To je znaci OBAVEZA na ovoj temi, velicati poteze Wegnera? Eto, ja ga smatram dobrim trenerom, jedinm od najboljih ali ne velicam ono sto ne valja. Dovesti pola tima za 60 miliona nije bas obecavajuce. Takve poteze ne velicam jer i nisu za velicanja, svejedno za koga navijam!
Sta tebe na kraju krajeva briga za koga ja navijam? Ja ovdje diskutujem, za razliku od tebe.
Ti uopste ne diskutujes nego tjeras nekakav inat, provociras i napadas ljude i tako te stvari. Forum si ti pogresno shvatio ili jednostavno ne znas da se ponasas. U svakom slucaju mi je svejedno sto mi se svaki put natovaris na kosti, ali bas svaki put kad ostavim komentar na ovoj temi. Smijesan si mi, ali stvarno.
Svejedno, ja cu biti aktivan na ovoj temi koliko ja budem htio a ne koliko neka zaludjena djecurlija bude htjela. Inace, Arsenal pratim mnogo godina i nije mi bitno sta neko kao ti misli o meni. Ja sam objektivan i ne svidja mi se ova ciganluk poilitika i to i kazem, svidjelo se to nekom ili ne.
Za mene je Arsenal klub koji svake godine treba da se bori za titulu. Kako sada stvari stoje, Arsenal je iz godine u godinu sve dalje od titule. I onda mi na forumu neki -Paja kaze da se trebaju velicati potezi Wegnera?
Naravno da i uprava kluba snosi jedan dio krivice.
Ja sam aktivan na vise tema i nigdje ne srecem tako agresivne ljude kao ovdje tebe i jos par tebi slicnih. Sta vam je?
P.S. Pokusaj malo diskutovati, lijepo bi bilo za promjenu. Nije ova tema tvoja i fala Allahu sto je tako. Ne smijem ni pomisliti kakav bi bio da je stvarno tvoja i da ti imas neka veca prava od nas ostalih.