Pa mislim da se Galic vec dokazao.Nesto gledam vec nekoliko puta je bio u timu kola.Ocito mu lezi mjesto koje mu je Rahimic namjenio u Mladosti.Ne sumnjam da ce ga Sula dovesti natrag.hskzmostar je napisao/la:Galic se vraca ako se dokaze u Mladosti iduce sezone...mozda nas Colic napusti jer je nezadovoljan minutazom i unatoc dobrim igrama u ozbiljnim utakmicama sjedi na tribinama dok drvo Baric ima prednost vjerovatno radi fizicke jacine i defanzivnih zadataka!
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Re: HŠK Zrinjski
MI SMO ZRINJSKI

Fina brojka.Mozeli netko malo opisati ovu tekmu i opcenito gostovanje i sa navijacke strane za nas pacenike sto smo morali radit.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Što se tiče navijanja strašno, vrhunsko gostovanje, također ljudi iz Splita su nas baš fino ugostili.ALOBOLA je napisao/la:Fina brojka.Mozeli netko malo opisati ovu tekmu i opcenito gostovanje i sa navijacke strane za nas pacenike sto smo morali radit.
Što se tiče igra katastrofa, možda je suđenje bilo domaćinsko i penal bio malo nategnut, ali da ne opucamo u okvir rezervnoj ekipi Hajduka, to je žalosno.
Od igrača po meni najbolji Peko i Petrak jedini se trudili, ulazili u duele, pravili višak.
Bogdanović i Jakovljević u tamndemu preloši, ne zna se koji je sporiji, a ovaj prvi me razočaro, valjda mu fali utakmica, ne znam vidjet ćemo.
Bilbija mi ide na živce imo je mali milon netočnih pasova i uvijek mu neko kriv samo on nije..
Imo bi još svašta napisat za pojedince, ali neću, prijateljska je tekma, bit će boljee..
HŠKZ!
- hskzmostar
- Kontakt:
Ni zagrebacki ni splitski vec samo mostarski...prijateljska a petak ,neki takozvani giganti bh iza gola ne mogu skupiti na domacim utakmicama 50 ljudi a gle ovo,to je ljubav !Hum94 je napisao/la:MI SMO ZRINJSKI![]()
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Atmosfera od prve do zadnje minute za svaku pohvalu
Samo su igrači utakmicu shvatili baš kao prijateljsku,
da su uložili bar pola truda kao ekipa na tribini, rezultat bi bio povoljniji, mogu izgubiti, pogotovo od jače momčadi kao Hajduka, ali ne na način bez truda i borbe, a poneki još sa viškom arogancije, bitno da su za nastavak prvenstva naučili dosta toga sa gostovanja kod prijatelja u Splitu;)
https://m.youtube.com/watch?v=y_eE9NoD8_I

Samo su igrači utakmicu shvatili baš kao prijateljsku,
da su uložili bar pola truda kao ekipa na tribini, rezultat bi bio povoljniji, mogu izgubiti, pogotovo od jače momčadi kao Hajduka, ali ne na način bez truda i borbe, a poneki još sa viškom arogancije, bitno da su za nastavak prvenstva naučili dosta toga sa gostovanja kod prijatelja u Splitu;)
https://m.youtube.com/watch?v=y_eE9NoD8_I
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
- hskzmostar
- Kontakt:
Gdje su ovi danas sto nam sudije pomazu,cist gol ponisten ali dzaba im sve titula i ove sezone je nasa!
Sutra sastav kombinovani ili prvi?S obzirom da stizu pitari u subotu valjda kombinovani kao protiv Borca.
- hskzmostar
- Kontakt:
ALOBOLA je napisao/la:Sutra sastav kombinovani ili prvi?S obzirom da stizu pitari u subotu valjda kombinovani kao protiv Borca.
Danas je Marinovic najavio da ce odmarati neke igrace za Sarajevo,nesto slicno kao protiv Borca...Momcilo ce ih unistiti!

Spavas li mirno Rahimic Ibro?!?!

- hskzmostar
- Kontakt:
8 igraca iz prve postave nije igralo,Velez gori nego NK Cim branili se isto kod 0:0 i 3:0 definitivno najgora momcad koja je gostovala na stadionu HSK Zrinjskog zadnjih godina,uzvrat formalnost!
Steta sto ona Filipoviceva nije usla...
Udarati komsije znaju jos nek nauce spojiti tri pasa i opstanak nece biti upitan u federalki!
Steta sto ona Filipoviceva nije usla...
Udarati komsije znaju jos nek nauce spojiti tri pasa i opstanak nece biti upitan u federalki!
Lagano odrađena trening utakmica protiv najvećeg bunkera zadnjih godina pod Bijelim Brijegom...
Stojanoviću se obavezno više prilika dati da igra u nastavku prvenstva;)
Stojanoviću se obavezno više prilika dati da igra u nastavku prvenstva;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Kad se igra s pitarima?
-
- Kontakt:
http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=12152
prema tome igrate u 16,
http://www.nfsbih.ba/bih/tim.php?idKlub ... enu=bh_tel
prema ovome u 18
rekao bih da je ovo prvo tačnije
prema tome igrate u 16,
http://www.nfsbih.ba/bih/tim.php?idKlub ... enu=bh_tel
prema ovome u 18
rekao bih da je ovo prvo tačnije
u 16:00h, subota...
Ok hvala ,mada bih ja volio kasnije ali yebiga.
- hskzmostar
- Kontakt:
Izgleda nema samo Barica protiv Sarajeva,obnovio ozljedu ledja...svi ostali spremni i odmorni,pitari nam nikako neodgovaraju ali ja se nadam pobjedi da im pobjegnemo na +11 i tako ih gurnemo u ligu za opstanak!
Istina, s pitarima tesko izlazimo na kraj ali to treba biti jos veci motiv i ovo je jedna u nizu tekmi koja nam moze donijeti mirnocu u ligi za prvaka.Duljevic,Ahmetovic,Crnkic ,Bekic.....Vrlo dobra ekipa ali mislim da ipak nisu na nasem nivou i da ce Vinko naci nacin da ih napokon pobjedimo pod BB.Valjda ce i ova kisa stati a valjda cu i ja pobjeci nekako sa posla.Yebes sefa koji ne voli nogomet.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka cast na zasluzenoj pobjedi. Ubjedljivo najjaca ekipa lige. Vi cete na kraju sezone opet slaviti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- hskzmostar
- Kontakt:
Hvala kolega,Sarajevo sam gledao skoro svaki derbi od kada se igra zajednicka liga i definitivno najlosija vasa ekipa koja je igrala pod BB...znali smo nekad postici vam 3,4 gola ,vi takodjer nama ali danas bes akcija,sansi i igre ikakve...Duljevic precijenjen ,jedino Ahmetovic solidan!MortemHz je napisao/la:Svaka cast na zasluzenoj pobjedi. Ubjedljivo najjaca ekipa lige. Vi cete na kraju sezone opet slaviti.
- hskzmostar
- Kontakt:
Igrac utakmice Jakovljevic,odlicno danas odigrao ,Katanec i on definitivno odlican stoperski par,desno krilo Colic odlican takodjer nije se reprezentativac Dulja d.krme vidio od njega,Pero standarno mada moram priznati da je defanzivu poboljsao ove sezone,Petrak i Tomic prevaga na sredini kao i uvijek ,Todorovic kao i Peko su bili duplirani pa nisu mogli igrati kako treba dok je Bilbija otvarao sa Mesom i ulazio izmedju linija sto je pravilo probleme gostima,sve u svemu odlicna timska igra koja nam donosi 30 bodova nakon 13 . kola ....Marinovic respect...danas gledam u lozi Sivric,Baric,Jovic...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.