Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

ensadek
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la ensadek » 11 dec 2011, 16:20

Joj kakvih likova ima na ovom forumu to je za nepovjerovati :?
Onaj jedan piše da je ronaldo davao po 15 golova u sezoni dok je igrao za united,jest,al malo sutra,ronaldo je igracina i to su cinjenice,davao je po 30-40 golova u sezoni,i samo zahvaljući njemu nismo mogli doći do titule
Izjavljuju da je van persi bolji od anrija :lol: ,a ovaj za 7 sezona u arsenalu davao u prosjeku po 30 golova(ukupno 226),a van persi odigra jednu sezonu iz snova i odmah bolji od anrija,a van persi do sada postigao 114 golova za arsenal,pa vi malo i dalje raspravljajte o tim glupostima.
Jedina nepobitna činjenica jest da je anri najbolji napadac prmijer lige u povijesti ;)

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 11 dec 2011, 16:40

ensadek je napisao/la:Joj kakvih likova ima na ovom forumu to je za nepovjerovati :?
Onaj jedan piše da je ronaldo davao po 15 golova u sezoni dok je igrao za united,jest,al malo sutra,ronaldo je igracina i to su cinjenice,davao je po 30-40 golova u sezoni,i samo zahvaljući njemu nismo mogli doći do titule
Izjavljuju da je van persi bolji od anrija :lol: ,a ovaj za 7 sezona u arsenalu davao u prosjeku po 30 golova(ukupno 226),a van persi odigra jednu sezonu iz snova i odmah bolji od anrija,a van persi do sada postigao 114 golova za arsenal,pa vi malo i dalje raspravljajte o tim glupostima.
Jedina nepobitna činjenica jest da je anri najbolji napadac prmijer lige u povijesti ;)
Izgleda da ti ne mozes odjednom i da citas sta ja napisem i da kontas, nisi ti prvi ni drugi ni treci ti si glu..
Ja sam rekao da je RVP napadac koji je u najboljoj formi i samim tim je najbolji napadac u ovom trenutku nisam ja razmisljao o proslosti ni u jednom trenutku nisam pomenuo Henry-a zato decko idi obrazuj se pa onda dodji meni da pametujes.

Evo ti prdonjo sto se tice tog ronalda sto je davao po 30-40 golova po sezoni.
Više od četiri godine Nani je član 'crvenih vragova' i toliko mu je trebalo za 100 nastupa. Cristiano je ostao ukupno šest, a tek je u 'drugoj stotki' počeo igrati na onoj razini na kojoj ga i danas gledamo.
Ako ćemo suho statistički, Nani je odigrao 6752. minute, a Cristiano 6705, gotovo identično. Imaju i isti broj golova, po 19 svaki! Ali, dijeli ih bitna razlika, a to je rubrika asistencije. Nani je asistirao 21 put više (33-12)!

EVo ti i ovo ukupno 196 nastupa za 'Crvene vragove' postigao je 84 gola. od 2003-2009 pa izracunaj koliko je to golova po sezoni i jesam li bio u pravu samo da znas da su ovo golovi iz svih takmicenja eto momak .
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... nalda.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Preuzeto sa http://www.24sata.hr/nogomet/statistika ... r-a-235502" onclick="window.open(this.href);return false;

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 11 dec 2011, 17:06

http://www.goal.com/en/news/90/france/2 ... deaux-next

Ne znam za vas, ali meni ga je zao. U prvoj polusezoni je imao dobrih nastupa, izborio je neke penale, kartone..
Ali u ovoj sezoni je katastrofa, samo toliko..

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 11 dec 2011, 17:40

a kad vec pricamo o stanovnicima kanalizacije i vec se prepiremo sa njima zasto se sada ne bi podsjetili i proslogodisnjeg duela u ligi prvaka kad dadose Van Persiju drugi zuti sto je sekudnu poslije toga osutao sjetimo se samo kako se ljudski otpad u vidu fanova tog smijesnog lopovskog kluba pozivao na neko striktno drzanje do pravila pa se onda upitam da li su sinoc prigovarali sudiji sto nije argentincica iskljucio jer je nakon zutog kartona napravio u kratkom periodu dva faula za zuti jedan je oprostio a drugi je pustio prednost i naravno zaboravio da mu ga pokaze u nastavku. Mogu oni lagati sebe ali jednostavno sve se samo vrati i dokaze kao i onaj smijesni drugi zuti karton a veoma uskoro ce se sve ove kradje da stignu na naplatu a njihov poluklub ce se vratiti tamo gdje mu je bilo mjesto do prije 5-6 godina, u kup uefa odnosno Ligu Evrope.
Dio Arsenala

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 dec 2011, 17:45

Arsenal kupuje igrace koji nisu dokazani i naravno da ce jedan dobar dio otpasti. Kad bi svaki treci igrac kojeg Arsenal dovede postao igracina, to bi bilo dovoljno.
Nije cudno sto ce neki koji se nisu dokazali morati traziti drugi klub. Oni treba da budu sretni sto su uopste ikad igrali za Arsenal.

Mislim da je Wegner izvukao skoro pa maksimum iz ove ekipe. Puno vise od ovog se ne moze.
I dalje mislim da je Arsenalu potreban po jedan kvalitetan i provjeren igrac u odbrani, sredini i napadu. Nece Robina ici uvijek ovako. Sta da on zakaze ili ne daj Boze neka duza povreda? Crveni karton pa par tekmi pauze?
Ma koliko Robin dobar bio, Arsenal MORA moci i bez njega. Sad za sad ne moze jer minimalno pola pobjeda ove sezone se njemu moze pripisati.

Za nadati se da ce ove zime doci (dokazana) pojacanja.

P.S. Tottenham gubi 2:0 :D

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 11 dec 2011, 17:47

Nisi ti tu da mislis jer nisi kompetentan da mislis, kompetentan da misli je profesor doktor Arsene Wenger i on misli da takva pojacanja nisu potrebna, i tu je kraj price ne znam zasto neko ima potrebu da filozofira a zna da od toga nista nema.
Dio Arsenala

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 dec 2011, 17:48

Pa hajmo onda zatvoriti forum kad je vec tako. Koji qrac tipkamo bezze!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 11 dec 2011, 17:51

tipkamo ovdje da mi fanovi podrzavamo nas omiljeni klub, u isto vrijeme ismijavajuci druge inferiorne klubove, i velicamo poteze(u nasem slucaju) naseg Vodje Wengera. Ti sigurno imas klub za koji navijas i mozes raditi isto kao i mi.
Dio Arsenala

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 dec 2011, 18:25

To je znaci OBAVEZA na ovoj temi, velicati poteze Wegnera? Eto, ja ga smatram dobrim trenerom, jedinm od najboljih ali ne velicam ono sto ne valja. Dovesti pola tima za 60 miliona nije bas obecavajuce. Takve poteze ne velicam jer i nisu za velicanja, svejedno za koga navijam!
Sta tebe na kraju krajeva briga za koga ja navijam? Ja ovdje diskutujem, za razliku od tebe.

Ti uopste ne diskutujes nego tjeras nekakav inat, provociras i napadas ljude i tako te stvari. Forum si ti pogresno shvatio ili jednostavno ne znas da se ponasas. U svakom slucaju mi je svejedno sto mi se svaki put natovaris na kosti, ali bas svaki put kad ostavim komentar na ovoj temi. Smijesan si mi, ali stvarno.

Svejedno, ja cu biti aktivan na ovoj temi koliko ja budem htio a ne koliko neka zaludjena djecurlija bude htjela. Inace, Arsenal pratim mnogo godina i nije mi bitno sta neko kao ti misli o meni. Ja sam objektivan i ne svidja mi se ova ciganluk poilitika i to i kazem, svidjelo se to nekom ili ne.
Za mene je Arsenal klub koji svake godine treba da se bori za titulu. Kako sada stvari stoje, Arsenal je iz godine u godinu sve dalje od titule. I onda mi na forumu neki -Paja kaze da se trebaju velicati potezi Wegnera?
Naravno da i uprava kluba snosi jedan dio krivice.

Ja sam aktivan na vise tema i nigdje ne srecem tako agresivne ljude kao ovdje tebe i jos par tebi slicnih. Sta vam je?

P.S. Pokusaj malo diskutovati, lijepo bi bilo za promjenu. Nije ova tema tvoja i fala Allahu sto je tako. Ne smijem ni pomisliti kakav bi bio da je stvarno tvoja i da ti imas neka veca prava od nas ostalih. :roll:

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 11 dec 2011, 18:36

Meni samo nije jasno kako neko moze simpatizirati i Inter i Ajax i smradaloniju i Arsenal u isto vrijeme.Ne ide mi to uglavu nikako.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 dec 2011, 18:51

Henry je napisao/la:Meni samo nije jasno kako neko moze simpatizirati i Inter i Ajax i smradaloniju i Arsenal u isto vrijeme.Ne ide mi to uglavu nikako.
Sta je tu cudno?
Navijam za jedan klub (Zeljo) a simpatisem vise klubova.
Cak sam neke velike igrace i uzivo gledao, za razliku od mnogih ovdje koji se lupaju u prsa da su veliki navijaci.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 11 dec 2011, 19:02

SamoZeljo je napisao/la:To je znaci OBAVEZA na ovoj temi, velicati poteze Wegnera? Eto, ja ga smatram dobrim trenerom, jedinm od najboljih ali ne velicam ono sto ne valja. Dovesti pola tima za 60 miliona nije bas obecavajuce. Takve poteze ne velicam jer i nisu za velicanja, svejedno za koga navijam!
Sta tebe na kraju krajeva briga za koga ja navijam? Ja ovdje diskutujem, za razliku od tebe.

Ti uopste ne diskutujes nego tjeras nekakav inat, provociras i napadas ljude i tako te stvari. Forum si ti pogresno shvatio ili jednostavno ne znas da se ponasas. U svakom slucaju mi je svejedno sto mi se svaki put natovaris na kosti, ali bas svaki put kad ostavim komentar na ovoj temi. Smijesan si mi, ali stvarno.

Svejedno, ja cu biti aktivan na ovoj temi koliko ja budem htio a ne koliko neka zaludjena djecurlija bude htjela. Inace, Arsenal pratim mnogo godina i nije mi bitno sta neko kao ti misli o meni. Ja sam objektivan i ne svidja mi se ova ciganluk poilitika i to i kazem, svidjelo se to nekom ili ne.
Za mene je Arsenal klub koji svake godine treba da se bori za titulu. Kako sada stvari stoje, Arsenal je iz godine u godinu sve dalje od titule. I onda mi na forumu neki -Paja kaze da se trebaju velicati potezi Wegnera?
Naravno da i uprava kluba snosi jedan dio krivice.

Ja sam aktivan na vise tema i nigdje ne srecem tako agresivne ljude kao ovdje tebe i jos par tebi slicnih. Sta vam je?

P.S. Pokusaj malo diskutovati, lijepo bi bilo za promjenu. Nije ova tema tvoja i fala Allahu sto je tako. Ne smijem ni pomisliti kakav bi bio da je stvarno tvoja i da ti imas neka veca prava od nas ostalih. :roll:
Meni kad se nesto ne svidja ja to ne komentarisem, recimo ne svidja mi se serija a pa istu ne komentarisem. Ja sam poznat po diskusijama i uvijek diskutujem o Arsenalu, velicanje naseg Vodje jeste dio diskusije jer mi diskutujemo o tome kako pohvaliti poteze vizionara koji nas vodi u isto vrijeme diskutujuci o trenutnim igrama omiljenog kluba. To nije ciganluk politika to je politika koju klub vodi a koja se zove self-suficient way koju vi sa manje mozga ne kontate ali dobro zato smo mi navijaci Arsenala mislim pravi fanovi ustvari nadnavijaci jer mi razumijemo viziju kluba.
Dio Arsenala

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 dec 2011, 19:12

pusti pajo, ne razumije pojam voljet tim neki :D,
totenhem izgubio 8-)
sljedeće kolko ja mislim celzi totenhem, extra :)
Vođa zna.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 11 dec 2011, 19:39

Jaoo, pa nemoze ni sedmica proci, bez da se nadje neki konj koji pocne bezpotrebne diskusije, koji prelaze u svadje. Pa stvarno se ponasate ko djeca (mozda ti i jeste). Nevjerovatno koliko puta pocinje konflikt kad se spomene Barca na temi, ali to su vise manje uvjek isti forumasi. Pa koji **** dolazite ovamo na temu, ako vas Arsenal ne interesuje? :roll:

Shittham izgubio :D Ajmo sad polako ali sigurno na 3. mjesto! :P :mrgreen:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 11 dec 2011, 22:07

Spurs best start since 1961 only to find themselves 2 pts in front of the great Arsenal who have their worst start in 58 Years. :lol:

[youtube][/youtube]

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 11 dec 2011, 22:17

Ovaj Campbell će biti igračina. ;)
Upravo igra protiv Lyona, gubi 1-0 ,al' igra dobro. Dobar tehničar, dobar. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 11 dec 2011, 22:28

slika
hehe kako je Robinu neugodno :D
@Arnelinho nemoj bolan tako, neko ce pomisliti da si ga prozvao najboljim napadacem danasnjice :mrgreen:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 11 dec 2011, 22:46

Profesor je napisao/la:@Arnelinho nemoj bolan tako, neko ce pomisliti da si ga prozvao najboljim napadacem danasnjice :mrgreen:
:mrgreen:

Ne valja im niko u ekipi, al' on je medju najboljim medju tim "nikom". :mrgreen: Bio je kreator dosad najbolje Lorientove prilike, nažalost neki kloc fula, pa se nije upis'o u asistente. Ostali dio tekme :arrow: nek' se zahvale bogu, pa Lyon ima Gomisa u ekipi. :mrgreen:

PS. Voli da glumi supermena. Jbo Šimunića kakve on lopte lovi po zraku (rukom). :lol: Zbog toga je dobio žuti karton.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 dec 2011, 22:53

Smijesno mi kako se Busquets moze porediti sa ovim igracem nakon ovakvog podatka:
Top 10 players for accurate through balls per game: Messi, Ibrahimovic, Fabregas, Cassano, Jorquera, Di Maria, Silva, Song, Modric, Ronaldo

A through ball must leave the player in behind the opposition defence and one on one with the goalkeeper
(ovo je vec postavljano znam)
I jos uz sve ovo covjek jede defanzivno i mnogo je bolji nego ofanzivno.. Jedina mana koju on ima je sut, stvarno covjek ne moze pogodit olimpijski bazen sa nekih 20-25 metara..
Celik!3,2,2.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 11 dec 2011, 22:54

http://www.givemefootball.com/premier-l ... ear-return" onclick="window.open(this.href);return false;

Wilshere veli da bi se na terene mogao vratiti već u januaru, ako sve bude teklo po planu.

Eto, na kraju, Arsenal se fino izvukao iz one gadne situacije prije samo 2-3 mjeseca. Činilo se kako tone sve dublje i dublje, no, na čelu sa Van Persiem, cijeli tim je pronašao dodatnu motivaciju, postali su jedno, i rezultati se već osjete. Svaka čast Wengeru, nema šta. Mislim da bi u januaru trebao dovesti jednog rezervnog napadača, čisto kao zamjena Van Persieu, s obzirom da Chamakh ide na AKN, a Park se nekako izgubio, odnosno, još nije na zadovoljavajućem fizičkom nivou. Eto, samo to. Chamberlain će 100% dobiti svoju šansu kada Gervinho ode u Afriku, Gibbs se vraća vrlo brzo, a Sagna negdje kad i Wilshere, tako da bi Arsene trebao imati gotovo kompletnu ekipu pred onaj najteži dio sezone za klub, a to je ovaj od januara do marta, kada redovno padnu psihički i tako si upropaste, do tada, i više nego solidnu sezonu.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.