corleone87 je napisao/la:let3 je napisao/la:Realno, mi se ne možemo nositi svih 90 minuta sa ovako jakom ekipom....moracemo se braniti prvo poluvrijeme, pokušati odbraniti i iscrpiti ih.....jer se ne možemo nositi sa njima ( ni sa presingom, ni snagom, ni brzinom, ni tehnikom).
ako krenemo u neko nadigravanje sa njima, yebali smo ježa u leđa
ali ovaj Odin recept, izmoriti stoku u prvom poluvremenu, pa u drugom krenuti otvorenije je odlican

Ma ja samo kazem da vezni red Blagojević i Amir trebaju brze lopte da se oslobadjaju,sto manje driblanja..Standardovi igraci konstantno vrse pritisak na 30-40 metara od gola i tu je najveci problem..Cim neko od ove dvojice primi loptu odmah se oko njih stvore 2-3 igraca..Tako smo najvise lopti izgubili u prvom poluvremenu..I ova strana sa Memijom i Đelmićem u defanzivi puno skripi,izmedju ostalog sa te strane smo i primili oba gola..Onog Van Dama treba neutralisati on im je snaga ekipe..
baš sam i ja gledao i tačno oba gola preko te naše desne strane
imao sam mišljenje da je đelmić bio naš najbolji pojedinac u prvom...sad već
memija takođe par ekstra uklizavanja ali očito je da njih dvojica imaju problem kdo markiranja igrača...pogube se, ostave ga samog a to znači u većini slučajeva i gol
takođe isto mišljenje za amira i blagojevića
ovaj drugi upadao u oči baš sa izgubljenim loptama...amir tako-tako
drugo poluvrijeme kad su počeli opreznije da igraju to je sasvim druga priča
AsharaK je napisao/la:L Naša djeca Bajić, Amir, Dzenis, Memija i danas me posebno Dado iznenadio. Momak igra sve bolje i bolje.