Da znas sta znaci "retorika" nikad je ne bi upotrijebio na ovo quotanje...Virtu4l je napisao/la:Mile, okani se retorike.gringobih je napisao/la: ovo je nasa repka za koju su nasi ocevi ljevali krv...
Ali vidjela zaba...
Da znas sta znaci "retorika" nikad je ne bi upotrijebio na ovo quotanje...Virtu4l je napisao/la:Mile, okani se retorike.gringobih je napisao/la: ovo je nasa repka za koju su nasi ocevi ljevali krv...
gringobih je napisao/la:Jeste on je bio tu kad se to sve desilo ali bio je i Karadzic tu kad je stao rat u BiH pa jeli mozemo reci da Dr Raso zasluzan sto je rat stao...??Henderson je napisao/la:To smo propali kako nam ti četiri godine ovdje prodaješ maglu? Direktan plasman na SP, prvi šešir za kvalifikacije na EP, najbolji plasman otkad savez postoji... To je za tebe propast BH-a fudbala?
Opanak on the road again...
Hahaha, nasmijala sam se na ovo. A, žalosno je. Žalosno je što su naši očevi dali krv, a izgleda uzalud, dok se sport navodi kao jedino razočarenje i isto tako najveća i jedina radost ove države. Ode krv džaba, kad je već spomenu, @gringo...Virtu4l je napisao/la:Mile, okani se retorike.gringobih je napisao/la: ovo je nasa repka za koju su nasi ocevi ljevali krv...
Hvala bogu pa mu nije sin ...Saurman je napisao/la:Meni samo nije jasno kako igrač iz poluamaterskog Hajduka koji igra u poluamaterskoj ligi može dobiti poziv za A selekciju.
Očigledno da rodbinske veze čuda rade.
Susic nije zadovoljan Salaticem, gledo ga na televizoru vecElegant je napisao/la:Dugo niste spomenuli Salatica...
Sent from my LT26i using Tapatalk
Pratio radio prenos, ali nije razumio komentatora pa je prebacio na kalman radio i baš u tom momentu se čula pjesma "nema raja bez rodnog kraja" i odlučio je pozvati bratića.tuzlak1987 je napisao/la:Susic nije zadovoljan Salaticem, gledo ga na televizoru vecElegant je napisao/la:Dugo niste spomenuli Salatica...
evo im još [youtube][/youtube]Head je napisao/la:
Evo vam jos materijala.
A kako igrač iz tog poluamaterskog Hajduka koji igra u poluamaterskoj ligi može otić u Chelsea za par miliona ojra? I to igrač koji je prema izvještajima i ocjenama hrvatskih sportskih novinara bio najbolji igrač Hajduka uz, gle čuda, Tina Sušića.Saurman je napisao/la:Meni samo nije jasno kako igrač iz poluamaterskog Hajduka koji igra u poluamaterskoj ligi može dobiti poziv za A selekciju.
Pola igraca u Evropskim ligama su crnci, a koja to ima jaka liga u Africi???obagol je napisao/la:A kako igrač iz tog poluamaterskog Hajduka koji igra u poluamaterskoj ligi može otić u Chelsea za par miliona ojra? I to igrač koji je prema izvještajima i ocjenama hrvatskih sportskih novinara bio najbolji igrač Hajduka uz, gle čuda, Tina Sušića.Saurman je napisao/la:Meni samo nije jasno kako igrač iz poluamaterskog Hajduka koji igra u poluamaterskoj ligi može dobiti poziv za A selekciju.
To što ga je Chelsea platio par miliona ne znači ništa, oni su i Delača uzeli pa evo ga sad igra na našim pašnjacima.obagol je napisao/la:A kako igrač iz tog poluamaterskog Hajduka koji igra u poluamaterskoj ligi može otić u Chelsea za par miliona ojra? I to igrač koji je prema izvještajima i ocjenama hrvatskih sportskih novinara bio najbolji igrač Hajduka uz, gle čuda, Tina Sušića.Saurman je napisao/la:Meni samo nije jasno kako igrač iz poluamaterskog Hajduka koji igra u poluamaterskoj ligi može dobiti poziv za A selekciju.
A kako igrači iz HNL-a mogu biti hrvatski A-reprezentativci? Ups, zaboravih da nam reprezentativci igraju samo u ligama petice i stalni su učesnici euro kupova...Saurman je napisao/la:To što ga je Chelsea platio par miliona ne znači ništa, oni su i Delača uzeli pa evo ga sad igra na našim pašnjacima.obagol je napisao/la:A kako igrač iz tog poluamaterskog Hajduka koji igra u poluamaterskoj ligi može otić u Chelsea za par miliona ojra? I to igrač koji je prema izvještajima i ocjenama hrvatskih sportskih novinara bio najbolji igrač Hajduka uz, gle čuda, Tina Sušića.Saurman je napisao/la:Meni samo nije jasno kako igrač iz poluamaterskog Hajduka koji igra u poluamaterskoj ligi može dobiti poziv za A selekciju.
Objektivni hrvatski novinari su bacali hvalospjeve i na Vrašejvića tako da,...
Igrači iz HNL ne mogu biti kvalitet za A tim kraj priče.
Koji igrači ? Nabroj mi te igrače iz HNL-a koji sad nose A tim,99% ih je u stranim klubovima.obagol je napisao/la:
A kako igrači iz HNL-a mogu biti hrvatski A-reprezentativci? Ups, zaboravih da nam reprezentativci igraju samo u ligama petice i stalni su učesnici euro kupova...
Elegant je napisao/la:Pola vas ne gleda bundesligu, Vedada, Bicu, Emira a svi imate EuroSport!
A da ne spominjemo ove druge lige!
Gdje je LulicHead je napisao/la:
Evo vam jos materijala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.