FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 29 avg 2016, 15:00

arelinho je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Jos jednom da pozelim puno srece sir Mehemdu Janjosu i njegovom strucnom stabu ,koji ce nadam se da nas obraduje .Ocekujem barem jedan trofej na kraju sezone i do tad necu vise pisati na ovom forumu ,na kraju se vidimo jer sam ubjeđen da cemo nesto osvojiti,jer ponavljam imamo najbolji igracki kadar,koji ce nadam se Cala posloziti.
Cala je za ovog anonimusa iz Zelje Murinjo(culo se za Petrovica u 60 godini,Cala igro play of EL da ne govorim o karijeri i klubovima za koje je igrao i vodio) sto ce i vrijeme pokazati.Puno srece, zdravlja i radosti zelim svima .Do skorog viđenja prijatelji :salut:

Pruzite podrsku ekipi i strucnom stabu ,sad je vrijeme da se dignemo i krenemo u pobjede
:salut: :salut: :salut:
Još jednom se izvinjavam pisanju na ovoj temi, ali ovom klocu moram odgovoriti.

Klubovi koje je Mehmed Janjš trenirao.

slika

:tokralju: :tokralju:
Ne znam jesi li procitao Cla je za njega Murinjo i radio je u profesionalnim klubovima i u jednom velikom klubu sa koijm je osvojio dva trofeja i igrao play of EL ,za razliku od ovog koji je trenirao amatere,sad ne znam jesu li cetveroligasi,petoligasi ili setoligasi u to vrijeme ali su amateri,doduse sad su neki u 1 i 2 Bundesligi ali su u to vrijeme bili amateri,ako laze koza ne kaze rog:
96/97 Amiticia 6 liga Regionalliga Sudwest
98/99 SV Darmstadt 98 Regionalliga Sudwest
99/00 Carl Zeiss Jena Regionalliga Sudwest
02/03 F. Düsseldorf evo naziva Oberliga Nordrhein
04/05 Waldh. Mannheim evo nazivaOberliga Baden-Württemberg
10/11 Borac Cacak Super liga
11/12 Rad Beograd Super liga
11/12 Borac Cacak Super liga
14/15 Radnik Bjeljina
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 29 avg 2016, 15:05

KenChoo je napisao/la:
Locust je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Dolazi i kondicioni trener iz Akademije, neki Slobodan Kačar.
Klacar. Dobar drug iz djetinjstva. Bivsi dzudista i to jako dobar. Ekstra lik.

Samo ne znam da li je strucan :)
Pisalo Kačar :). Evo sada sam ga pronašao, na prvu izgleda kao veoma stručna osoba.

Vidi se da zna, za razliku od prethodnika:

Radio je vec sa Hurticem u prvom mandatu,sjajan momak strucan,skolovan i veliki profesionalac.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 29 avg 2016, 15:09

.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 29 avg 2016, 15:15

Slavko je bolji i savremeniji trener od Čale, po meni. Kad sam pogledao intervju gdje kaže da u svojoj kartoteci ima 4.000 igrača, gdje vadi statistiku 10 liga iz svakog kola, gdje bilježi treninge, utakmice i pravi svoju analizu svakog igrača, ja se se oduševio, ali kad skontam da je otišao na drugu stranu, tuga. Ali, idemo dalje.. Sada je tu Čala, koji od mene ima punu podršku, kao i njegovi asistenti, naravno. Vidi se na izjavama da čovjek zna. Ubjeđen sam da ćemo biti puno puno bolji protiv Viteza. Samo naprijed Mehmede, samo jako! :bih:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 avg 2016, 15:18

Pravi trener za nas.Hvalim te Boze

Samo mu dati vremena i ne pljuvati ga nakon prvog remija ili poraza jer nas to svaki put ubije a boljeg od Janjosa nismo mogli dovesti.

Sad pauza pa da se to fino poslozi koliko toliko.Gore postavke i igre od one Hurticeve ne moze nikako biti.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 29 avg 2016, 15:19

Samo pitar moze hvaliti gurbeta a svog omalovazavati..

Neka je sretno legendi Janjosi da napravi nesto od ove ekipe i da nam vrati osmjeh na lice... i publiku na stadion

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 29 avg 2016, 15:25

Cekam Majkla da uleti s pjesmom.

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 29 avg 2016, 15:28

KenChoo je napisao/la:Slavko je bolji i savremeniji trener od Čale, po meni. Kad sam pogledao intervju gdje kaže da u svojoj kartoteci ima 4.000 igrača, gdje vadi statistiku 10 liga iz svakog kola, gdje bilježi treninge, utakmice i pravi svoju analizu svakog igrača, ja se se oduševio, ali kad skontam da je otišao na drugu stranu, tuga. Ali, idemo dalje.. Sada je tu Čala, koji od mene ima punu podršku, kao i njegovi asistenti, naravno. Vidi se na izjavama da čovjek zna. Ubjeđen sam da ćemo biti puno puno bolji protiv Viteza. Samo naprijed Mehmede, samo jako! :bih:
Vidjet cemo ko je bolji i savremeniji :D

Pracenje igraca ok, ali kartoteka vala nije dokaz savremenosti nego temeljitosti.
Koliko procitah, Cala prati mlade, a i igra kad je Cala trener je daleko ljepsa od one koju smo vidjeli kod timova koje je vodio Petrovic, vidjecemo da li je samo do igraca.

Takodjer, jednom napisah, Petrovic tek treba da se dokaze u vecem timu, sa boljim igracima, pod vecim pritiskom rezultata i sa manje vremena. Cala je to prosao.

Mislim da je o Petrovicu previse postova napisano i da temu trenera najveceg rivala trebamo zaboraviti, jos da nam dusmani citaju kako u zvijezde okivamo trenera kona :mrgreen:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 29 avg 2016, 15:45

Sto se tice Zije znam da je covjek bolesnik Sarajeva, sigurno da moze uciniti puno ko motivator.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 29 avg 2016, 15:53

Meni je onako najsimpatičnije to što je velika većina ovdje i na drugim mjestima pričala i pisala "ako se samo trener promjeni ništa nismo dobili, moraju svi da idu", a onda sedmicu dana kasnije promjeni se samo trener - svi u fazonu "eh sad dajte mu vremena, vidjeti ćemo za 5-6 kola"... :lol: :facepalm:
Samo Saraj'vo.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 29 avg 2016, 16:02

Conscious je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Slavko je bolji i savremeniji trener od Čale, po meni. Kad sam pogledao intervju gdje kaže da u svojoj kartoteci ima 4.000 igrača, gdje vadi statistiku 10 liga iz svakog kola, gdje bilježi treninge, utakmice i pravi svoju analizu svakog igrača, ja se se oduševio, ali kad skontam da je otišao na drugu stranu, tuga. Ali, idemo dalje.. Sada je tu Čala, koji od mene ima punu podršku, kao i njegovi asistenti, naravno. Vidi se na izjavama da čovjek zna. Ubjeđen sam da ćemo biti puno puno bolji protiv Viteza. Samo naprijed Mehmede, samo jako! :bih:
Vidjet cemo ko je bolji i savremeniji :D

Pracenje igraca ok, ali kartoteka vala nije dokaz savremenosti nego temeljitosti.
Koliko procitah, Cala prati mlade, a i igra kad je Cala trener je daleko ljepsa od one koju smo vidjeli kod timova koje je vodio Petrovic, vidjecemo da li je samo do igraca.

Takodjer, jednom napisah, Petrovic tek treba da se dokaze u vecem timu, sa boljim igracima, pod vecim pritiskom rezultata i sa manje vremena. Cala je to prosao.

Mislim da je o Petrovicu previse postova napisano i da temu trenera najveceg rivala trebamo zaboraviti, jos da nam dusmani citaju kako u zvijezde okivamo trenera kona :mrgreen:
Akobogda. Sve što si napisao gore stoji, vidjećemo. Jedva čekam.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 avg 2016, 16:13

PitarBordo je napisao/la:Meni je onako najsimpatičnije to što je velika većina ovdje i na drugim mjestima pričala i pisala "ako se samo trener promjeni ništa nismo dobili, moraju svi da idu", a onda sedmicu dana kasnije promjeni se samo trener - svi u fazonu "eh sad dajte mu vremena, vidjeti ćemo za 5-6 kola"... :lol: :facepalm:
:lol: :thumbup:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 29 avg 2016, 16:16

Treba mu odmah **** mater!

Jer on je doveo ovu upravu i ove igrace!

Cala **** napusi se totiju!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 avg 2016, 16:21

Locust je napisao/la:Treba mu odmah **** mater!

Jer on je doveo ovu upravu i ove igrace!

Cala **** napusi se totiju!
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 29 avg 2016, 16:45

Kondicionog bi mogli dovesti sa strane, mi u državi nemamo bas toliko jake kondicione trenere. A u ovoj ligi je fizička sprema najveća prednost ili ti ga mana. Tehnika se stavlja u drugi plan.
Sabrine mi moje!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 29 avg 2016, 16:50

Locust je napisao/la:Kako si glup to je cudo.

Regionalna sjever ti je cetvrta liga a regionalna jug sesta. Hahahaha.

Kantonalna ks treca a kantonalna tk dvanaesta?

Nadam se iskreno da nisi onaj kurcev video skaut, jer ako nam neko tako glup sjedi na klupi ne treba te otjerati, treba te objesiti picko glupa.
Sta si mislio da je on samo navijac. Sada znas zasto brani upravu ko svoju familiju.

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 29 avg 2016, 16:53

PitarBordo je napisao/la:Meni je onako najsimpatičnije to što je velika većina ovdje i na drugim mjestima pričala i pisala "ako se samo trener promjeni ništa nismo dobili, moraju svi da idu", a onda sedmicu dana kasnije promjeni se samo trener - svi u fazonu "eh sad dajte mu vremena, vidjeti ćemo za 5-6 kola"... :lol: :facepalm:
Ma mi kako se prodasmo ko kuje tako i propadosmo sad iz govana se vadit tesko

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 29 avg 2016, 17:14

+1

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 29 avg 2016, 17:31

Mehmed Janjoš, Senad Repuh, Zijad Švrakić

Napokon Sarajevo - Sarajlijama. :bow:

Edise, Elvire i ostali bordovi lordovi nismo vas zaboravili ODLAZITE!!!

Vi niste štand na pijaci sposobni voditi, a ne FKSarajevo

Edit: nadam se da će novi stručni štab staviti veći akcenat na akademiju i te mlade momke za koje sam siguran da nisu i ne mogu biti lošiji od ovih "talenata" od 23 godine.
Zadnja izmjena: Alen Škoro, dana/u 29 avg 2016, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
NON MOLLARE MAI

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 29 avg 2016, 17:32

Podrška Mehmedu u pokušaju da proba spasit što se spasit da. Neću nikad ružne riječi o njemu reć, ali ako doživi, ne daj Bože, debakl, onda ga neću ni žaliti, jer mu je sve rečeno, među kakvu bagru ulazi itd.

Ono u šta možete bit sigurni je to da on neće bit dio nikakvih talova ili nekih malverzacija, ili bilo čega drugog što bi bilo štetno po naš klub, jer on voli neizmjerno FKS. A i da ne voli, poštenjačina je i dobrica.

Nadam se da će Zijo bit ta čvrsta ruka koja neće dat igračima oduška, pošto je Čalin autoritet ravan vjeveričinom autoritetu. U prošlom mandatu su Mehmeda svi igrači voljeli jer su i oni sami bili drugačija fela od ovih sad manekena, zato očekujem Ziju da ih malo pritegne.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.