Safet Sušić - Pape

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 31 jan 2014, 22:16

vrebac86 je napisao/la:Ne treba nikom kristalna kugla , samo ovaj snimak neka pogleda i sve ce mu biti jasno!Ako Tin bude i malo dobar u ovoj tekmi sa Egiptom on ide u Ameriku, a mozda i u Brazil? vise NITKO NOVI nece ici, dobro zapamtite! Svi mi znamo kakvog smo mi mentaliteta , da dode neki igrac sada i izbaci nekog iz prvi 11??? U Repki bi izbio rat :mrgreen: :mrgreen:

pa sta??? Atmosera i tim su vazniji nego neki pojedinci!!!!! Ko je igro fudbal i bavio se malo tom materijom zna!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 jan 2014, 22:17

Pape u inat hejterima. 8-)
1946

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 31 jan 2014, 22:18

vrebac86 je napisao/la:Ne treba nikom kristalna kugla , samo ovaj snimak neka pogleda i sve ce mu biti jasno!Ako Tin bude i malo dobar u ovoj tekmi sa Egiptom on ide u Ameriku, vise NIKO NOVI dobro zapamtite! Svi mi znamo kakvog smo mi mentaliteta , da dode neki igrac sada i izbaci nekog iz prvi 11??? U Repki bi izbio rat :mrgreen: :mrgreen:
To sto Tino igra u Hajduku pravi ga losim igracem? A gdje je to Spahic igrao sa 21-22g? Gdje je to Dzeko igrao do svoje 21g? Daleko od toga da poredim igrace, ali Tino ima talenta i mozda ga ta jedna utakmica dijeli od potpisa za neku ekipu u Njemackoj Bundesligi? Ko zna? To sto je u Hajduku ne znaci da je los igrac, to je sve sto zelim reci.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 31 jan 2014, 22:18

Meni je bas zelja da se Tinci nađe u avionu za Brazil, makar gore od Avdije igrao. Samo da vas citam ...

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 31 jan 2014, 22:19

MaksuzBaksuz je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:Ne treba nikom kristalna kugla , samo ovaj snimak neka pogleda i sve ce mu biti jasno!Ako Tin bude i malo dobar u ovoj tekmi sa Egiptom on ide u Ameriku, a mozda i u Brazil? vise NITKO NOVI nece ici, dobro zapamtite! Svi mi znamo kakvog smo mi mentaliteta , da dode neki igrac sada i izbaci nekog iz prvi 11??? U Repki bi izbio rat :mrgreen: :mrgreen:

pa sta??? Atmosera i tim su vazniji nego neki pojedinci!!!!! Ko je igro fudbal i bavio se malo tom materijom zna!
To je meni jasno, ovo je za one sto sad odjednom vole BIH ;) ;)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 31 jan 2014, 22:22

vrebac86 je napisao/la:
To je meni jasno, ovo je za one sto sad odjednom vole BIH ;) ;)[/quote]

KONTAM :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jan 2014, 22:25

samson je napisao/la:Meni je bas zelja da se Tinci nađe u avionu za Brazil, makar gore od Avdije igrao. Samo da vas citam ...
I ja mu držim fige, iz istog razloga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 jan 2014, 22:27

Virtu4l je napisao/la:
samson je napisao/la:Meni je bas zelja da se Tinci nađe u avionu za Brazil, makar gore od Avdije igrao. Samo da vas citam ...
I ja mu držim fige, iz istog razloga.
Ja sam uplatio cenera na Tinu kao najboljeg strijelca svjetskog prvenstva.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 31 jan 2014, 22:30

E hajmo sad izbrojat bratove igrace,ukupno? :mrgreen:

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 31 jan 2014, 22:31

Znam kakav bi ovdje linc bio u slucaju neuspjeha(sta je to neuspjeh?), ali me zanima kako ce se raja ponasati prema Papetu u slucaju da, recimo, doguramo do osmine?

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 31 jan 2014, 22:49

fkv123 je napisao/la:Znam kakav bi ovdje linc bio u slucaju neuspjeha(sta je to neuspjeh?), ali me zanima kako ce se raja ponasati prema Papetu u slucaju da, recimo, doguramo do osmine?

Ala, zamjerke cekaju u redu. Dok Halil od Alzira ne zasjedne na tron, za mnoge mirnog sna nema ... Za njih je uspjeh repke irelevantan, svakako Susic s tim nece imati veze. Uspjesi se mogu prisiti igracima, Ciri, pa cak i Usanovicu. Koji, po navodima pojedinaca, jos uvijek ordinira iz NicaZe. Dokaz? Susic se jednom prilkom pohvalno izrazio o njemu ... Beeze o tome uopste pisati jer se prica samo ponavlja ...

Zato i kazem, neka Susic Jr ide u Brazil povrijeđen. Samo da umiru od muke ovdje po forumu. Jos abd dobrih igara ...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 31 jan 2014, 22:52

Ren ten tini nepotizam fini...
Hadzija je tu
za pokoju kintu.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 31 jan 2014, 22:56

Kada dođe dan objave spiska i Prcic se nađe na njemu ... :lol:. Mnogi ce i abdest izgubiti ..

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 31 jan 2014, 22:57

velez_mostar je napisao/la:Ren ten tini nepotizam fini...
Hadzija je tu
za pokoju kintu.
Previse se zamaras tim stvarima. Hajde, Boga ti, reci od kakve ti je koristi, licne, koga je Pape pozvao, a koga nije? On ce odgovarati za svoje poteze, neces ti. On ce dobiti otkaz, ili vecu platu, neces ti. ;)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 31 jan 2014, 22:59

Henderson je napisao/la:To smo propali kako nam ti četiri godine ovdje prodaješ maglu? Direktan plasman na SP, prvi šešir za kvalifikacije na EP, najbolji plasman otkad savez postoji... To je za tebe propast BH-a fudbala?
Jeste on je bio tu kad se to sve desilo ali bio je i Karadzic tu kad je stao rat u BiH pa jeli mozemo reci da Dr Raso zasluzan sto je rat stao...??

Opanak on the road again...
slika
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 31 jan 2014, 23:03

fkv123 je napisao/la:
Hadzija je tu
za pokoju kintu.
Previse se zamaras tim stvarima. Hajde, Boga ti, reci od kakve ti je koristi, licne, koga je Pape pozvao, a koga nije? On ce odgovarati za svoje poteze, neces ti. On ce dobiti otkaz, ili vecu platu, neces ti. ;)
Pa ne navijamo mi za Papeta (u kontekstu repke da) i za to hoce li dobiti otkaz.... Mi navijamo za reprezentaciju, a on od nje pravi svoju privatnu prci.ju zapravo bratovu prc.iju pozivanjem ovakvih balvana kakav mu je i sam amidjic... Cuj mogo sam ja igrati iz Belgiju.. Pa sto kojim slucajem Bogdo ne nastupi barem jedanput...

Ibricic je bio ubjedljivo najboji igrac HNL, pa vidi se koliko je kvalitetan u Evropi, ovaj nije ni medju 30 najboljih al eto ima mjesta kao i suigrac mu Avdistan.... Oj Hajduk nam klub i kvaliteta na koju se treba referirati....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 31 jan 2014, 23:06

MrMuscle je napisao/la:
fkv123 je napisao/la:
Hadzija je tu
za pokoju kintu.
Pa ne navijamo mi za Papeta (u kontekstu repke da) i za to hoce li dobiti otkaz.... Mi navijamo za reprezentaciju, a on od nje pravi svoju privatnu prci.ju zapravo bratovu prc.iju pozivanjem ovakvih balvana kakav mu je i sam amidjic... Cuj mogo sam ja igrati iz Belgiju.. Pa sto kojim slucajem Bogdo ne nastupi barem jedanput...

Ibricic je bio ubjedljivo najboji igrac HNL, pa vidi se koliko je kvalitetan u Evropi, ovaj nije ni medju 30 najboljih al eto ima mjesta kao i suigrac mu Avdistan.... Oj Hajduk nam klub i kvaliteta na koju se treba referirati....
Upravo to, neka se on nosi u svoju Medzidzu i tamo neka pravi ekipu za nocne turnire, ovo je nasa repka za koju su nasi ocevi ljevali krv...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 31 jan 2014, 23:08

Ibricic nema mozga za profesionalni nogomet. Njegov talent je prolazio na livadama Lipe Njihove, nakon toga je pokazao kolika mu je zelja za napretkom. U tamo nekakvoj turskoj surovini od kluba on ulazi u 70. minuti. U najboljim svojim godinama. Nema potrebe bezze ga porediti sa deckom koji je 5 godina mlađi od njega i za kojeg ne znamo koliko u zivotu zeli za sebe. Ibra je svoju priliku dobivao mnogo godina i pokazao da je zadovoljan. Repka i navijaci ne smiju biti. Ako ce Tin na prvenstvo, a ne Ibro, ja se klanjam ...

I, Gringo, stvarno si smijesan sa tim pokusajima sarkazma, ironije, .. Sta god ti to predstavljalo. Posebno postanes takav kada te covjek upita "a, sta cemo sa rezultatima". Nema potrebe .. Ili se umiri, ili normalan budi ..
Zadnja izmjena: samson, dana/u 31 jan 2014, 23:11, ukupno mijenjano 2 puta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jan 2014, 23:09

gringobih je napisao/la: ovo je nasa repka za koju su nasi ocevi ljevali krv...
Mile, okani se retorike.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 31 jan 2014, 23:10

MrMuscle je napisao/la:
fkv123 je napisao/la:
Hadzija je tu
za pokoju kintu.

Ne vidim smisao u poredjenju jednog igraca sa drugim. To sto je Ibricicu propala(?) karijere, znaci da ce i TSS? Dzeko je sa 20 godina bio u drugoj Ceskoj pa postao zvijezda, a Mustafa Kucukovic igrao za HSV sa 19 i propao skroz. Zelim reci da je lose osudjivati igrace po toj nekoj "kriteriji". Mozda TSS, ili Hadzic, budu to sto nam treba? Sacekajmo do poslije utakmice protiv Egipta. Mi, realno, nemam 30 kvalitetnih igraca sirom evrope. U zadnje vrijeme se javljaju neki sto "vole" Bosnu, ali o tom' po tom'.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.