Bosco je napisao/la:Romariooo je napisao/la:
zbog paje i tebe veliki strucnjace bosco sam naveo statistiku fabregasu, vi ste bili ti strucnjaci koji su predvidjali fabregasu grijanje klupe i propadanje heh
a ja se uopste ne hvalim njegovim statistikama i stoji to da sam bio bio protiv njegovog dovodjenja, prvenstveno zbog ogromne cijene koja se navodila (oko 50 miliona), pa onda i zbog toga sto bi bila upitna sudbina tiaga alcantre
medjutim cijena i nije bila toliko visoka, tiago puno igra i napreduje, sve je sjajno, al opet fabregas mora jos puno da se dokazuje, a kako je krenuo ne sumnjam da ce nam prirasti srcu
ponovo dakle, jos jednom smo se uvjerili u strucnost vodjinih sljedbenika i kako to oni dobro predvidjaju stvari heh
Mi stručnjaci, a ti pričo da je poluigrač Thiago bolji od Fabregasa, te Cesc nije toliko dobar te ovo te ono. Aaaaaa yebote sve mogu shvatit ali da tako prevrćete istinu i činjenice, e pa to nema nigdje.
AllGunsBlazing je napisao/la:
Pa tad je Cesc igrao u Arsenalu, samim tim nije dobar igrac, cak nije ni prosjecan igrac, a kako je presao u Farcu u 4-5 mjeseci je napredovao u igraca svjetske klase..
Upravo to.
nikad Romariooo nije rekao da je nas dragulj bolji igrac od fabregasa, to se tebi bosco samo mensechini heh.
takodje uvijek sam tvrdio da je cesc fantastican igrac, ali da je jos uvijek nedorastao za xavija i iniestu, a posto vec imamo ta dva velemajstora tvrdio sam da bi steta bilo davati ogromne pare za cesca pa da ceka da se xavi ili iniesta povrijede, a kao njihova zamjena vec se nametao tiago, ako si pametan znas da to ne znaci da je tiago sad bolji od cesca, nego da je bolje rezervno rjesenje za nasu situaciju konkretno, jer ako ti treba igrac za zamjene, bolje koristiti nekoga ko je vec sad solidan i ko puno obecava, a jos je i dzaba, nego dovoditi igraca svjetske klase da sjedi na klupi.
medjutim pep nas je sve demantovao s novim nekim formacijama u kojima je nasao mjesto za svu cetvoricu, tako da sad fino prostora za igru imaju xavi iniesta fabregas i tiago, iako su svi otprilike slicni igraci na slicnim pozicijama
fabregasa pep uopste rijetko i koristi na pozicijama xavija i inieste, i kad igra to jos uvijek se ne snalazi dobro, jos uvijek se nije toliko ustelio i gra bude nesto sporija, njega koristi vise kao napadaca i otuda i ovoliko golovi
tako dakle, jedini koji prevrce istinu i cinjenice si ti druze bosco, ako ne vjerujes onda mi nadji crno na bijelo kad sam reko da ne valja fabregas, ili kad sma rekao da je tiago bolji od njega