Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Profesor
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Profesor » 11 dec 2011, 23:06

Negdje sam uocio, da je sljedecu sedmicu tj. prije utakmice sa Cityem, moguce je da se vrate Diaby i Gibbs. Nadam se njihovom povratku, posebno Kieranovom. Sta se tice Parka, nezelim momka kritizirati, posto jos nije ni dobio postene sanse, da pokaze svoje sposobnosti. Tako da nema smisla pricati, da se nije snasao, nije fizicki spreman i sl.

Vinko
Kontakt:

Post Postao/la Vinko » 11 dec 2011, 23:11

У ? ' ? ' $ $ ' " ? " Арсена $ ?.

$ " ? " " за ? " " ? ' " " топа " " % " ".

? $ & $ " - " на ' " са " Паја, $ се " " $ $ &, твој " пут је $ " $ су " у " " не " се на " $ " " $ " " " " ?.

Ова сезона & " ? је " у ?,$ су се " ? са ? " ?," ' $ жене & ? ? " & ? " ? у ? ?.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 11 dec 2011, 23:12

slika

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 11 dec 2011, 23:18

Profesor je napisao/la:slika
Ne valja se rugat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 dec 2011, 11:09

Nadam se da Messi ipak neće otići u Valenciennes. :mrgreen: Njegovim odlaskom bi Premiership oslabio za recimo 20%. :mrgreen:

Moradoh, nemojte galamiti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 dec 2011, 12:12

Nadam se da Messi neće preći u Inter, njegov odlazak bi Barcelonu oslabio za 5%. :lol:

Kakav crni Valencienes ,o čemu ti ba ? :mrgreen: Ako ode otići će na posudbu, prodaja ne dolazi u obzir. A posudba je realna, s obzirom kakva je konkurencija i uz to još + Ryondinha nema do poslije nove godine, zbog ozljede. Ako pola sezone propustiš, logično je da moraš početi sa lakšim utakNicama. ;)

[youtube][/youtube]
Uživaj. Muzika je gadna, al' čak i ona se pored ovakvog maga čini lijepom. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 dec 2011, 12:34

Odličan igrač. ;)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 dec 2011, 13:03

Ryo je u početku (i sad je) im'o problema da se privikne na Englesku. Jbg, zamisli da sad neko od nas iz škole (/faxa) dodje u Arsenal. :mrgreen: Nešto slično je i kod njeg bilo.To je normalno. Prije ovog transfera on je bio praktično niko i ništa. Sam prizna da mu je bilo lakše se navić na Fejnord i Holandiju nego na Englesku, al' doće sve to na svoje mjesto. Njegov talenat je neupitan, a pored toga je i vrijedan momak, prava japanska radiša. :mrgreen: Čak je i Wenger rek'o da "Miyaichi igra srcem".

Im'o je nekakvu ozljedu protiv Fulhamovih rezervi, ne znam ni ja kad tačno, al' od tad, evo već 2 mjeseca ga nema. Govori se da će biti zdrav negdje tamo januara. Men' je bitno samo da on ozdravi, pa nek' ide i u Valencienes , govori se da ga Celtic i Fejnord takodje žele (na posudbu). Ne bi bilo loše ni da ode, jer će teško dobiti priliku. Trebaće mu nakon oporavka, mjesec-dva da uhvati formu, a tad je sezona najgora i sumnjam da će dobiti preveliku šansu da igra. I ne samo on, neće se tih dana puno naigrati ni Frimpong ni Coquelin,a ni Chamberlain, a bgmi ni Jenkinson.

Uostalom, njemu je nepunih 18 godina, a sa 18 godina ni Cristiano Ronaldo nije igr'o bolje.
[The language problem] wasn’t a big shock really, especially because I spent six months in Holland with Feyenoord.

The real shock was the difference in football between the Dutch league and the Premier League.

It’s a big change in level so I feel I need to get used to the style of the game here.

I was trying to speak English in Holland, because I had to, so my use of the language improved.

But then it was a real shock to see the difference in accent here in London, and it’s often very difficult to understand what people are saying!

If I was to say ‘everything’ has changed I think that would be right. I have been learning technique, tactics and physicality.

There have been a lot of new things over the past few months. I believe in Arsenal and know that I will get better as my time here continues.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 12 dec 2011, 15:42

Menadžer premierligaškog nogometnog kluba Everton, David Moyes, volio bi na posudbu dovesti bivšeg "topnika", a danas člana MLS ekipe New York Red Bullsa – Thierryja Henryja. :mrgreen:
Vođa zna.

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 12 dec 2011, 15:54

Nesto mi dosadno pa ceprkam po youtube.Naletim na ovaj klip.A yebote kakav je ovo majstor bio. :shock:

[youtube][/youtube]
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 12 dec 2011, 17:15

Henry je napisao/la:Nesto mi dosadno pa ceprkam po youtube.Naletim na ovaj klip.A yebote kakav je ovo majstor bio. :shock:

[youtube][/youtube]
kako je jednostavno davao golove fakat je legenda :o
.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 12 dec 2011, 17:26

Vrlo cesto kazem "doktor" Henry a ne samo Henry. Sa razlogom. :)
On i Bergkamp su medju najboljim svjetskim igracima svih vremena!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 dec 2011, 17:47

ZnaĆi, sprva je Santos treb'o samo 3 sedmice za oporavak, koliko me sećanje služi. Danas, nakon sedam dana pauze, treba još 3 mjeseca. :lol: Ne mogu da vjerujem kakvi doktori rade u Arsenalu. Ko njima dade diplomu. XD

PS. Iskreno, al' najiskrenije se nadam da će Chamakh dat koji go' za svoj Maroko na AKN, ne bi li kako povratio samopuzdanje, pa da dA makar 10 golova (što sam optimista ,eeej :mrgreen: ) za Arsenal ove sezone u svim takNičenjima. Sramota je napadaču ne dat gol cijelu godinu. :oops: Nije on loš momak i zato mu želim da postigne koji gol. :)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 dec 2011, 19:18

Nije niko bio reko 3 sedmice vani, nego su rekli da ide specijalisti na pretrage. I nisu doktori krivi nego Wenger koji ga je u totalno bespotrebnoj utakmici stavio da igra iako zna da nam je on u tom trenutku jedini zdrav bek.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 12 dec 2011, 20:16

Bosco je napisao/la:Nije niko bio reko 3 sedmice vani, nego su rekli da ide specijalisti na pretrage. I nisu doktori krivi nego Wenger koji ga je u totalno bespotrebnoj utakmici stavio da igra iako zna da nam je on u tom trenutku jedini zdrav bek.
Imas pravo..bas sam prije te tekme kad sam vidio sastav napisao zasto ih bezbotrebno stavlja pa makar izgubili 5:0 sta ako nam se jedan od njih povrijedi ( TV ili Santos) i gle cuda :? wenger jedini krivac nema sta...samo se nadam da ce se gibbs brzo oporavit da ne gledam djurua

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 12 dec 2011, 22:30

kliši crveni, ne bi ga trebalo bit protiv arsenala :mrgreen:
Vođa zna.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 dec 2011, 22:55

nedim1993 je napisao/la:kliši crveni, ne bi ga trebalo bit protiv arsenala :mrgreen:
Bolje da je igrao, za njeg znas da uvijek moze neku glupost uradit, i zao mi je sto nece igrat..
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 dec 2011, 23:31

Svejedno mi je. Nije City toliko bolji od Arsenala. Pitanje je da li je uopće?! :?

Po meni je na toj tekmi najvažnije gdje će Djourou igrati. Ako bude igr'o štopera jadna nam majka, sa 2 stuba u sredini odbrane, a ako bude igr'o beka, a Koscielny štopera onda ne brinem puno za rezultat. Vjerujem da Wenger nije tolika budala, da ga stavi u sredinu , da bi pokren'o desnu stranu. Radije neka desna strana i ne igra napad, da se samo brane, nego da ,zbog nje, ostavimo sredinu ranjivom.

Yaya Toure je bio danas nervozan. Šta li je upitanju ? Umor ? :? Ne vjerujem da njega može iznervirati kvalitetan protivnik, a u sezoni ih je im'o desetak. Nasri, Toure su dugogodišnji Wengerovi učenici. No, Nasri malo (puno) manje. Vjerujem da Wenger zna njihove mane ,možda bolje nego i Mancini sam ( :mrgreen: ) i da će ih znat iskoristiti (AKO Nasri bude igr'o). Doduše, da se editujem: Nije ni Toure neki prvotimac. Prije bih se kladio da će igrati Nasri ,nego Toure. Al' eto, ako ništa, vidio je i brata na probi. :D

Siguran sam da bolje Koscielny il' Vermaelen mogu čuvati Aguera nego li Kompany ili neko od ekipe Robina. A ,s obzirom, da je naša sredina kompaktnija , bolje definisana, sa igračem više, očekujem da ćemo dominirati i po krilima. Ako budemo osudjeni na odbranu, onda nek' se Mancini dobro pripremi na kontre. :mrgreen:

Prognoza ? City je favorit, al' subjektivno 1-3. :lol: (objektivno, ne bih se ovako kladio ) :P

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 13 dec 2011, 08:07

Arnelinho je napisao/la:Svejedno mi je. Nije City toliko bolji od Arsenala. Pitanje je da li je uopće?! :?

Po meni je na toj tekmi najvažnije gdje će Djourou igrati. Ako bude igr'o štopera jadna nam majka, sa 2 stuba u sredini odbrane, a ako bude igr'o beka, a Koscielny štopera onda ne brinem puno za rezultat. Vjerujem da Wenger nije tolika budala, da ga stavi u sredinu , da bi pokren'o desnu stranu. Radije neka desna strana i ne igra napad, da se samo brane, nego da ,zbog nje, ostavimo sredinu ranjivom.

Yaya Toure je bio danas nervozan. Šta li je upitanju ? Umor ? :? Ne vjerujem da njega može iznervirati kvalitetan protivnik, a u sezoni ih je im'o desetak. Nasri, Toure su dugogodišnji Wengerovi učenici. No, Nasri malo (puno) manje. Vjerujem da Wenger zna njihove mane ,možda bolje nego i Mancini sam ( :mrgreen: ) i da će ih znat iskoristiti (AKO Nasri bude igr'o). Doduše, da se editujem: Nije ni Toure neki prvotimac. Prije bih se kladio da će igrati Nasri ,nego Toure. Al' eto, ako ništa, vidio je i brata na probi. :D

Siguran sam da bolje Koscielny il' Vermaelen mogu čuvati Aguera nego li Kompany ili neko od ekipe Robina. A ,s obzirom, da je naša sredina kompaktnija , bolje definisana, sa igračem više, očekujem da ćemo dominirati i po krilima. Ako budemo osudjeni na odbranu, onda nek' se Mancini dobro pripremi na kontre. :mrgreen:

Prognoza ? City je favorit, al' subjektivno 1-3. :lol: (objektivno, ne bih se ovako kladio ) :P
Eto Arnelinho jos jedan derbi, mislim da ce City da napuni Arsenal u stilu MU...ali posto si mi drag nekako bi mi bilo mnogo zao, tako da bih se zadovoljio sa 1:0(i da kazete, eto bili smo bolji, ali smo nesrecno izgubili) ili cak podelom bodova- da arsenal dobije krila i da utrka za titulom postane uzbudljivija...
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

guuners_4ever
Kontakt:

Post Postao/la guuners_4ever » 13 dec 2011, 10:58

Najveći ispit je pred nama u ovoj sezoni,a to je tekma u nedjelju.Nadam se da će nas momci obradovati jednom pobjedom.. :roll:

Trenutno smo u fantastičnoj formi u ligi 8 od zadnjih 9 utakmica su pobjede,igrači uživaju u igri vidi se to na njihovom licu,što nije bio slučaj na početku sezone,naravno i mi uživamo zajedno sa njima :D .Pobjedjujemo utakmice koje prije ne bi pobijedili(tipa everton)imamo nevjerovatnog robina u napadu koji daje golove kad poželi 8-) ...što nam garantuje dobar meč.S druge strane igraćemo bez pravih bekova tu utakmicu (nevjerovatno je da mi u pola sezone nemamo na raspolaganju nijednog beka :cry: ),što je možda bolje što se tiče odbrane za ovaj susret.
Jedno je sigurno a to je da očekujem dobru utakmicu sa naše strane,jer sigurno je da igramo pod manjim pritiskom...

City poslije ispadanja iz lige prvaka i prvog poraza ove sezone (sinoć) su može se reeći u blagom padu forme,ovo im je prvi poraz ove sezone i sigurno je da će im samo pobjeda igrati u nedjelju,što stavlja dodatan pritisak na njih,
Ali....činjenica je isto da su oni trenutno prvi da su do sada gazili sve redom,da sinoć čelzi i sa igračem više nije stvorio ni jednu jedinu šansu :!:

Ja im ulogu favorita rado prepuštam i nevjerovatno sam optimističan što se tiče ove tekme....

Na kraju kako god se završilo ne treba dizati hampu jer ako i izgubimo izgubili smo od trenutno najboljeg tima ove sezone u premier ligi ;)
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.