FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bešiktaš?
Zalite za igracem koji ne smije/ne zna odigrati 1 na 1 protiv odbrambenog igraca Radnika?
Dulja, hvala za Gladbach, derbi na sugavici i jos po koju tekmu, hvala za vrijeme prije poziva u repku, vrijeme u kojem si vise vremena provodio na treningu nego na instagramu.
Dulja, hvala za Gladbach, derbi na sugavici i jos po koju tekmu, hvala za vrijeme prije poziva u repku, vrijeme u kojem si vise vremena provodio na treningu nego na instagramu.
SARAJEVO
UNFKS će otvoriti vrata svojih prostorija u petak (02.09.) u periodu od 18:00h do 19:30.
U ponudi su:
- Horde zla članske kartice
- Majice: - Uvijek vjerna bordo armija
- 1987
- Trogrb
Članovi: 20KM, za ostale 25KM
Cijena članske kartice iznosi 8KM
Napomena: sa jednom članskom karticom možete kupiti samo jedan artikl (npr: ukoliko ste kupili majicu trogrb sa brojem članske 371, tu majicu više ne možete kupiti po cijeni od 20KM).
U ponudi su:
- 1987
- Trogrb
Napomena: sa jednom članskom karticom možete kupiti samo jedan artikl (npr: ukoliko ste kupili majicu trogrb sa brojem članske 371, tu majicu više ne možete kupiti po cijeni od 20KM).
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Gdje su oni sto su pisali da cala prati juniore i kadete da mi odgovore koliko jenjih pozvo da idu na mini pripreme u citluk
"Je njih" se pise odvojeno....a za poste ne znam jel se zzajebajes ili.... Pa covjek je preuzeo prvi tim prije dva dana.Primorac je napisao/la:Gdje su oni sto su pisali da cala prati juniore i kadete da mi odgovore koliko jenjih pozvo da idu na mini pripreme u citluk
Ili si i ti jedan od onih koji misli da uprava treba da ga savjetuje koje igrace treba da vodi na pripreme ili da igraju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Sretno Duljeviću, ako je istina da ide. Osim gola Zrinjskom, nije ništa posebno napravio, s obzirom da slovi za najboljeg igrača u ligi. To je moje mišljenje. Almir Bekić ili Crnkić po lijevoj strani neće biti ništa lošiji jer Dulja stvarno nije pravio razliku koja nam je trebala u odnosu na protivnike. To govore rezultati a i tabela. Dobar momenat za njegovu prodaju, s obzirom na okolnosti.
Gdje si lektore
I opet nije problem sto ode Dulja, nego je problem sto ce ga zamijeniti Almir Bekic! Kao sto nismo dobili zamjenu za Stojceva, umjesto Cimirota uleti Rustemovic amater, tako cemo izgleda i sa Duljom, umjesto da se iskesira za neko extra krilo za ovu ligu! LIGA ZA OPSTANAK!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Podrzite ovo raja molim vas! Prestanite kupovat u 'fanshopu' to jeste firmi GARMOND, ne dajite pare nekom taldziji koji na racun nase ljubavi prema Sarajevu zaradjuje vec kupujte u HZ shopu i pomozite pravim ljudima!hapuc je napisao/la:UNFKS će otvoriti vrata svojih prostorija u petak (02.09.) u periodu od 18:00h do 19:30.
U ponudi su:
- 1987
- Trogrb
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zadnja izmjena: ledesma, dana/u 30 avg 2016, 14:50, ukupno mijenjano 2 puta.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
ma da hoce sva krila prodat, da sto prije sidjemo s te furke....joker90 je napisao/la:I opet nije problem sto ode Dulja, nego je problem sto ce ga zamijeniti Almir Bekic! Kao sto nismo dobili zamjenu za Stojceva, umjesto Cimirota uleti Rustemovic amater, tako cemo izgleda i sa Duljom, umjesto da se iskesira za neko extra krilo za ovu ligu! LIGA ZA OPSTANAK!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
900.000 € + 10 % ima klub iz turske i jedan iz Belgije ( kazu Club Brugge) jest to istina ne znam. tako mi jedan iz Sarajeva rekao.
Podržavam +1FrancescoTotti je napisao/la:Podrzite ovo raja molim vas! Prestanite kupovat u 'fanshopu' to jeste firmi GARMOND, ne dajite pare nekom taldziji koji na racun nase ljubavi prema Sarajevu zaradjuje vec kupujte u HZ shopu i pomozite pravim ljudima!hapuc je napisao/la:UNFKS će otvoriti vrata svojih prostorija u petak (02.09.) u periodu od 18:00h do 19:30.
U ponudi su:
- 1987
- Trogrb
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sta ce ti zamjena za Dulju, imas 5 krilnih igraca na klupi, od kojih makar 1 moze bit dobra, ako ne i bolja zamjena. Jos nesto vezano za vrijedjanje Rustemovica (priznajem i ja sam se sprdao na njegov racun cisto jer sam citao postove pojedinaca, a nisam mislio svojom glavom, vjerujem da ima jos takvih primjera), Rustem je jedini igrac koji u ovoj ekipi nesto i radi, ali jok vi ga pljujete, vama je drazi Saric jer je dosao iz Slobode, a kriv je za 2-3 gola direktno i iskreno nista nije pokazao do sad...
1946~
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jedino ovog insana podrzavam od omladinskih trenera!

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Da su pametni, Peku iz Zrinjskog da dovedu, Koljica i Redzica... Nisu ni Ordagic, ni Marin Popovic losi... Toliko dobrih i mladih igraca ima u nasoj ligi, bas me interesuje da li uopste imamo Skauta koji prati igrace ispod 20 ili 18 godina ?
1946~
- bordoakapitar
Ako cemo gledati FKS na ovom nivou, onda je Rustemovic jos i dobar u odnosu na Bekice i ostale krampe. Ako hocemo FKS na nivou na kojem MORA biti, jer je to najveci klub u BiH, onda ovaj limitirani papcic, kojemu se jako svidja igrati i zivjeti u Sarajevu, NE MOZE biti igrac FKS! Sve zavisi od toga kakvo Sarajevo zelimo...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ja sam čuo da je Bešiktaš u pitanju.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sve vise imam osjecaj da taj "nivo Sarajeva" postoji samo u nasim glavama, treba biti realan jer da citiram "... I ja bi da karam Vesnu Zmijanac, al ne ide... " , tako da treba bit zadovoljan onim sto imamo, a ne pljuvat ga jer nije ono sto zelimo...bordoakapitar je napisao/la:Ako cemo gledati FKS na ovom nivou, onda je Rustemovic jos i dobar u odnosu na Bekice i ostale krampe. Ako hocemo FKS na nivou na kojem MORA biti, jer je to najveci klub u BiH, onda ovaj limitirani papcic, kojemu se jako svidja igrati i zivjeti u Sarajevu, NE MOZE biti igrac FKS! Sve zavisi od toga kakvo Sarajevo zelimo...
1946~
- bordoakapitar
Dobro je dok postoji i u nasim glavama, jer u glavama ljudi koji vode klub vec odavno ne postoji...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.