FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 20 apr 2010, 13:31

" je napisao/la: I otkud ti to da je BL drugačija od Sarajeva? Ja sam ubjeđen da je situacija identična.
Pa loše si ubijeđen. Ne treba ići daleko pa se sjetiti kako su hiljade ljudi kamenovale nekoliko starijih muslimana koji su u BL išli da obnove džamiju. Ovdje je slična stvar prema drugoj vjeri NEZAMISLIVA!
Eh da hoćemo kazniti Glavaša za ovu aroganciju i za to odmaranje igrača u Lukavici!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 20 apr 2010, 13:31

Tako je drug...IDE VLAK IDE VLAK IDE VLAK...
...nisu mogli da te ugase!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 apr 2010, 13:32

samuraj je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:slika
Ovaj je sudio samo 2 puta ove sezone. Valjda nece podleci domacem pritisku.
Za prljave poslove uvijek se vade sudije sa dna dzaka.Ovaj ti je nesto poput Golaca
Znaci tekma koridasi olimpik i leotar olimpik su namjestene po tim arsinima...
Za prvu je golman odradio posao i nije trebao da se sudija mjesa, a za drugu neznam...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 apr 2010, 13:32

[quote="kinone"]da zavrsimo sa raspravom oko voza i vlaka jer imaju isto znacenje i za kraj
Joj mali postao si pravi nacionalista, ugledaj se na mene liberal :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 apr 2010, 13:33

Eto pravde. Zrinjski kažnjen sa 6.000 KM :shock: :roll: Da vidimo hoće li se sada buniti Mile Kovačević i onaj Damjanović što je preskočena njegova komisija!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 apr 2010, 13:34

pile87 je napisao/la:
kinone je napisao/la:da zavrsimo sa raspravom oko voza i vlaka jer imaju isto znacenje i za kraj
Joj mali postao si pravi nacionalista, ugledaj se na mene liberal :D
:mrgreen: danasnja omladina :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 20 apr 2010, 13:36

Slijedi gostovanje u Tuzli...ako se bude ticalo kvaliteta,onda nema dileme ko bi trebao izaci kao pobjednik i to ubjedljivo...Sloboda nam je duzna iz prethodnih sezona,jer smo redovno zapinjali na njima cak i na Grbavici,nasim momcima pored toga sto zele zadrzati prvo mjesto i to sto su prije gubili treba biti jos jedan motiv vise...medjutim posto je vec vise nego sigurno da sam kvalitet nece biti dovoljan da se utakmica uspjesno okonca u nasu korist,bio bih zadovoljan da "probamo" da spasimo bod otamo...bice jako tesko,ali nije nemoguce...nas fond igraca daje prevagu u odnosu na sve ekipe,pa se sjetimo da samo protiv Borca nisu igrali Simic,Bajic,Kerla,Selimovic,Serdarevic,Mesanovic,Rovcanin,Stanic koji je malo usao...svi su oni mogli otprilike biti blizu prvih 11 svojim kvalitetom,svi su svjezi i odmorni i cekaju svoju sansu...sigurno jos uvijek nece nastupiti Mesanovic dok su ostali u konkurenciji,ne znam samo za kartone i da li neko zbog njih ne moze nastupiti,ali po pitanju zdravlja samo Mesanovic nije spreman...nadam se da ce i on uskoro pojacati napadacku liniju i da ce biti u istoj formi kao do sada...da li ce biti nekih rokada u sastavu ili ce Osim i dalje da forsira sastav koji pobjedjuje,ali koji je sigurno vec malo i umoran od silnih utakmica ostaje da se vidi...nasa snaga nije upitna,forma je daleko iznad forme Slobode,ako neki drugi faktori ne budu odlucivali o sudbini Zelje,ne bojim se nimalo ni za titulu,a kamoli za sljedecu utakmicu...poslije svakog kola slika nam je malo jasnija,a nadam se da ce vec poslije Tuzle biti mnogo kristalnija...sretno plavi momci i samo hrabro od utakmice do utakmice
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 apr 2010, 13:39

Željovac je napisao/la:
" je napisao/la: I otkud ti to da je BL drugačija od Sarajeva? Ja sam ubjeđen da je situacija identična.
Pa loše si ubijeđen. Ne treba ići daleko pa se sjetiti kako su hiljade ljudi kamenovale nekoliko starijih muslimana koji su u BL išli da obnove džamiju. Ovdje je slična stvar prema drugoj vjeri NEZAMISLIVA!
Eh da hoćemo kazniti Glavaša za ovu aroganciju i za to odmaranje igrača u Lukavici!
Znaš kako je zeznuto kada sranje napravi 2 hiljade ljudi,može ti stvoriti sliku da je čitav grad takav. Ja imam prijatelje iz BL,bio sam u BL..(neke partije i to) savim normalne raje ima.

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 20 apr 2010, 13:40

...samo se bojim da nam noge ne polome
...nisu mogli da te ugase!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 apr 2010, 13:41

suntu jeu je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Znaš kako je zeznuto kada sranje napravi 2 hiljade ljudi,može ti stvoriti sliku da je čitav grad takav. Ja imam prijatelje iz BL,bio sam u BL..(neke partije i to) savim normalne raje ima.
Razlika je što u Sarajevu nikad ne bi mogao ni okupiti te 2.000 da se tako ponašaju, ako ih je bilo toliko. Niko nije rekao da su svi u BL takvi.

Visca el Višća!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 20 apr 2010, 13:43

" je napisao/la:Aj evo i jedan post na latinici :)

Imam 2 pitanja, nisu nikakve provokacije, čisto me zanima informativno ;)
1.na utakmici je na istoku bio klinac koji ima dres Dinama :roll: nešto nam pokazivao srednjaka sa još nekoliko ljudi nije gledao utakmicu bio okrenut prema busevima, nebitno... ali dres Dinama.... to mi nije normalno....

2.znam da Hrvati kažu vlak, ali kod vas jedni govore voz, a jedni vlak, pa me zanima kako se kaže u Sarajevu, vlak ili voz?
%, " нас ' "?" " ? ? ?, ? / је $ " " " ? " " " $. $ је " $ је ? основан & $ " та је $ његована $ $ $. $ ' " % " " $, $ " ?... / је $ $ " ? у " " " " $ $ $ ". ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 apr 2010, 13:45

tm84 je napisao/la:
" je napisao/la:Aj evo i jedan post na latinici :)

Imam 2 pitanja, nisu nikakve provokacije, čisto me zanima informativno ;)
1.na utakmici je na istoku bio klinac koji ima dres Dinama :roll: nešto nam pokazivao srednjaka sa još nekoliko ljudi nije gledao utakmicu bio okrenut prema busevima, nebitno... ali dres Dinama.... to mi nije normalno....

2.znam da Hrvati kažu vlak, ali kod vas jedni govore voz, a jedni vlak, pa me zanima kako se kaže u Sarajevu, vlak ili voz?
%, " нас ' "?" " ? ? ?, ? / је $ " " " ? " " " $. $ је " $ је ? основан & $ " та је $ његована $ $ $. $ ' " % " " $, $ " ?... / је $ $ " ? у " " " " $ $ $ ". ;)
Tacno al niste jedini :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

manijakinho
Kontakt:

Post Postao/la manijakinho » 20 apr 2010, 13:45

chichak je napisao/la:...samo se bojim da nam noge ne polome
to ce i bit vjeruj mi

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 20 apr 2010, 13:47

Šta se cudite banjalucanima kad znamo kakvi ljudi tamo zive...sjetimo se samo transparenta Noz ,zica, srebrenica.
Pa i ultra,mega,giga urbani beograđani su javno pred TV kamerama ZAPALILI džamiju Bajrakliju u sred Bograda prije par godina...naravno da se ovi iz BL ugledaju na beograđane u svemu...pa nije se cuvena banjalucka Ferhadija sama od sebe zapalila....ne treba ništa dalje objašnjavati.
Varvarizam i u 21 vijeku....odosmo van teme totalno.

manijakinho
Kontakt:

Post Postao/la manijakinho » 20 apr 2010, 13:50

Bice gusto bice O:2

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 apr 2010, 13:52

Glavaš: Plava lokomotiva zabit će se u tušanjski zid :lol:

tim Slobode poražen (1:2) je na nedjeljnom gostovanju u Lukavici kod Slavije. Uprkos izgubljenim bodovima, za stručni štab Tuzlaka i njihovog trenera Vlatka Glavaša izuzetno je važno da niko od prvotimaca na utakmici nije dobio treći žuti karton pa će svi biti u konkurenciji za sutrašnji duel sa Željezničarom, liderom Premijer lige.

- Igrali smo protiv Slavije otvoreno i muški i šteta je što nismo osvojili makar bod. S druge strane, nismo previše ni riskirali na ovoj utakmici. Najbitnije je da nismo dodatno "kartonirani" i da kompletni dočekujemo lidera - rekao je Glavaš te optimistično naglasio:

- Željo je kvalitetan i opasan, ali se mi na Tušnju nikoga ne bojimo. Očekujem da se njihova plava lokomotiva zabije u naš tušanjski zid. Neka Željo bodove za titulu traži negdje drugo. U Tuzli ih sigurno neće naći.

Inače, ekipa danas odlazi u karantin, gdje će dočekati meč protiv Željezničara.

ovako je i onaj Gavran pametovao pa je dobio svoje. :lol:

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 apr 2010, 13:53

Mandrak je napisao/la:Šta se cudite banjalucanima kad znamo kakvi ljudi tamo zive...sjetimo se samo transparenta Noz ,zica, srebrenica.
Pa i ultra,mega,giga urbani beograđani su javno pred TV kamerama ZAPALILI džamiju Bajrakliju u sred Bograda prije par godina...naravno da se ovi iz BL ugledaju na beograđane u svemu...pa nije se cuvena banjalucka Ferhadija sama od sebe zapalila....ne treba ništa dalje objašnjavati.
Varvarizam i u 21 vijeku....odosmo van teme totalno.
Našao bi i u Sarajevu takve ljude samo da nekome to odgovara sa političkog vrha. Meni i dalje nije jasno kako samo ljudima nije jasno da takve stvari odgovaraju političarima(držati ljude u tami,neznanju i gladi) da bi mogli glasati za njih i tako ih bogatiti.Najbolje te stvari objasni Nataša Kandić. Ali to nije tema današnje emisije :mrgreen:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 apr 2010, 13:57

26 put govorite da nije to tema a u istom postu nastavljate raspravu :roll:

Zeljo-Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo-Sarajevo » 20 apr 2010, 13:58

Dokle li je ova sjednica, sta odlucise za nas na kraju?

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 20 apr 2010, 13:59

Vidi se da Zeljini igraci odskacu kvalitetom u premijer ligi od ostalih ekipa...rece nas selektor Pape...neznam ljudu za vas ali ja mislim da ce Pape pozvati Bekriju sad u repku za ove dvije tekme protiv Svedske i Njemacke.Sto se tice tekme u Tuzli mislim da necemo izgubiti,jer mislim da bi i Glavas potpisao bod...nego onako bezze sere po novinama da ce zaustaviti Plavi voz ili ti vlak ;)
1921-2011

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Levin i 24 gosta.