FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
odličan gol ibrahima 

...dobar gol ibrahima...bas mi je drago sto je on dao gol,zasluzio je... 

Zabi ga Ibro majstorski.
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
1-3, bartra. fino igra ova mladost barcelone 

...zabi ga i bartra...odlican sut glavom... 

Drago mi zbog golova i Bartre i Afellaya, al Ibro je onu sansu 1vs1 morao zabit !!! to mu je jedina mahana veceras bila, Thiago novi Iniesta !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Nema brige za naredne sezone.Ova mladost večeras je dokaz za to. 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
e ako ti je ovo veceras mjerilo za buducnost onda fakat...Sajoni je napisao/la:Nema brige za naredne sezone.Ova mladost večeras je dokaz za to.

ser del barça es el millor que hi ha !
- DAVID VILLA
- Kontakt:
drago mi je sto smo pobjedili i zato sto su bojan i afellay dali golove...
sad nam je bitno da budemo spremni za tekmu sa Manchesterom...
aa da,odlicno sto je Bartra dao gol 

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Pa dobro buraz, ali ova djeca iz B tima su pobjedila Malagu u gostima...za njih jeste to sticanje iskustva i rutine.Scof1eld je napisao/la:e ako ti je ovo veceras mjerilo za buducnost onda fakat...Sajoni je napisao/la:Nema brige za naredne sezone.Ova mladost večeras je dokaz za to.![]()
Momci su odigrali odlicno i borbeno u želji da se nametnu....i rezultat nije izostao.
ova djeca su horor dobra.Pratim onog Thiaga bice vanserijskiigrac.Kako se krece saloptom i bez nje nevjerovatno.Izuzetno je brz i prodoran ikontrolise loptu po obicaju perfektno.U Zadnjih godinuje ojacao i popravio je znatno igru u defanzivi.Za godinu,dvije on ce biti glavni vezni igrac Barce i vodja na terenu.Srcan je i pravi borac sto ja najvise volim.ibi je sve bolji i bolji.Fontas isto kakav zid.Igra odlicno i na poziciji DM.Sergi Roberto je takodjer odlican potencijal, Bartra.Bojan je klasa ali bi ga pustio sezonu u recimo Valenciji nek se kali i zabija i onda ga vratio jer je momak izuzetno mlad i nerealno talentovan.Jeffren je prebrz i dobar je igrac ali mislim da ce se Barca poselamiti sa njim
E nece bit prilike na Riazoru, ispade Deportivo iz Primere.alfarouqaminu je napisao/la:Crna Barselona
Logo Unicefa neće više krasiti grudi Barseloninih igrača. "Najk" je napravio novu garnituru dresova za narednu sezonu, gde je logo Unicefa premešten na zadnju stranu dresa, dok će se na prednjoj, prvi put u istoriji, naći ime sponzora. Inače na gostovanjima, igrači katalonskog kluba nastupaće u crnoj opremi.
Nova sezona donosi novu opremu kod fudbalera Barselone. Za razliku od ranijih sezona, kada su promene na opremi bile minimalne, opremu katalonske ekipe naredne sezone čeka veliko renoviranje.
Logo Unicefa nije više na grudima Barse
Najveća promena na dresu Barselone naredne sezone neće biti samo estetskog karaktera. Ovaj klub, koji je bio poznat po tome da na svojoj opremi nema sponzora, od naredne sezone na grudima će nositi natpis "Qatar Foundation", firme koja je postala sponzor kluba.
Mesto da narednih pet godina budu na grudima fudbalera ove ekipe, ova fondacija je platila 150 miliona evra.
Logo Unifefa, koji je bio ponos Barselone, zbog ove promene naćiće se na leđima Mesija, Inijeste i drugova.
Dres Barselone za gostovanja
Druga velika promena vezana je za garnituru dresova koju će Katalonci nositi na gostovanjima.
Kada budu gostovali na "Santjago Bernabeu", "Mestaji", "Rijazoru" i drugim stadionima, fudbaleri Barselone nastupaće u crnim dresovima.
Na unutrašnjosti dresa ispisan je moto ovog kluba: "Zajedno smo jači", dok je dres napravljen od recikliranog poliestera.
Ostala oprema Katalonaca
Ako nekog zanima, za izradu jednog dresa, primenom novih tehnologija, utrošeno je 13 bačenih plastičnih flaša.
http://www.youtube.com/watch?v=2SBAYzEiI2I
<3 FC Barcelona <3
<3 FC Barcelona <3
Sada se treba potpuno koncetrisati na finale LP.Bice tesko protiv manchestera imaju sjajnog trenera imaju dosta dobri igraca,tako da treba napasti od 1 minute,a pri tome da se i osiguramo u odbrani,jer manchester ce vjerovatno ici preko kontri jer imaju brze igrace
VISCA EL BARCA !

VISCA EL BARCA !

Visca el Barça ! Mes que un club !
Bitniji mi je Barcelonin, nego lični uspjeh
Barcelonin napadač Lionel Messi je u ekskluzivnom razgovoru za Mirror izjavio kako će mu u subotnjem finalnom meču Lige prvaka između njegovog tima i Manchester Uniteda biti važniji uspjeh Barce, nego njegov vlastiti kao jednog od najboljih igrača svijeta.
Mogao bi se okruniti titulom najboljeg najboljeg igrača svijeta, ali on tvrdi da će ipak staviti kolektivni uspjeh svog tima ispred vlastite slave u subotu na Wembleyu. Podsjetimo, Messija dijeli samo jedan gol da bio oborio rekord koji je postavio Ruud van Nostelrooy kada je u pitanju broj pogodaka u u sezoni, kada je igrao za United. Nizozemac je zabio 12 golova u sezoni tokom 2002/2003.
"Golovi su važni jedino ako doprinose tome da vaš tim pobijedi u utakmici. Ako ja ne zabilježim gol u toj utakmici, a Barcelona osvoji Ligu prvaka, sasvim je nevažno jesam li ja zatresao merežu ili ne", izjavio je Messi, te dodao da je njegov interes kolektivni uspjeh tima, a ne vlastita slava.
Argentinac je izjavio i to da ne razmišlja mnogo o tome što nikada nije postigao pogodak na engleskom tlu, ali i da ga ne vodi želja za tim da postigne naviše pogodaka u utakmicama Lige prvaka od bilo kojeg drugog nogometaša.
"Ako to treba da se dogodi, dogodit će se", rekao je Messi.
Ekipa Barcelone mnogi možda daju i blagu prednost za osvajanje titule najboljeg evropskog tima sljedećeg vikenda i to po četvrti put u svojoj historiji. Mnogi neutralni posmatrači ovog susreta već vide Messija, Xavia, Andresa Iniestu, te ostale njihove saigrače kao junake koji će još jednom osigurati trofej za svoj tim.
No, Messi je upozorio svoje suigrače da ne podcjenjuju ekipu Manchestera, te dodao da sama činjenica da se će se utakmica igrati na Wembleyu, daje ogromnu psihološku prednost i poticaj igračima Alexa Fergusona, te dodao da ima veliko poštovanje prema protivnicima kojima će to da igraju u Engleskoj biti velika prednost.
"Oni su slični Arsenalu i vole igrati napadački nogomet", rekao je Messi, i dodao da se može očekivati dobra igra između dva velika tima.
"To je finalna borba između dva šampiona koji predstavljaju svoje domaće lige".
Međutim, uprkos riječi poštovanja koje je izgovorio za ekipu Manchestera, Messi je odbio i pomisliti na mogućnost poraza. "Mi imamo kolektivni pobjednički mentalitet i zato poraz uopće i nije opcija za razmatranje", kaže Argentinski "čarobnjak".
"Osvajanje domaće lige je važno, ali ovo takmičenje vas zaista čini velikim", zaključio je Messi.
Barcelonin napadač Lionel Messi je u ekskluzivnom razgovoru za Mirror izjavio kako će mu u subotnjem finalnom meču Lige prvaka između njegovog tima i Manchester Uniteda biti važniji uspjeh Barce, nego njegov vlastiti kao jednog od najboljih igrača svijeta.
Mogao bi se okruniti titulom najboljeg najboljeg igrača svijeta, ali on tvrdi da će ipak staviti kolektivni uspjeh svog tima ispred vlastite slave u subotu na Wembleyu. Podsjetimo, Messija dijeli samo jedan gol da bio oborio rekord koji je postavio Ruud van Nostelrooy kada je u pitanju broj pogodaka u u sezoni, kada je igrao za United. Nizozemac je zabio 12 golova u sezoni tokom 2002/2003.
"Golovi su važni jedino ako doprinose tome da vaš tim pobijedi u utakmici. Ako ja ne zabilježim gol u toj utakmici, a Barcelona osvoji Ligu prvaka, sasvim je nevažno jesam li ja zatresao merežu ili ne", izjavio je Messi, te dodao da je njegov interes kolektivni uspjeh tima, a ne vlastita slava.
Argentinac je izjavio i to da ne razmišlja mnogo o tome što nikada nije postigao pogodak na engleskom tlu, ali i da ga ne vodi želja za tim da postigne naviše pogodaka u utakmicama Lige prvaka od bilo kojeg drugog nogometaša.
"Ako to treba da se dogodi, dogodit će se", rekao je Messi.
Ekipa Barcelone mnogi možda daju i blagu prednost za osvajanje titule najboljeg evropskog tima sljedećeg vikenda i to po četvrti put u svojoj historiji. Mnogi neutralni posmatrači ovog susreta već vide Messija, Xavia, Andresa Iniestu, te ostale njihove saigrače kao junake koji će još jednom osigurati trofej za svoj tim.
No, Messi je upozorio svoje suigrače da ne podcjenjuju ekipu Manchestera, te dodao da sama činjenica da se će se utakmica igrati na Wembleyu, daje ogromnu psihološku prednost i poticaj igračima Alexa Fergusona, te dodao da ima veliko poštovanje prema protivnicima kojima će to da igraju u Engleskoj biti velika prednost.
"Oni su slični Arsenalu i vole igrati napadački nogomet", rekao je Messi, i dodao da se može očekivati dobra igra između dva velika tima.
"To je finalna borba između dva šampiona koji predstavljaju svoje domaće lige".
Međutim, uprkos riječi poštovanja koje je izgovorio za ekipu Manchestera, Messi je odbio i pomisliti na mogućnost poraza. "Mi imamo kolektivni pobjednički mentalitet i zato poraz uopće i nije opcija za razmatranje", kaže Argentinski "čarobnjak".
"Osvajanje domaće lige je važno, ali ovo takmičenje vas zaista čini velikim", zaključio je Messi.
Figo:"U finalu ću navijati za Barcelonu"
Svojevremeno najbolji nogometaš na planeti, Luis Figo, nada se da će Barcelona savldati Manchester United na Wembleyu i osvojiti svoj četvrti trofej Lige Prvaka...
Unatoč tome što je Barcelona izbacila Real u polufinalu ovog takmičenja, Figo će u finalu biti svim srcem uz Barcelonu, jer ga kako kaže za Camp Nou vežu lijepa sjećanja.
Portugalac je za Barcelonu nastupao od 1995 do 2000. Godine, kada se pridružio njihovom najvećem rivalu, Real Madridu.
Međutim, on je u dalje uz Barcu: „Uvijek sam volio Barcelonu, naravno da ću u finalu biti svim srcem za njih finalu, jer sam dugi niz godina igao tamo“
A evo i Juda se oglasio...klošaru izdajnicki, Barci ne treba tvoja podrška
Svojevremeno najbolji nogometaš na planeti, Luis Figo, nada se da će Barcelona savldati Manchester United na Wembleyu i osvojiti svoj četvrti trofej Lige Prvaka...
Unatoč tome što je Barcelona izbacila Real u polufinalu ovog takmičenja, Figo će u finalu biti svim srcem uz Barcelonu, jer ga kako kaže za Camp Nou vežu lijepa sjećanja.
Portugalac je za Barcelonu nastupao od 1995 do 2000. Godine, kada se pridružio njihovom najvećem rivalu, Real Madridu.
Međutim, on je u dalje uz Barcu: „Uvijek sam volio Barcelonu, naravno da ću u finalu biti svim srcem za njih finalu, jer sam dugi niz godina igao tamo“
A evo i Juda se oglasio...klošaru izdajnicki, Barci ne treba tvoja podrška

Teško mu je palo izbacivanje Reala u 1/2 CL da je volio Barcu ne bi prešao u halu iz Madrida..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Figo judas,Traidor hahah kada je 2001 u LP namjerno zaradio drugi zuti da nebi gostovao na Camp Nou

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Bane Madridista
- Kontakt:
Veliki igrač,ali ne i čovjekjuznjak> je napisao/la:Figo judas,Traidor hahah kada je 2001 u LP namjerno zaradio drugi zuti da nebi gostovao na Camp Nou![]()

Zadnja izmjena: Bane Madridista, dana/u 24 maj 2011, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
ljaga i prevarant.Bane Madridista je napisao/la:Valiki igrač,ali ne i čovjekjuznjak> je napisao/la:Figo judas,Traidor hahah kada je 2001 u LP namjerno zaradio drugi zuti da nebi gostovao na Camp Nou![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.