FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kao što bi rekao naš vrli stručnjak Hasančić u jednoj od prethodnih izjava nakon utakmice, bitno je da ne gubimo, pogotovo ovakve utakmice
. Ovo ne treba ni komentarisati, kaže taktičko nadmudrivanje, pa ne možemo lopte da iznesemo kroz tri-četiri pasa. Onaj Novaković na sve liči, samo ne na fudbalera. Ja nešto rahat gledam, valjda ništa ne očekujem. Rekao sam da će biti x.

Prepali se Radnika, zato nam bekovi i ne smiju krenuti naprijed. Culi ste Hasana kurchinu, cekamo kontre!
Amer Bekic kad pocne, odmah treba gasiti stream!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
To je taj osjećaj. Čitavu sezonu samo to.Memara je napisao/la:Mene sramota...
Gledati ovo Sarajevo je cisti mazohizam! Mi smo svi bolesnici, debili oni teski! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
E hrabar je trener koji nas preuzme..
Pa ovdje niko nema volje da igra, a kamoli da napadne.. Boze sacuvaj!
(optimisticna) Sad ce Hebib da ih podere
Pa ovdje niko nema volje da igra, a kamoli da napadne.. Boze sacuvaj!
(optimisticna) Sad ce Hebib da ih podere

IDEMO PONOVO!
- ElCartel11
- Kontakt:
Znaci ipak nas Cala preuzima. Sretno kako god, ali mislim da od nas nema nista ni ove sezone. Sta reci za ovu utakmicu protiv Radnika, pa ovo je patnja mene stid gledati, kao da gledam 3 ligu Konga.
Dok Cala to sve poslozi proci ce jedno 4-5 kola, u tom momentu ce se vec grupisati par klancica koji ce ga bojkotovati, jer zasto on mora biti na klupi? Dodaj tu jos pritiske menadzera i nase Huprave, ko mora igrati, Cali ce dopizdit i opet na zimu na novo sve. Ima li kraja nasoj patnji Boze dragi...
Dok Cala to sve poslozi proci ce jedno 4-5 kola, u tom momentu ce se vec grupisati par klancica koji ce ga bojkotovati, jer zasto on mora biti na klupi? Dodaj tu jos pritiske menadzera i nase Huprave, ko mora igrati, Cali ce dopizdit i opet na zimu na novo sve. Ima li kraja nasoj patnji Boze dragi...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Svaka cast nekom ako gleda a nece da nam stavi link
30 godina idem na Koševo i navijam za Sarajevo (i na strani) al više neću dok god budemo ovo tzv Evropsko Sarajevo! Ostaje mi samo SFK 2000 (ko marka nekog usisivača) da navijam za nje 

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Imaju oni meni kao singerice da igraju kad in Cala preuzme. J.ebace on njima naninu nanu za ovakvo ponasanje.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Možda rade to u interesu zdravlja i živaca nas koji nemamo MOJA TV, da ne gledamo patnjumirzatele je napisao/la:Svaka cast nekom ako gleda a nece da nam stavi link

Nadam se da ce ovim svim igracima pronaci kakav posao i da ce im te plate biti izvor prihoda od kojeg ce zivjeti. Usput neka malo treniraju i igraju tekme.
Bruka je da oni zive od fudbala, jer su klasicni amateri.
Do daljeg, gledat cu samo juniore i kadete kad stignem. Za ove amebe fakat nemam zivaca.
Hvala vam, ali bez mene. Zrdavlje je prece.
Bruka je da oni zive od fudbala, jer su klasicni amateri.
Do daljeg, gledat cu samo juniore i kadete kad stignem. Za ove amebe fakat nemam zivaca.
Hvala vam, ali bez mene. Zrdavlje je prece.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 27 avg 2016, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
Treba sutra ici i podrzati SFK, a ove manekene bojkotovati do daljnjeg....
JTZ
Gazi selju malenog.
Gazi selju malenog.
Dajte nam link ljudi, pleaseeee !?!Conscious je napisao/la:Možda rade to u interesu zdravlja i živaca nas koji nemamo MOJA TV, da ne gledamo patnjumirzatele je napisao/la:Svaka cast nekom ako gleda a nece da nam stavi link
U novi boj ...
Vadi Bekica yebem i tebe i njega, daj Saida.
Ne gledam, na moru sam ali vidim po komentarima da briljiramo. Samo se nadam da je jadni cala uzeo neplaceno u opstini. Bezveze bi bilo da ostane bez posla skroz za dva mjeseca.
Proradi link, sad ćemo i mi gledati i očajavati.hz033 je napisao/la:Dajte nam link ljudi, pleaseeee !?!Conscious je napisao/la:Možda rade to u interesu zdravlja i živaca nas koji nemamo MOJA TV, da ne gledamo patnjumirzatele je napisao/la:Svaka cast nekom ako gleda a nece da nam stavi link
Hebib od kada je ušao više pokazao od Hodžića, nego ovaj u svim tekmama do sada.
- Evolution87
- Kontakt:
odoh do apoteka dok se nije zatvorila, **** ti zivot
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Dovedite ovog iz Krupe. Evo pojede Musemica i Slobodu 

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], perodeformero, Zizou i 57 gostiju.