FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 29 avg 2016, 22:19

Pantelija je napisao/la:Duljevic ima problem samo jedan jedini.. u glavi.
Sto se motorike tice, ima motoriku na nivou jednog Pjace, sto se tice tehnike s loptom, glave, fudbalske inteligencije na nivou Saobracajca. Sto je tuzno, ovaj dio se moze nauciti, sto njemu fali, a ovaj dio oko motorike , to ti Bog dragi da da uzmes milione...
Ali, ne moze se trcati poslije treninga po sminku i u grad sa trebicama do 3 ... a imao je lijep primjer kako se uspije u zivotu... cimi ima 30% duljinog talenta ali zato ima sve sto ovaj nema... i sa 23 godine, dabogda da ce ikada imati

Kkako se kretati, kako traziti rjesenja u igri, to se nauci, kako igrati timski, kada kretati u dribling to se nauci, kada dodati loptu i sta raditi poslije dodavanja, to se nauci... on to nece...
Kako se vodi lopta u sprintu, kako se sutira pravilno to se sve nauci, ali Duljevic to nece jer on MISLI da to zna, a NE ZNA... a da zna, on bi nakon sezone i pol otisao iz sarajeva i sada bio neko i nesto... na zalost on ne shvata da sada nije NISTA... on ni u jednoj utakmici nije donio prevagu sem protiv zrinjskog... prevaga znaci gol, asistencija, a ne besmisleno nizanje 3 amatera i onda nabijanje lopte na tribinu...

E to ti je racenje talenta... i otici ce u neku dobru ekipu, doci kod trenera takticki nezreo, psihicki nestabilan... a sve to mogao za 6 mejseci MUKOTRPNOG rada da sredi i da umejsto sto on ganja ove droljice, one njega ganjaju a on ih kulira... al bolje u audiju se vozati i selfije bacati... e zivote...
Pa sad maloprije si pisao, kako nam vlada amaterizam u klubu, pa ko će Dulju objasniti kretnju s loptom i bez lopte? Ali ono što si napisao o klubu u potpunosti se slažem, ali ne i sa činjenicom da Dulja nije dobar, takav je kakav je, mi boljeg nemamo, i za ovu ligu je Safet Sušić birvaktile :D
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 avg 2016, 22:21

Fudo je napisao/la:Upravu si, los igrac nezna izvesti korner. Kako je Dzeko haro po pl ligi, ahhh ebote..
Pa dobri su ti argumenti, idu redom:
- Tuku ga pa ne može
- Jest bezvoljan, al' pogledaj Runija sa 30 godina kako igra
- Kako je Džeko har'o po PL Ligi...

Da se vratimo na ono početno - lik je gotovo beskoristan za ekipu, gotovo. Koliko izgubljenih lopti, netačnih dodavanja, kuraac centaršuteva... Hajde ba, mani šuplje, ovakav Haris bilo gdje da ode, ako se ne uozbilji će igrati za 3-4 godine u Olimpicu. A nije ni prvi ni posljednji. :kafa:
Samo Saraj'vo.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 29 avg 2016, 22:22

Sviđa mi se šta šef priča i iznosi u javnost činjenice, samo da ne postane marioneta valstodržaca.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 29 avg 2016, 22:23

joker90 je napisao/la:Dobar teren nije kamp, imas i u Vistafonu ovakvu umjetnu travu, bez preseravanja. Uđite jedan dan dole, ako vam bude dozvoljeno, pa vidite imamo li KAMP! Pogledajte one planove, ono kad bude izgrađeno imat cemo kamp, sad imamo 2 terena i baraku, to je cinjenica! I usutili su se, daljnju gradnju niko i ne spominje, SUPCINO!!
+1

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 29 avg 2016, 22:25

PitarBordo je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Upravu si, los igrac nezna izvesti korner. Kako je Dzeko haro po pl ligi, ahhh ebote..
- Tuku ga pa ne može

Da se vratimo na ono početno - lik je gotovo beskoristan za ekipu, gotovo. Koliko izgubljenih lopti, netačnih dodavanja, kuraac centaršuteva... Hajde ba, mani šuplje, ovakav Haris bilo gdje da ode, ako se ne uozbilji će igrati za 3-4 godine u Olimpicu. A nije ni prvi ni posljednji. :kafa:
Ok cujemo se za godinu ako ode van pl. Lik ce uz Cimija biti u prvih 11 repke
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 avg 2016, 22:27

ledesma je napisao/la:
Sto se motorike tice, ima motoriku na nivou jednog Pjace, sto se tice tehnike s loptom, glave, fudbalske inteligencije na nivou Saobracajca. Sto je tuzno, ovaj dio se moze nauciti, sto njemu fali, a ovaj dio oko motorike , to ti Bog dragi da da uzmes milione...
Ali, ne moze se trcati poslije treninga po sminku i u grad sa trebicama do 3 ... a imao je lijep primjer kako se uspije u zivotu... cimi ima 30% duljinog talenta ali zato ima sve sto ovaj nema... i sa 23 godine, dabogda da ce ikada imati

Kkako se kretati, kako traziti rjesenja u igri, to se nauci, kako igrati timski, kada kretati u dribling to se nauci, kada dodati loptu i sta raditi poslije dodavanja, to se nauci... on to nece...
Kako se vodi lopta u sprintu, kako se sutira pravilno to se sve nauci, ali Duljevic to nece jer on MISLI da to zna, a NE ZNA... a da zna, on bi nakon sezone i pol otisao iz sarajeva i sada bio neko i nesto... na zalost on ne shvata da sada nije NISTA... on ni u jednoj utakmici nije donio prevagu sem protiv zrinjskog... prevaga znaci gol, asistencija, a ne besmisleno nizanje 3 amatera i onda nabijanje lopte na tribinu...

E to ti je racenje talenta... i otici ce u neku dobru ekipu, doci kod trenera takticki nezreo, psihicki nestabilan... a sve to mogao za 6 mejseci MUKOTRPNOG rada da sredi i da umejsto sto on ganja ove droljice, one njega ganjaju a on ih kulira... al bolje u audiju se vozati i selfije bacati... e zivote...
Pa sad maloprije si pisao, kako nam vlada amaterizam u klubu, pa ko će Dulju objasniti kretnju s loptom i bez lopte? Ali ono što si napisao o klubu u potpunosti se slažem, ali ne i sa činjenicom da Dulja nije dobar, takav je kakav je, mi boljeg nemamo, i za ovu ligu je Safet Sušić birvaktile :D
izvini, ali moj drug je kao igrac treceligasa (igra duljinu poziciju) placao privatnog trenera da ga uci neke stvari pa je potpisao na kraju za Genovu ...
druga je stvar sto je mom drugu fudbal bio sve u zivotu i sto je zivio za to, a nesto drugo je sto duljevic misli da sve zna a jako daleko je od toga
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 29 avg 2016, 22:32

Pantelija je napisao/la:
ledesma je napisao/la:

izvini, ali moj drug je kao igrac treceligasa (igra duljinu poziciju) placao privatnog trenera da ga uci neke stvari pa je potpisao na kraju za Genovu ...
druga je stvar sto je mom drugu fudbal bio sve u zivotu i sto je zivio za to, a nesto drugo je sto duljevic misli da sve zna a jako daleko je od toga
Nisu svi isti. Ali da posjeduje ogroman talenat i da zna sa loptom, to niko ne može opovrgavati. Ko zna, možda sve nadmaši :D a vjerujem da hoće.
S razlogom je on u reprezentaciji, prodaran igrač, zna selektor koliko on vrijedi ;) Naš je, podržimo ga!!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 avg 2016, 22:34

Fudo je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
- Tuku ga pa ne može

Ok cujemo se za godinu ako ode van pl. Lik ce uz Cimija biti u prvih 11 repke
To isto se govorilo i prošle sezone. Plus Cimi koji je svemirski brod za Harisa i mnoge u repki, na kašiku vrijeme dobija. To što se nekim drugim linijama lobira za ovog našeg neuspjelog navijača Željezničara, ništa ne znači. Uostalom šta se imamo čuti? Jesam li napisao "ako se ne uozbilji"? Daj ba, bilo šta iznesi argumentovano, mani me replika na nivou mali odmor, peti osnovne. :salut:
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 29 avg 2016, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 avg 2016, 22:36

Fudo je napisao/la: Ok cujemo se za godinu ako ode van pl. Lik ce uz Cimija biti u prvih 11 repke
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 29 avg 2016, 22:41

Dulja je vrlo dobar igrac za nase uslove, bio bi mozda i jedan od najboljih da sredi glavu i da je imao trenera koji ga zna usmjeriti.Sta ce ga Bgt. Hurtic nauciti il Hasancic ne mogu ga naucit sastavit slozenu recenicu a kamo li sut iz trka ipak je to slozena radnja lakse je nabit loptu pa ako se omakne nekad i ude.Mamic bi njeg do sad utopio bar za 5-6 mil.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 29 avg 2016, 22:50

slika
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 avg 2016, 23:05

Zip je napisao/la:
Memara je napisao/la:Ljepota :bih:
I onda dodju pametnjakovici i kazu "Kakav to mi kamp imamo?" :facepalm:

Evooo kakav imamo supci nezadovoljni
Imamo tri terena. Bez zgrada to je pola kampa. Nikako kamp.

Kad smo vec kod te price, KAD ZAPOCINJE IZGRADNJA DRUGE ETAPE?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 29 avg 2016, 23:15

joker90 je napisao/la:Dobar teren nije kamp, imas i u Vistafonu ovakvu umjetnu travu, bez preseravanja. Uđite jedan dan dole, ako vam bude dozvoljeno, pa vidite imamo li KAMP! Pogledajte one planove, ono kad bude izgrađeno imat cemo kamp, sad imamo 2 terena i baraku, to je cinjenica! I usutili su se, daljnju gradnju niko i ne spominje, SUPCINO!!
Naravno mi jos nemamo kamp i trenutno smo daleko od toga, ali zato imamo tri zavrsena ;) Dva pod reflektorima, dva sa prirodnom i jedan sa umjetnom, sto znaci da imamo i najbolje uslove u ligi. Zatvoren, na svome i u miru, nama je ovo dovoljno za pocetak a Vistafon ti samo izgledom moze biti isti teren :mrgreen:

@Totti, Kako vidim u planu je i pocetak montazne tribine za koju je Cimi vec donirao 5k KM.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 avg 2016, 23:17

Raja molim vas za malo paznje

https://m.facebook.com/UNFKS-Horde-zla- ... 0/?fref=ts

Od sad bojkotujte 'klupski' fan shop jer taj fan shop zapravo vodi jedna firma zvana GARMOND koja se utalila sa go'vnima u upravom! Sto znaci da ni fening koji date u 'fanshopu' NE IDE KLUBU!

Majice i ostale rekvizite kupujte u novootvorenim prostorijama HZ na skenderiji (vise na linku gore) i pomozite momcima koji istinski daju krv i znoj i novac uostalom za ovaj klub!
Ni feninga vise taldzijskoj bagri!!!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 29 avg 2016, 23:30

Ajde Cala dovedi veznog da ne gledam vise na terenu laznog obi mikela
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 avg 2016, 23:31

Memara je napisao/la:
@Totti, Kako vidim u planu je i pocetak montazne tribine za koju je Cimi vec donirao 5k KM.
Ja se nadam da se zayebavas, ono da si ironican.
Eto iskreno se nadam!

Ja pitam kad ce pocet nastavak gradnje koji je predvidjen za prije koji mjesec ako se dobro sjecam. A ne za ove zahvalnice bivsih igraca koje nit su predvidjane niti su potrebne ako je PLANIRAN NASTAVAK GRADNJE.
Nastavak one gradnje koju Tan finansira i koju su obecali! Jedino ako su i to slagali, to bi sve objasnilo.
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 29 avg 2016, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 29 avg 2016, 23:34

Samo da poželim srecu našem Cali, jer ce mu trebati.
Das Ist Walter

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 29 avg 2016, 23:37

FrancescoTotti je napisao/la: Ja se nadam da se zayebavas, ono da si ironican.
Eto iskreno se nadam!
Nisam, to ce biti samo za umjetni teren gdje nam fkt treba jedna manja tribina jer nam tu igraju akademci i SFK, za njihove roditelje, sumnjive menadzere i prijatelje, naravno za mene i tebe :D

Za izgradnju tkz. zgrade cemo jos dugo cekati... Ozbiljan je to projekat.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 avg 2016, 23:42

Puno ozbiljniji projekat su makedonci zavrsili jos davno druze moj. Sta se sa nama desava to o bog ne zna ! ;)
A ja posto sam iz te struke mogu ti rec da za ono sto sam ja vidio na projektu ne treba vise od 6 mjeseci. Znaci moglo se zavrsit savno.
Opet ponavljam PREDVIDJENO je da se nastavi gradit prije par mjeseci. Zasto se ne gradi. Gdje su pare za gradnju?
Ili Tan ne da ili su oni pokrali! Ni jedno ni drugo NIJE DOBRO
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 29 avg 2016, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 29 avg 2016, 23:43

FrancescoTotti je napisao/la:
Nastavak gradnje će se vršiti paralelno sa izgradnjom Bordo arene. :bih:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mosarajvosa83, ubipara i 42 gosta.