FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zlo87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zlo87 » 27 avg 2016, 21:30

Bordomen je napisao/la:Zasto nema nikakvog javnog pisma Hordi zla upravi?
bilo je.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 avg 2016, 21:31

zlo87 je napisao/la:
bilo je.
De link molim te postavi ovdje
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 27 avg 2016, 21:33

FrancescoTotti je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:
bilo je.
– Nakon skandiranja “UPRAVA NAPOLJE” i “DINO ODLAZI” na susretu protiv FK Sloboda a potom i protiv FK Slavije, ponavlja se scenarij iz vremena Nihada Baljka i Senada Merdanovića. Najprije Dino Selimović poziva pojedince i nudi dogovore, a nakon što se zataškivanje odbija, počinje upućivati “prijetnje” u vidu pitanja o zdravlju članova porodice. Nakon Dininog poziva po već viđenom scenariju počinju pozivi iz raznih stanica policije i pritisci od strane osoba sumnjivog morala, za koje pretpostavljamo da su bliskih upravi – navodi se u saopćenju objavljenom na web stranici navijačke grupe Horde zla.

– Ukoliko vam je u cilju da pokrećete bilo kakve istrage i postupke, mi vam predlažemo da vršite pritisak na Tužilaštvo kako bi se riješio slučaj Vedran Puljić. Podsjetimo po dolasku u klub najavili ste borbu za istinu, a mi tu borbu ne vidimo, osim ispraznih izjava svakog 4. oktobra.

Svoje stavove nećemo mijenjati i poručujemo vam da nas pozivi i prijetnje neće zaplašiti. Horde zla nemaju nikakvih interesa, izuzev uspješnog i trofejnog Fudbalskog kluba Sarajevo. Dinu Selimovića i upravu kluba pozvali smo da podnesu ostavke prije svega zbog loših rezultata, nedostatka vizije, narušavanja imidža kluba, brojnih propusta u sportskom segmentu, loše transfer politike, konstantne smjene trenera, dovođenja povrijeđenih igrača s astronomskim ugovorima čime su se direktno oštetile finansije kluba itd… Razloga je mnogo, a ovo su samo neki od njih.

Kap koja je prelila čašu je to što ste dozvolili da novosadska fudbalska mafija preko Miodraga Ješića, nađe put za ulazak u klub i doslovno ga preotme od Vas samih. Kakav garant možemo imati da nećete dozvoliti da se to ponovo desi?

Napravili ste grešku preko koje se neće i ne može preći. Pozivamo vas da ispunite obećanje koje ste dali prije pet godina i napustite klub kada vam to navijači poruče – navodi se u saopćenju.

– Ostavke uprave i Dine Selimovića ne traži samo navijačka grupa Horde zla, nego i navijači s ostalih tribina stadiona Asim Ferhatović Hase. Ovo je izuzetno važno naglasiti obzirom da spin majstori pokušavaju predstaviti Horde zla kao narkomane koji uvijek žele ratovati s nekim. Navijači su ti koji su vas doveli u klub sa željom da od Sarajeva napravite evropskog velikana, a vi ste ljubav prema klubu iskoristili da steknete ličnu korist. Nećemo dozvoliti da se pojedinci na uštrb kluba bogate i rješavaju stambeno pitanje. Horde zla će nastaviti da izdvajaju posljednju marku kako bi pružile podršku Sarajevu na gostovanjima širom Bosne i Hercegovine – saopćeno je.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 avg 2016, 21:37

FrancescoTotti je napisao/la:Ama druze nemam ja problem sa ahmetovicem imas pogresnu percepciju! Drag mi je koliko i tebi.
Zelim reci da su oni koji su odlucili odstraniti Benku uveliko pripomogli svemu sto namse sada desava.
Isti ti ljudi su i dovodili 'zamjene' Barbaricu (novakovic), Jajalu(rustemovic), Benki(niko), isti ti ljudi iz dana u dan klub vode sve dublje u ponor.
A ti i hilmo nikad rijeci da kazete protiv tih ljudi,cak stavise...

Ovo sto se klubu desava je presedan, pa u najcrnjim danima Sarajevo nije bilo ovako lose! Ne shvatam vas nikako.
Nemam ni ja nista protiv Leona, postujem ga medjutim nema nista od igranja na silu, da je u sukobu sa nekim i da igra, od toga nema nista. Ovo sve nakon Zrinjskog je cirskus, stanje je takvo. Mislim da nije do nekog igraca, ni do Novakovica ili nekog treceg. Najvise ovoj ekipi fale Cimirot i Stojcev. Igrac u oba pravca i igrac sa zadnjim pasom. Cimirot je svakako nenadoknadiv, dok ako Said proigra mozemo imati tu 10-ku koja nam fali. Jajala ne mogu spominjati u ovoj prici jer nije ni bio nas igrac, bio je tu 3 mjeseca i hvala mu do neba sto je tad potpisao za nas, ali smo u narednoj sezoni uspjeli osvojiti tri boda. Barbaric je direktan krivac za mnogo golova, od njega sam najvise ocekivao a dobio najmanje tako da njegov odlazak ne moze biti hendikep nikome.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 27 avg 2016, 21:37

Repuh pomocnik Janjosu!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 27 avg 2016, 21:39

Da je sreće i da Tan-a interesuje ovaj klub, sad bi svima njima srezao plate za 50% i nema vraćanja dok Sarajevo ne bude opet u borbi za titulu ove sezone. Ako se već vuku po terenu neka se vuku za manju platu a ne 10k platu imaju i boli ih racku.
Prije 5-6 godina biila priča, pa znate teško je naći igrače nemamo para za dobru platu, sada imaš pare imaju dobru platu a vuku se po terenu, e ne može Boga mi

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 27 avg 2016, 21:39

zlo87 je napisao/la:
zlo87 je napisao/la: bilo je.
– Nakon skandiranja “UPRAVA NAPOLJE” i “DINO ODLAZI” na susretu protiv FK Sloboda a potom i protiv FK Slavije, ponavlja se scenarij iz vremena Nihada Baljka i Senada Merdanovića. Najprije Dino Selimović poziva pojedince i nudi dogovore, a nakon što se zataškivanje odbija, počinje upućivati “prijetnje” u vidu pitanja o zdravlju članova porodice. Nakon Dininog poziva po već viđenom scenariju počinju pozivi iz raznih stanica policije i pritisci od strane osoba sumnjivog morala, za koje pretpostavljamo da su bliskih upravi – navodi se u saopćenju objavljenom na web stranici navijačke grupe Horde zla.

– Ukoliko vam je u cilju da pokrećete bilo kakve istrage i postupke, mi vam predlažemo da vršite pritisak na Tužilaštvo kako bi se riješio slučaj Vedran Puljić. Podsjetimo po dolasku u klub najavili ste borbu za istinu, a mi tu borbu ne vidimo, osim ispraznih izjava svakog 4. oktobra.

Svoje stavove nećemo mijenjati i poručujemo vam da nas pozivi i prijetnje neće zaplašiti. Horde zla nemaju nikakvih interesa, izuzev uspješnog i trofejnog Fudbalskog kluba Sarajevo. Dinu Selimovića i upravu kluba pozvali smo da podnesu ostavke prije svega zbog loših rezultata, nedostatka vizije, narušavanja imidža kluba, brojnih propusta u sportskom segmentu, loše transfer politike, konstantne smjene trenera, dovođenja povrijeđenih igrača s astronomskim ugovorima čime su se direktno oštetile finansije kluba itd… Razloga je mnogo, a ovo su samo neki od njih.

Kap koja je prelila čašu je to što ste dozvolili da novosadska fudbalska mafija preko Miodraga Ješića, nađe put za ulazak u klub i doslovno ga preotme od Vas samih. Kakav garant možemo imati da nećete dozvoliti da se to ponovo desi?

Napravili ste grešku preko koje se neće i ne može preći. Pozivamo vas da ispunite obećanje koje ste dali prije pet godina i napustite klub kada vam to navijači poruče – navodi se u saopćenju.

– Ostavke uprave i Dine Selimovića ne traži samo navijačka grupa Horde zla, nego i navijači s ostalih tribina stadiona Asim Ferhatović Hase. Ovo je izuzetno važno naglasiti obzirom da spin majstori pokušavaju predstaviti Horde zla kao narkomane koji uvijek žele ratovati s nekim. Navijači su ti koji su vas doveli u klub sa željom da od Sarajeva napravite evropskog velikana, a vi ste ljubav prema klubu iskoristili da steknete ličnu korist. Nećemo dozvoliti da se pojedinci na uštrb kluba bogate i rješavaju stambeno pitanje. Horde zla će nastaviti da izdvajaju posljednju marku kako bi pružile podršku Sarajevu na gostovanjima širom Bosne i Hercegovine – saopćeno je.
staro je ovo :stop:
sta se sve desilo kasnije :plac:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 avg 2016, 21:41

@Sabinho.
Nikad se nisi izjasnio o upravi, o Dini, o Kantardzicu, o Kustirici, o Ihtjarevicu...
Kojo je tvoj stav i misljenje?

Isto pitanje i za @Hilmu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 avg 2016, 21:42

Volio bih da kod nas nekad trener bude rigorozan kao ovaj Pavic. Znaci Tiric je drama branio 5 kola, usrao protiv Radnika i evo danas neki camugic brani a on na klupi.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 avg 2016, 21:45

Sabinho je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Ama druze nemam ja problem sa ahmetovicem imas pogresnu percepciju! Drag mi je koliko i tebi.
Zelim reci da su oni koji su odlucili odstraniti Benku uveliko pripomogli svemu sto namse sada desava.
Isti ti ljudi su i dovodili 'zamjene' Barbaricu (novakovic), Jajalu(rustemovic), Benki(niko), isti ti ljudi iz dana u dan klub vode sve dublje u ponor.

Ovo sto se klubu desava je presedan, pa u najcrnjim danima Sarajevo nije bilo ovako lose! Ne shvatam vas nikako.
Nemam ni ja nista protiv Leona, postujem ga medjutim nema nista od igranja na silu, da je u sukobu sa nekim i da igra, od toga nema nista. Ovo sve nakon Zrinjskog je cirskus, stanje je takvo. Mislim da nije do nekog igraca, ni do Novakovica ili nekog treceg. Najvise ovoj ekipi fale Cimirot i Stojcev. Igrac u oba pravca i igrac sa zadnjim pasom. Cimirot je svakako nenadoknadiv, dok ako Said proigra mozemo imati tu 10-ku koja nam fali. Jajala ne mogu spominjati u ovoj prici jer nije ni bio nas igrac, bio je tu 3 mjeseca i hvala mu do neba sto je tad potpisao za nas, ali smo u narednoj sezoni uspjeli osvojiti tri boda. Barbaric je direktan krivac za mnogo golova, od njega sam najvise ocekivao a dobio najmanje tako da njegov odlazak ne moze biti hendikep nikome.
De pojasni mi ovo boldirano malo bolje molim te.???

Ovoj ekipi fali daleko vise od stojceva i cimirota. Stojcev je itekako nadoknadiv, iz akademije se mogu izvuc igraci ako vec nisu sposobni da dovedu igraca kako bog zapovjeda. A cimirot.. Nema se sta reci o njemu, nas najbolji igrac poslije rata, najkorisniji definitivno. Steta je sto takvog igraca vise nemamo al veca steta je sto se kao njegova zamjena nasao rustemovic.

I da te pitam sta ti mislis ko je kriv za ovu situaciju i sta mislis o ovim ljudima koje svi prozivamo?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 avg 2016, 21:48

Evander je napisao/la:@Sabinho.
Nikad se nisi izjasnio o upravi, o Dini, o Kantardzicu, o Kustirici, o Ihtjarevicu...

Isto pitanje i za @Hilmu
Jesam brate, medjutim iskreno dodavanjem utegazvanih Celik, Krupa, Mladost, Jajce moja vaga lagano prelazi na stranu "progonilaca". Ne slazem se kad neko kaze "eno onaj ukr'o" ali se slazem da su lose poslovali i evo tu smo.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 27 avg 2016, 21:48

Neka nam je Bog na pomoci, pa bolju igru smo imali u aferi Virsle nego ovo danas, skup prosjecnih igraca oko kojih je prelaskom u FK Sarajevo stvorena fama kao da se radi o nekim mega giga pojacanjima. A i trener buduci u skladu sa nekim proslim vremenima, znaci agonija se nastavlja. Sa ovom upravom, strucnim stabom i ovim igracima i liga za prvaka ce biti uspjeh realno.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 avg 2016, 21:49

Isto pitanje koje su sabinhu i hilmi postavili toti i evander evo postavljam i ja.
Bas me zanima vas stav o tome?

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 27 avg 2016, 21:53

Radovac i Rustemovic vise ne smiju nikad igrati zajedno. Na sve nacine sam pokusavao ranije govoriti pozitivno o Rustemovicu, al sto je previse previse je. Pa ona dvojica haj sto nemaju fudbalsku inteligenciju, nemaju oni pojma gdje se nalaze, sta je njihov zadatak. Saric koliko god da grijesi opet zna nesto pokrenuti, organizovati. Ahmetovic i Said koliko god da imaju kvalitet uklopili su se u ovo sivilo. Vidjeli smo da Said zna jos uvijek protiv Metalegea al definitivno nam on ne moze biti nosilac igre, koliko ga god mi voljeli. Sta je sa Hodzicem, ja stvarno ne znam. Da Bog mili sacuva. Znaci stoperi moraju biti Balic i Mihojevic. Novakovicu, mrs na Zapad
Cala i Senade, nek je sretno.
SARAJEVO

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 27 avg 2016, 21:54

Zna li neko neku riječ da se može opisati današnja tekma i stanje u klubu, općenito?

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 27 avg 2016, 21:54

Sabinho je napisao/la:

Isto pitanje i za @Hilmu
Jesam brate, medjutim iskreno dodavanjem utegazvanih Celik, Krupa, Mladost, Jajce moja vaga lagano prelazi na stranu "progonilaca". Ne slazem se kad neko kaze "eno onaj ukr'o" ali se slazem da su lose poslovali i evo tu smo.
Hvala na odgovoru druze.
Ako sam dobro skontao i ti si da svi ovi odu.

Fakat ranije nisam upratio, mozda spisao o tome.
VRemena su takva, neutralnih nema. Zato sam te i pitao :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 avg 2016, 21:55

Sabinho je napisao/la:

De pojasni mi ovo boldirano malo bolje molim te.???

Ovoj ekipi fali daleko vise od stojceva i cimirota. Stojcev je itekako nadoknadiv, iz akademije se mogu izvuc igraci ako vec nisu sposobni da dovedu igraca kako bog zapovjeda. A cimirot.. Nema se sta reci o njemu, nas najbolji igrac poslije rata, najkorisniji definitivno. Steta je sto takvog igraca vise nemamo al veca steta je sto se kao njegova zamjena nasao rustemovic.

I da te pitam sta ti mislis ko je kriv za ovu situaciju i sta mislis o ovim ljudima koje svi prozivamo?
Pa ocigledno je da je dosao u zategnute odnose, da ga neko maltretira ili da on ide do toga da pije pred tekmu sto mu sigurno nije svojstveno da bi otisao... Nije mi to ok. Meni ta piva nista ne znaci, 80% igraca u ligi to radi. Sto se tice Stojceva, moze hodati po terenu ali je efektivan, isto tako i Krste. Sta imam od toga sto Duljevic napravi pet prodora kad je dao 5 golova u 40 utakmica? Nista. Majstor jeste ali sa puno slabijim efektom.

Sabinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 27 avg 2016, 21:57

Evander je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Isto pitanje i za @Hilmu
Hvala na odgovoru druze.
Ako sam dobro skontao i ti si da svi ovi odu.

Fakat ranije nisam upratio, mozda spisao o tome.
VRemena su takva, neutralnih nema. Zato sam te i pitao :D
Pitanje je brate jesu li svi od ovih sto progone od pocetka za ovo boldirano. Nesto mi vise decibela na zadnjoj tekmi imalo skandiranje "uprava napolje" i "Edise odlazi" od "Elvire odlazi" (prvi put ga se i spomenulo). Ne znam jesi li bio na stadionu ali tako mi se nekako "ucinilo", a to me najvise i brine. ;)

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 27 avg 2016, 21:59

KenChoo je napisao/la:Zna li neko neku riječ da se može opisati današnja tekma i stanje u klubu, općenito?
Katanga.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 avg 2016, 22:02

Zrinjski se evo vec poceo lagano odljepljivati,a evo vidim Bajro Kolar je slobodan pa bi trebalo Ihtijarevicu napomenuti za svaki slucaj,ne bi iznenadilo ni da je on taj odabrani svega mi kuknjava

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot], Jugovina, mosarajvosa83, napoleon72, TETRAPAK i 76 gostiju.