NK Zvijezda Gradačac

atan
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la atan » 23 mar 2014, 19:27

Tufek ostaje

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 23 mar 2014, 20:11

TheAlchemistRD07 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Sta vam je ljudi ohante malo sa pljuvanjem i spustite se na zemlju, kakvi su sve komentari bili posle sirokog, a vidi danas siroki otrese Zelju ko beba zvecku sad mozemo rec da smo i dobro prosli..... premier liga za nas je osigurana i prije nego je liga pocela
Ljudi te posalju kuci sa 6 golova u mrezi i kazes "dobro smo prosli".. kako te bolan nije sramota tako govorit.
Pa cak i da je Bayern igro, a ne Siroki, ne mozes rec dobro smo prosli nakon poraza od 6:0... sta smo to trebali? Izgubit 10:0 pa da ti kazes "SRAMOTA"
Ne kazem da nije sramota vec da nije toliko muka i bruka koliko mi kukako, ta ista ekipa je pobiijedila prvaka nase zemlje unazada 3 godine, utrpala im 3 komada na njihovom terenu gdje ljudi nisu izgubili godinama, to su samo cinjenice koje govore o snazi te ekipe, nije sramota tolika sto su nam dali 6 komada, veca je bila njima sramota kad su oni od nas primi 6 komada jer su imalu sigurno jacu ekipu od ove danasnje Zvijezde.....

i dzaba se nerviramo oko Mustafe, nije tu covjek nista kriv, on je tu doveden da radi to sto radi, jel mislite da je neko toliko glup ko ulaze u Zvijezdu i sad da mustafa tu nesto radi na svoju ruku i uzima sebi neke pare, sve se to radi u dogovoru sa nasim vodstvom, velike se pare okrecu kroz Zvijezdu, trenutno nadam se da nece jos dugo.... a opstanak je siguran

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 23 mar 2014, 21:50

Tkanton je napisao/la:
TheAlchemistRD07 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Sta vam je ljudi ohante malo sa pljuvanjem i spustite se na zemlju, kakvi su sve komentari bili posle sirokog, a vidi danas siroki otrese Zelju ko beba zvecku sad mozemo rec da smo i dobro prosli..... premier liga za nas je osigurana i prije nego je liga pocela
Ljudi te posalju kuci sa 6 golova u mrezi i kazes "dobro smo prosli".. kako te bolan nije sramota tako govorit.
Pa cak i da je Bayern igro, a ne Siroki, ne mozes rec dobro smo prosli nakon poraza od 6:0... sta smo to trebali? Izgubit 10:0 pa da ti kazes "SRAMOTA"
Ne kazem da nije sramota vec da nije toliko muka i bruka koliko mi kukako, ta ista ekipa je pobiijedila prvaka nase zemlje unazada 3 godine, utrpala im 3 komada na njihovom terenu gdje ljudi nisu izgubili godinama, to su samo cinjenice koje govore o snazi te ekipe, nije sramota tolika sto su nam dali 6 komada, veca je bila njima sramota kad su oni od nas primi 6 komada jer su imalu sigurno jacu ekipu od ove danasnje Zvijezde.....

i dzaba se nerviramo oko Mustafe, nije tu covjek nista kriv, on je tu doveden da radi to sto radi, jel mislite da je neko toliko glup ko ulaze u Zvijezdu i sad da mustafa tu nesto radi na svoju ruku i uzima sebi neke pare, sve se to radi u dogovoru sa nasim vodstvom, velike se pare okrecu kroz Zvijezdu, trenutno nadam se da nece jos dugo.... a opstanak je siguran
Ne znam samo kako Travnik pobijedi Sirokog.Siroki jest mozda i najkvaltetnija ekipa,ali treba znati odigrat i sa takvim.Najbolji primjer je Travnik....samo sto nasi nemaju ćevapa kao Travničani,sve ćevapčići :lol: :lol: :lol:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 23 mar 2014, 22:23

A kako se Sarajevo namuci sa velezom, a bas me zanima kako ce nama bit :D to ti je isto ko i travnik - siroki, zato i govorim bezveze se lozimo kad se ovdje vec sve odavno zna ko kome i kak

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 23 mar 2014, 22:57

Tkanton je napisao/la:A kako se Sarajevo namuci sa velezom, a bas me zanima kako ce nama bit :D to ti je isto ko i travnik - siroki, zato i govorim bezveze se lozimo kad se ovdje vec sve odavno zna ko kome i kak
A ti opet sve znas jbt, sve teorije ko kome, kada..bas sve :lol:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 24 mar 2014, 08:32

vatreni je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:reko sam ja vama,zvijezda vratila 3 boda olimpicu,...tako da nista cudno........
Kako mozete vjerovati u iluziju.Jadni smo do bola.Kakva tri boda i vraćanje.Olimpik da je mogao pobijedio bi nas i na Otoci.Zbog Zvijezde da gubi Europu :lol: ....ebe se njima za Zvijezdom.Jedino se nadati od Veleza da dođu sa juniorima i protiv Rudara,al daj Boze da i Rudar pobijedimo.Imamo dva,tri igrača za Premijer lige,ono ostalo niti je za Prve federalne niti hoće da igra.
Jel ima istine da se vraca CVIK u klub,,,,,,,,,,,,GOSPODIN je bio I ostao I to bi bilo dobro.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 24 mar 2014, 09:10

Brezovac je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:A kako se Sarajevo namuci sa velezom, a bas me zanima kako ce nama bit :D to ti je isto ko i travnik - siroki, zato i govorim bezveze se lozimo kad se ovdje vec sve odavno zna ko kome i kak
A ti opet sve znas jbt, sve teorije ko kome, kada..bas sve :lol:
Ko te sisa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zmajoni
Kontakt:

Post Postao/la zmajoni » 24 mar 2014, 21:37

nas jugo ni u maleziji nije izdrzo dugo,al nam se vratio ziv i zdrav :D

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 24 mar 2014, 21:49

zmajoni je napisao/la:nas jugo ni u maleziji nije izdrzo dugo,al nam se vratio ziv i zdrav :D
tamam da uvali koji go u obarskoj :D
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 24 mar 2014, 22:21

crvenobijeli je napisao/la:
zmajoni je napisao/la:nas jugo ni u maleziji nije izdrzo dugo,al nam se vratio ziv i zdrav :D
Kada ga nisu u predhodnim utakmicama uvalili kod kuće napadači Borca i Veleža ne znam kako će Zvijezdini kod njih u gostima..No treba se nadati,mada :( .....Sarajevo jeste im uvalilo dva,ali je Mladost većim dijelom bila ravnopravna i nije imala sreće.To je ekipa koja ima sjajnog trenera koji zna postaviti ekipu,posebno kada treba da se brani.Mada ovaj put moraju napasti i sigurno će krenuti ofanzivno da ga sto prije zabiju.Bitno je izdrzati taj prvi nalet Mladosti,mada to nasi često i ne znaju,te da trazimo priliku da sa brzim igračima Radivojević i Kuzmanović iznesu kontre ,te da uposle Jugovića.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 24 mar 2014, 22:29

vatreni je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:
Kada ga nisu u predhodnim utakmicama uvalili kod kuće napadači Borca i Veleža ne znam kako će Zvijezdini kod njih u gostima..No treba se nadati,mada :( .....Sarajevo jeste im uvalilo dva,ali je Mladost većim dijelom bila ravnopravna i nije imala sreće.To je ekipa koja ima sjajnog trenera koji zna postaviti ekipu,posebno kada treba da se brani.Mada ovaj put moraju napasti i sigurno će krenuti ofanzivno da ga sto prije zabiju.Bitno je izdrzati taj prvi nalet Mladosti,mada to nasi često i ne znaju,te da trazimo priliku da sa brzim igračima Radivojević i Kuzmanović iznesu kontre ,te da uposle Jugovića.
mislim da bi u obarskoj x realan,a moguca je i 2...jer mladost ce trazit pobjedu,mi cemo se uzdat na kontre i uz boziju pomoc 2 :D
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 24 mar 2014, 22:59

De ba ljudi kakva crna Obarska, pa mi nebi mogli Leotara u Treninju dobili, sta je vama :roll:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 mar 2014, 06:53

Brezovac je napisao/la:De ba ljudi kakva crna Obarska, pa mi nebi mogli Leotara u Treninju dobili, sta je vama :roll:
Pa ovakve bi nas pobijedili svih pet prvoligasa sa kantona :( ,sreća u nesreći da opstanak ovisi o interesu pojedinaca,tako i ne čudi sta nam ekipu čine igrači INTERNACIONALCI :lol: :lol: :lol: ,koji nisu nizasta.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 25 mar 2014, 07:23

Brezovac je napisao/la:De ba ljudi kakva crna Obarska, pa mi nebi mogli Leotara u Treninju dobili, sta je vama :roll:
sa povratkom Juge,Ordagića,Maksumića i Bube mi smo sasvim druga ekipa,ova utakmica sa Obarskom će u stvari pokazati koliko stvarno vrijedimo ;)

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 25 mar 2014, 15:25

zmaj348 je napisao/la:
sa povratkom Juge,Ordagića,Maksumića i Bube mi smo sasvim druga ekipa,ova utakmica sa Obarskom će u stvari pokazati koliko stvarno vrijedimo ;)
Ti ocito nisi gledao utakmicu s Leotarom i nisi vidio da ti igraci i nisu neka prevaga, Buba ni problizno igrac od prosle godine, dal je do pozicije trenera il neceg drugog ja nzm, al se ne vidi..Maksumic 0 od igraca, vidio si kakve goolove protiv Celika pirimamo, smijesno, Ordagic isto ne moze doci do izrazaja kad igra s levatima, sve u svemu jedva cekam da sezona zavrsi, muka je ovo gledat, bas muka..ja ne pamtim da smo ikad losiju ekipu imali i mislim da gore ne moze .O

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 25 mar 2014, 20:32

Brezovac je napisao/la:
zmaj348 je napisao/la:
Ti ocito nisi gledao utakmicu s Leotarom i nisi vidio da ti igraci i nisu neka prevaga, Buba ni problizno igrac od prosle godine, dal je do pozicije trenera il neceg drugog ja nzm, al se ne vidi..Maksumic 0 od igraca, vidio si kakve goolove protiv Celika pirimamo, smijesno, Ordagic isto ne moze doci do izrazaja kad igra s levatima, sve u svemu jedva cekam da sezona zavrsi, muka je ovo gledat, bas muka..ja ne pamtim da smo ikad losiju ekipu imali i mislim da gore ne moze .O
Utakmica protiv Leotara nije nikakvo mjerilo

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 25 mar 2014, 23:38

Zna li netko koji je najbolji plasman Zvijezde od kada je u premier ligi?
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 mar 2014, 07:26

zivinaajkula je napisao/la:Zna li netko koji je najbolji plasman Zvijezde od kada je u premier ligi?
prve sezone 7 mjesto i jedne sezone dioba 6 mjesta sa zrinjskim znaci i tada smo zbog losije gol razlike bili 7
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 26 mar 2014, 10:38

Brezovac je napisao/la:
zmaj348 je napisao/la:
ma znam buraz da igramo loše i meni je muka da ih gledam,ali više ne znam koja je utakmica namještena a koja ne,zato sam i rekao da će utakmica sa Obarskom pokazati gdje smo i nama i njima trebaju bodovi....

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 26 mar 2014, 10:41

Ma Obarska je tri za tri pusimo tamo nazalost...

idemo dalje....

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.