. Njihovi ofanzivci se jednostavno presporo vracaju u odbranu. Samo polahko

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 31 jul 2015, 01:50

salle86 je napisao/la:naš tim koji je počeo utakmcu vrijedi (po TM-u) 4.8 miliona eura
kod standarda dva igrača sa po 4 miliona vrijednosću ...
pametnom dosta

ponosan na našu djecu
Buraz, transfermarkt skroz slabo cijeni naše igrače, dok igračima iz drugih zemalja dižu cijenu nenormalmo, a kako u Belgiji sad cvjeta fudbal to noj da ze čudi. Naravno, oni jesu bolji i to sve, ali opet ih možemo proći aBd.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 31 jul 2015, 01:53

Ne znam da li pretjerujem ali mislim kad bi bilo 300 dresova u fan shopu da bi se do četvrtka prodalo. Dajte da forsiramo članske i da prije svega napunimo Grbavicu u nedjelju da im damo još jedan motiv više i onda lagano četvrtak
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 31 jul 2015, 02:00

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće, sa vama publika je ova, sve sto zelim pobjeda je nova.. :opaopa:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 31 jul 2015, 02:02

Sad sam siguran da ce Hadziahmetovic bio igracina i A reprezentativac BiH....drugo poluvrijeme je to jasno pokazalo

decko od 18 godina se nosio na sredini sa pravim profi igracima iz Belgije, koji koštaju milione i koji igraju fudbal na ozbiljnom nivou

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 31 jul 2015, 02:03

Amir,Damir ,Bajic,Djelmic imaju dobre sutove moramo malo vise sutati po golu ,nije ovo lose samo se moraju odmorit umor se osijeti kod nasih.
Farencvaros je izgleda nas blue print sve smo u drugom radili ko tamo...
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 31 jul 2015, 02:06

Treba svaku priliku za sut na Kosevu iskoristiti..Golman im nije nesta pretjerano siguran..Ja bih Diattu od pocetka stavio,brz je a i moze dosta pomoci u skok igri..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 31 jul 2015, 02:10

Realno, mi se ne možemo nositi svih 90 minuta sa ovako jakom ekipom....moracemo se braniti prvo poluvrijeme, pokušati odbraniti i iscrpiti ih.....jer se ne možemo nositi sa njima ( ni sa presingom, ni snagom, ni brzinom, ni tehnikom).
ako krenemo u neko nadigravanje sa njima, yebali smo ježa u leđa

ali ovaj Odin recept, izmoriti stoku u prvom poluvremenu, pa u drugom krenuti otvorenije je odlican :thumbup:

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 31 jul 2015, 02:12

fcz je napisao/la:Vec duze vrijeme me nesto muci, ali nisam htio da serem dok je trajala ova radost i euforija, no posto se sad vec sve raspalo... Ne mogu da vjerujem koliko se forsira ovaj Bajic. Momak nema apsolutno nimalo snage ni muda, a svaki njegov potez mi ukazuje na to da mu je IQ tek neznatno veci od broja na dresu. Pitam se samo koliko ce se jos igraca potrositi i upropastiti radi ove bezmude rahljave gluperde. Po ostalima se ne treba previse srati, osim sto Memiju neko treba malo spustiti na zemlju jer je prerano poletio u zvijezde.
Jesi li i sad ovog misljenja?

BosnaE

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 31 jul 2015, 02:16

delinjo je napisao/la:Ma ovo sto bajic igra moze svako od nas igrati
Mozemo al u mudima . Najgori igrac Zelje je bolji nego ato si ti navijac. Bruka.

BosnaE

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 jul 2015, 02:17

let3 je napisao/la:Realno, mi se ne možemo nositi svih 90 minuta sa ovako jakom ekipom....moracemo se braniti prvo poluvrijeme, pokušati odbraniti i iscrpiti ih.....jer se ne možemo nositi sa njima ( ni sa presingom, ni snagom, ni brzinom, ni tehnikom).

ali ovaj Odin recept, izmoriti stoku u prvom poluvremenu, pa u drugom krenuti otvorenije je odlican :thumbup:
Ma Odin recept nije sigurno bio da nas onako raznesu u prvom, Odin recept ti je drugo poluvrijeme, i tako će se sigurno igrati i u revanšu. Vjerujem da je prvo poluvrijeme "dječija bolest" koju smo morali preboljeti ako mislimo igrati sa ovakvim protivnicima i na ovakvom nivou :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 31 jul 2015, 02:17

let3 je napisao/la:Realno, mi se ne možemo nositi svih 90 minuta sa ovako jakom ekipom....moracemo se braniti prvo poluvrijeme, pokušati odbraniti i iscrpiti ih.....jer se ne možemo nositi sa njima ( ni sa presingom, ni snagom, ni brzinom, ni tehnikom).

Ma ja samo kazem da vezni red Blagojević i Amir trebaju brze lopte da se oslobadjaju,sto manje driblanja..Standardovi igraci konstantno vrse pritisak na 30-40 metara od gola i tu je najveci problem..Cim neko od ove dvojice primi loptu odmah se oko njih stvore 2-3 igraca..Tako smo najvise lopti izgubili u prvom poluvremenu..I ova strana sa Memijom i Đelmićem u defanzivi puno skripi,izmedju ostalog sa te strane smo i primili oba gola..Onog Van Dama treba neutralisati on im je snaga ekipe..

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 31 jul 2015, 02:19

Yoyo je napisao/la:Sta je upravu da je Oda lose postavio igru? Dajte ljudi odmah pljuvanje po treneru, igracima.
Ma sve strucnjaci malo zesci. Nista mi ne zasluzujemo kakva smo stoka.

BosnaE

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 31 jul 2015, 02:23

Ljudi koji se ne razumiju u fudbal mogu reći samo da Bajić ne zna igrati lopte. Naša djeca Bajić, Amir, Dzenis, Memija i danas me posebno Dado iznenadio. Momak igra sve bolje i bolje. Btw aplauz za Mladenovića, momak odigrao odlično.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 31 jul 2015, 02:24

FaraonTM je napisao/la:

Ma Odin recept nije sigurno bio da nas onako raznesu u prvom, Odin recept ti je drugo poluvrijeme, i tako će se sigurno igrati i u revanšu. Vjerujem da je prvo poluvrijeme "dječija bolest" koju smo morali preboljeti ako mislimo igrati sa ovakvim protivnicima i na ovakvom nivou :)
dobro je Oda zamislio citavu taktiku, trebali smo se braniti i cekati kontre. Samo što su igraci podlegli i prepali se - pa su gubili lopte na 30-40 metara od gola (Blagojević i Amir kasnili sa predajom lopte, generalno svi igraci su sporo reagovali kad imaju loptu u nogama, to mora ici mnogo brže protiv ovakvih protivnika, nema tu puno razmišljanja jer svako razmišljanje može biti kobno)....vec u drugom pol. to je mnogo bolje izgledalo, jer su i oni ispuhali i izgubili onu svježini i oštrinu iz prvog poluvremena.
Ipak je Standrad ozbiljna ekipa koja se zna nametnuti na terenu i diktirati ritam. Pa njihova zadnja linija (dva stopera) u prvom poluvremenu je bila prakticno na centru :? imaju onog crnca mrcinu (broj 4) koji iznosi lopte ko iz pic.ke i koji povuce loptu po 30-40 metara. Da ne pricam o onim njihovim krilima koji su strašni igraci. To je taj kvalitet jbg

Mi smo igrali koliko nam je protivnik dozvolio i to je to.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 jul 2015, 02:27

corleone87 je napisao/la:

Ma ja samo kazem da vezni red Blagojević i Amir trebaju brze lopte da se oslobadjaju,sto manje driblanja..Standardovi igraci konstantno vrse pritisak na 30-40 metara od gola i tu je najveci problem..Cim neko od ove dvojice primi loptu odmah se oko njih stvore 2-3 igraca..Tako smo najvise lopti izgubili u prvom poluvremenu..I ova strana sa Memijom i Đelmićem u defanzivi puno skripi,izmedju ostalog sa te strane smo i primili oba gola..Onog Van Dama treba neutralisati on im je snaga ekipe..
Memija će sigurno još neko vrijeme biti nesiguran na bekovskoj poziciji. Ne znam šta je on tačno igrao u juniorima koju poziciju mislim, al' je u prvom timu mahom igrao krilo a mi smo ga svi dosta gurali na beka zbog svoje agresivnosti. Sad je na toj poziciji, po meni on je još defanzivno nezreo igrač, ne postavlja se i ne čita igru baš najbolje al' definitivno ga vadi požrtvovanost i borbenost. Naravno ove utakmice u Europi će mu zlata vrijediti jer kada se uskoro aBd oslobodi nekog pritiska kojeg ima on će biti zvijerka, prema naprijed ima šlifa za beka (poprilična brzina i dobar centaršut) još samo da defanzivu popravi i imat ćemo TOP beka, reprezentativni kalibar sigurno.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 31 jul 2015, 02:31

corleone87 je napisao/la:

baš sam i ja gledao i tačno oba gola preko te naše desne strane
imao sam mišljenje da je đelmić bio naš najbolji pojedinac u prvom...sad već :?:
memija takođe par ekstra uklizavanja ali očito je da njih dvojica imaju problem kdo markiranja igrača...pogube se, ostave ga samog a to znači u većini slučajeva i gol

takođe isto mišljenje za amira i blagojevića
ovaj drugi upadao u oči baš sa izgubljenim loptama...amir tako-tako
drugo poluvrijeme kad su počeli opreznije da igraju to je sasvim druga priča

AsharaK je napisao/la:L Naša djeca Bajić, Amir, Dzenis, Memija i danas me posebno Dado iznenadio. Momak igra sve bolje i bolje.
:thumbup:
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 jul 2015, 02:31

let3 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:

dobro je Oda zamislio citavu taktiku, trebali smo se braniti i cekati kontre. Samo što su igraci podlegli i prepali se - pa su gubili lopte na 30-40 metara od gola (Blagojević i Amir kasnili sa predajom lopte, generalno svi igraci su sporo reagovali kad imaju loptu u nogama, to mora ici mnogo brže protiv ovakvih protivnika, nema tu puno razmišljanja jer svako razmišljanje može biti kobno)....vec u drugom pol. to je mnogo bolje izgledalo, jer su i oni ispuhali i izgubili onu svježini i oštrinu iz prvog poluvremena.
Ipak je Standrad ozbiljna ekipa koja se zna nametnuti na terenu i diktirati ritam. Pa njihova zadnja linija (dva stopera) u prvom poluvremenu je bila prakticno na centru :? imaju onog crnca mrcinu (broj 4) koji iznosi lopte ko iz pic.ke i koji povuce loptu po 30-40 metara. Da ne pricam o onim njihovim krilima koji su strašni igraci. To je taj kvalitet jbg

Mi smo igrali koliko nam je protivnik dozvolio i to je to.
Ne ne, nisam ja rekao da Oda nije zamislio dobru taktiku ta taktika je bila odlična, al' nije ono prvo poluvrijeme Oda onako htio sigurno nego baš tako kako si ti napisao, naravno do igrača je malo pritisak, protivnik (pisao sam to u onom opširnom postu) sve je to uticalo večeras, da se čitava tekma odigrala kao drugo poluvrijeme mi bi slavili večeras ovdje, i ovako smo zadovoljni al' zna se na šta mislim. Zato aBd očekujemo revanš na Koševu pa da svi zajedno slavimo :njanjanja:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.