FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma treba uhivati maksimalno u ovoj tekmi...ovo nam je nagrada svima...a vjerujem da smo tada najopasniji...hrabro borbeno...i dobijamo!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ja vjerujem u ove momke, moze se!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Hajde molim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- corleone87
- Kontakt:
Samo hrabro u kost..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
mogla bi se obrisati ova anketa najljepsi go sezone... 

A tebe volim, volim te fakat. Ti si mi
ljubav jedinaaaa.
ljubav jedinaaaa.
- corleone87
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Necu nikad zaboravit Kokino mahanje hahah
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- corleone87
- Kontakt:
NajjaceAsharaK je napisao/la:Necu nikad zaboravit Kokino mahanje hahah

A zasto uradili smo dobar posao.Elminisali ekipu koja je bila favorit sa dosta dobrih i poznatih pojedinaca...zaradili najvise novca od svih nasih predstavnika...dobili jos par sponzora...doveli nekih igraca koji bi trebali biti pojacanja potpisali jos par mladih igraca pred kojima je buducnost...situacija je mnogo bolja nego u pocetku prosle sezone Greda radi fin posao iza brda se valjaju itekako fine stvari...konacno je tu neko ko konta kako funkcionise klub i finansije i ima plan a najvise od svega da im je prvi cilj ulaganje u omladinske selekcije sto je ulaganje u buducnost...ChWilla je napisao/la:ja se slažem, al' bogami nisam opušten, ulazim u fazu kidanje mesa sa sebe...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Samo hrabro, do zadnjeg atoma snage...FORZA LJOŽE!!!
ma sve si ti u pravu, sve sam i ja isto pisao i pišem, ali mi ne pomaže da se ne tresem.
-
- Kontakt:
Ljudi Oda je njih procitao ,vjerujem u njega ,odradit ce on svoj posao kako treba ! Samo daj nam Boze srece i snage da istrajemo i ne primimo goll !
PS strah me ko ce na lijevog ,jer Uzelac nije na nivou ekipe ,a da li je Mladenovic na razini ?!
PS strah me ko ce na lijevog ,jer Uzelac nije na nivou ekipe ,a da li je Mladenovic na razini ?!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
to si napisao kao da su nivo i razina različite stvari... 

- corleone87
- Kontakt:
Ma najvise me strah onog Van Damma,zna covjek par borilackih vjestina.. 

-
- Kontakt:
ma napisao da se ne ponavljam ahah

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
To nipošto ne zapostavljajNeandertalac je napisao/la:Pisao sam juce o tome. Njihova formacija se mijenja u zavisnosti od posijeda i momentuma na terenu. Nekada 3-5-2, 4-4-2, 4-3-3 i sve to strahovito brzo skoro neprimjetno. U nekih 15 minuta koje sam gledao 20-35 raznijeli su ove domacine trkom i presingom. Dvojica bukvalno markiraju stopere, bekovi izlaze visoko, a onaj stoper sto se povrijedio, Arslanagic mislim sa lakocom kupi ispucane lopte. Ostali, vezni red komplet je u konstantnom trku, sa ili bez lopte, nebitno. Nakon preuzimanja posijeda lopta ide vecinom ne krilo, prilazi jedan veznjak, utrcava bek, a ostali, ponekad cak pet sest igraca idu u sesnaest. Izgledali su fascinantno u tim trenutcima i vjerujem da ce tako igrati sigurno prvih pola sata, dok zbog zahtjevnosti takvog ritma malo ne posustanu. To ce biti krucijajlno, ako izdrzimo na konju smo. Samim tim sto napadaju sa puno igraca ostavljaju dosta prostora, pa sa samo dvije tri izmjene pasova mozes doci u zonu.FKZ1921 je napisao/la:I oni su nas skautirali.
Sigurno će nam raditi pritisak po bokovima.
Vidjeli su da se tu da izigrati i doći u poziciju za ubacivanje. Posebno naša lijeva strana na kojoj imamo debitanta i Kokota.
Vjerujem da su naši svjesni toga i da će bokovi imati adekvatnu pomoć.
Sviđa mi se onaj pritisak koji su Dado i Baja radili na stope te i zadnjeg veznog u
revanšu protiv F.
Očekujem to i večeras i ako odatle krenemo u organiziranu odbranu, biće dobro.
Ja bih cak poceo bez Amira prvo pol, ubacio drugog Sadikovica, a Blagojevic da bude taj koji ce ' stajati ' na loptu, i razigravati. Skloni su faulu, a on je iskusan dovoljno da zna kako ga uzeti.
U drugom nakon desetak min, Amir in, Diata in, i nabusit ih, amin.
Sve ovo naravno ako sacuvamo mrezu ili min budemo gubili.
Eto upegla ja vas, halalite, samo tekma mi se vrti, zenu sam zapostavio skroz

Odlično si ih skicirao.Nadam se da je i Oda sve ovo uvidio.
Mi nemamo šta puno mijenjati,provjerenih 14,15 igrača će iznijeti i ovaj dvomeć.Ja bih možda Dženisa stavio prije Dade i Amira radi fizićkih predispozicija tj. bolje kondicije i jače konstitucije radi duela kojih će biti puno,jer će oni visiti našim igračima na leđima minimalno prvih pola sata.Ako nedo bog bude negativan rezultat u prvom poluvremenu u drugom probati istovremeno sa Jocom(Bajić) i Diatom(Kokot).
-
- Kontakt:
u iscekivanju pocetka utkamice pogledajte crtani film koji su nam pripremile kolege iz studija i rezije
https://www.youtube.com/watch?v=zPSwRjQYbLw

https://www.youtube.com/watch?v=zPSwRjQYbLw
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Trebace nam puno srece , pomozi nam boze veceras.
-
- Kontakt:
Samo jednu zelju danas imam ja....
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Pa ti rece da ih je trener naribo' kontradiktorno vala.pile87 je napisao/la:A zasto uradili smo dobar posao.Elminisali ekipu koja je bila favorit sa dosta dobrih i poznatih pojedinaca...zaradili najvise novca od svih nasih predstavnika...dobili jos par sponzora...doveli nekih igraca koji bi trebali biti pojacanja potpisali jos par mladih igraca pred kojima je buducnost...situacija je mnogo bolja nego u pocetku prosle sezone Greda radi fin posao iza brda se valjaju itekako fine stvari...konacno je tu neko ko konta kako funkcionise klub i finansije i ima plan a najvise od svega da im je prvi cilj ulaganje u omladinske selekcije sto je ulaganje u buducnost...ChWilla je napisao/la:ja se slažem, al' bogami nisam opušten, ulazim u fazu kidanje mesa sa sebe...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.