La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Zato sto je lezbejka
Dzoni je napisao/la:Zato sto je lezbejka

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
ma bio je garant dogovor sa ekipom da se pokuša osvojit Liga Prvaka na novom stadionuAzpi je napisao/la:I kreten onoliku zayebanciju napravio proslo ljeto da bi kao ostao i sve super Atletico njegova ekipa i onda godinu dana nakon samo ode
Sto one ode prosle godine, kad si vec sou imo
Atletico je vjerovatno znao da ide ako ne uspiju
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Cadena SER's @manucarreno claims that Atletico Madrid forced the announcement of Antoine Griezmann's departure last night because the Frenchman was preparing another documentary about his future.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jović ipak završi u Realu. Veliki transfer, još veća očekivanja...
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Ništa dok ne bude comunicado.Jack je napisao/la:Jović ipak završi u Realu. Veliki transfer, još veća očekivanja...
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ma normalno, ali eto, najvjerovatnije da ode kod vas. Isto ko što ne vjerujem da će Griez i De Light kod nas dok ne bude na zvaničnoj. Dosta se povezivao sa Barcelonom da bi te špekulacije prestale i onda su se okrenuli Realu. Prvo ono bilo govora da ne želi još da napusti Njemačku, zbog porodice ha hu ali eto.TonySosa je napisao/la:Ništa dok ne bude comunicado.Jack je napisao/la:Jović ipak završi u Realu. Veliki transfer, još veća očekivanja...
I Švabe tvrde da je potpisao uz platu od 10 mElEona te da će mu godišnja plata rasti za 250.000 €.
Koliko li će CZV dobiti ako pređe

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Neku mizeriju, msm oko 1.5-2 mil. po osnovu one trening kompenzacije...Derdiyok je napisao/la: Koliko li će CZV dobiti ako pređe
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Tačno sam znao ko će citirati.marconato je napisao/la:Neku mizeriju, msm oko 1.5-2 mil. po osnovu one trening kompenzacije...Derdiyok je napisao/la: Koliko li će CZV dobiti ako pređe

® GONGASHI POWERHOUSE ®
A ko ce drugi (osim jos Alana) kad se radi o Zvezdi?! 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Svaka cast Mesiju na dostojanstvenom drzanju i postovanju drzave Spanije.
Respekt.
Respekt.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Yebala te Spanija, kao da si Spanac. Ovako si srao i za porez, dok i Rona nije popusio istu foru pa se onda usutio kao mis. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
U centru Madrida momčina rođena, nemoj tako

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa nije separatista i dodikovac ko jaran mu Shakiramadridist je napisao/la:Svaka cast Mesiju na dostojanstvenom drzanju i postovanju drzave Spanije.
Respekt.
RMC: José Mourinho on Lionel Messi: "I have doubts that he deserves the Ballon D'Or this year because he failed in the Champions' League."
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Desničar i monarhist, ljubitelj krune i kraljev podanik.messilla je napisao/la:Yebala te Spanija, kao da si Spanac. Ovako si srao i za porez, dok i Rona nije popusio istu foru pa se onda usutio kao mis.
Klasični SDA-ovac reklo bi se :kava
Ja jok valaPoliceman je napisao/la:RMC: José Mourinho on Lionel Messi: "I have doubts that he deserves the Ballon D'Or this year because he failed in the Champions' League."

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- europeanroyalty
- Kontakt:
Pa nije on kriv, iznevjerili su ga suigraci. Da su prosli u finale on bi bio najzasluzniji naravno radi dobrih 10 minuta na Camp Nou u polufinaluPoliceman je napisao/la:RMC: José Mourinho on Lionel Messi: "I have doubts that he deserves the Ballon D'Or this year because he failed in the Champions' League."
Grab your things, It's time to take you home.
Nemoj da podmeces i montiras.Ja nikad nisam bjezao od diskusije.Ne sjecam se tih dana ali sam siguran da sam i za Ronalda napisao da ako je kriv onda treba da bude kaznjen.Sta se palis odmah.messilla je napisao/la:Yebala te Spanija, kao da si Spanac. Ovako si srao i za porez, dok i Rona nije popusio istu foru pa se onda usutio kao mis.
Ovdje je Mesi povukao fer potez i ispostovao Drzavu koja mu je sve dala.
Spaniju.
A ne vidjoh petardu na vrijeme
Ti ko da si aplikaciju za posao u telecomu napravioDesničar i monarhist, ljubitelj krune i kraljev podanik.
Klasični SDA-ovac reklo bi se :kava

Zadnja izmjena: madridist, dana/u 18 maj 2019, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Fer je ispao jer ne zeli covjek da se mijesa u politiku, a to sa sportom nikad nije dobro. Boli njega qurac covjek argentinac, nikad nije bio spanac niti ce bit. To isto sad da mene zovnu u Irsku i pitaju nesto o Engleskoj ili Sjevernoj Irskoj. Boli me qurac haha.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.