FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
J.e.b.e.m li ti kralja jel to Said ne može početi umjesto Amera
I molim vas danas dobro pratite našu pas igru i greške u predaji lopte, posebno KAPITENA Mikela, to je nešto što prvo i osnovno naučiš, kad počneš da treniraš.. A još posebno na ovakvom nivou kad igraš, i za klub gdje su igrali velikani poput Haseta, Papeta, Paje, Jajala, Musemića ....
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ja bi ove ljude postavio u klub i akademiju: Hadžija, Kodro, Husref, Vukičević, Čala, Paja, Semjon, Švrakić, Obuća, Avdić, Repuh, Torlak, Škoro, Varesanović, Turković, Fazlagić. U upravu bi postavio i Krstajića, jer radi pravi posao i stručan je. Trener: Nenad Bjelica (znam da će neki reći da sam lud, ali moja želja).
Tu bi mogao i Pape, ali njega FKS puno i ne zanima, barem ja mislim. Ne znam da li sam nekog zaboravio, ako jesam, dodajte. Garantujem da bismo sa ovim ljudima u klubu, u Akademiji, na klupi prvog tima i u stručnom štabu, jeli za doručak sve naše klubove. Ali, pusti snovi.
Tu bi mogao i Pape, ali njega FKS puno i ne zanima, barem ja mislim. Ne znam da li sam nekog zaboravio, ako jesam, dodajte. Garantujem da bismo sa ovim ljudima u klubu, u Akademiji, na klupi prvog tima i u stručnom štabu, jeli za doručak sve naše klubove. Ali, pusti snovi.

Jebote dan bolje da igramo sa 10 igraca nego sa Bekicem u napadu. Sreca pa je Peroni tu prije audi boya. 

Ako bude taj lin koji onaj smrad nece nanjusit ako moze na pp- Danas valjda budu restereceni jer nista od njih vise ne ocekujemo , Hurtic i pritisak , ja vadiona majko draga.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ovo može biti i 4-2-3-1.
Sad kad da 4 gola hahahahjoker90 je napisao/la:Amere, danas si ili pukovnik ili pokojnik!
-
- Kontakt:
ko pravi strim bio bih zahvalan, PP
svi u napad jedan je hase
ima li stream, zna li ko
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Na klupi su ostali:f0rest1946 je napisao/la:---------Pavlovic-----------fico je napisao/la:Jel ovo 442 igramo?f0rest1946 je napisao/la:Pavlović, Hodžić, Kadušić, Rustemović, Novaković, Duljević, Radovac, Mihojević, Ahmetović, Am. Bekić, Ivetić.
Hodzic krilo napokon.
IGRAJ BORDO BJELI OLE OLE !
---Kadusic----Novakovic------Mihojevic----Ivetic
-----Hodzic------Rustemovic-------Radovac----Duljevic
---------Amer------Sejfo------
Adilović, Husejinović, Hebibović, Herić, Al. Bekić, Ćetković i Anđušić.
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Ako moze link na pp da se ne siri da ga ne ukinu
Ako moze neko link na pp. 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- f0rest1946
- Kontakt:
Evo cale na tribinama 

Jel može link? Kad mogu ja dva sata stojati i raditi stream SFK-a, možete i vi poslati meni 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Janjos na tribinama gleda tekmu... 

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: badboy, Benko123, boki86, BordoArmy88, bordobijeli, brojjedan, Confiance, Dadox, fks74, Fouzi1, Fudo, Galantni, Giuseppe1, Hamagara, HordeSaSjevera, Hoss, maho_sa, misstianopenaldo, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, Posejdon, r3m1, SamoDaKazeem, sassari, Serha, SilaMoc1946, stokastoka23, strucnjak9, tajsamja, THEC, Vrhbosnian i 305 gostiju.