Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ne nazivajte krampu Jonesa promašajem, naljutit će se ovi profi analitičari i vrsni poznavaoci fudbalaJayCatwright je napisao/la: ↑10 avg 2025, 16:06Jones i dalje podcijenjen od raznih neznalica i pausalnih simpatizera

U drugom idemo preko desne strane, mora i babuka Salah nesto danas pokazati, i hoce.
Prema ovome sto se iz prvog moze zakljuciti: bitniji je jos jedan odbrambeni nego da se i dovede Isak sada.
Ibro je nekako premekan i izostajace sigurno dosta tekmi, tako da Guehi je po meni veci prioritet od Isaka, a jeftije bi prosli.
Isaka dovesti sljedece sezone ili na zimu ako se Njuka dozove pameti.
Prema ovome sto se iz prvog moze zakljuciti: bitniji je jos jedan odbrambeni nego da se i dovede Isak sada.
Ibro je nekako premekan i izostajace sigurno dosta tekmi, tako da Guehi je po meni veci prioritet od Isaka, a jeftije bi prosli.
Isaka dovesti sljedece sezone ili na zimu ako se Njuka dozove pameti.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- JayCatwright
- Kontakt:
Kakav promasaj incestoidu jedan, kostao lik 0 funti. Ti si i za Ekitikea pisao da je promasa, a da nije minute odigraokakarut je napisao/la: ↑10 avg 2025, 17:07Ne nazivajte krampu Jonesa promašajem, naljutit će se ovi profi analitičari i vrsni poznavaoci fudbalaJayCatwright je napisao/la: ↑10 avg 2025, 16:06Jones i dalje podcijenjen od raznih neznalica i pausalnih simpatizera![]()
![]()
![]()
Ma ti si pametniji od 10 ljudi.. Vjerovat ćemo tebi a ne svojim očima.JayCatwright je napisao/la: ↑10 avg 2025, 17:12Kakav promasaj incestoidu jedan, kostao lik 0 funti. Ti si i za Ekitikea pisao da je promasa, a da nije minute odigraokakarut je napisao/la: ↑10 avg 2025, 17:07Ne nazivajte krampu Jonesa promašajem, naljutit će se ovi profi analitičari i vrsni poznavaoci fudbalaJayCatwright je napisao/la: ↑10 avg 2025, 16:06Jones i dalje podcijenjen od raznih neznalica i pausalnih simpatizera![]()
![]()
![]()
Sta kaze Jones i dalje podcijenjen

Smijite mu se ljudi.
Daj Mac Allistera i Enda molim te. Gubimo lopte lagano, a slabo ih osvajamo
Srce, čast i ponos!
Jel neko provalio

Izlazi Jones... Čuva ga Slot za premijer ligu, čuo Arne da je jako podcijenjen pa neće čovjek da ga isforsira 

Ide Jones na desnog beka naredni vikend 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ni faul lik nije svirao. Blago receno da ima elemenata za crveni...
Srce, čast i ponos!
Realno navikli smo da nas udaraju protivnici kako zele bez da ikad dobiju karton.
Kako očekivano jbt
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nestali u drugom poluvremenu skroz 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma bilo je par solidnih prilika na pocetku poluvremena ali eto. Valjda se razbude do kraja tekme
Pa ne bi je sam bolje smirio 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.