FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Uz fino vrijeme i pravilno odrzavanje, moze se oporaviti do revansa koliko-toliko.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
A tesko bgm...prelos je teren....sve rupe ostale :Scala je napisao/la:Uz fino vrijeme i pravilno odrzavanje, moze se oporaviti do revansa koliko-toliko.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
**** mater,nesto kontam kad' bi gore izvukli povoljan rezultat,rezultat koji ti daje nadu u revanšu,ne bi bilo loše kod smradova revanš odigrati..
tribine do terena,manji teren od lavora,a vjerujte i da bi ga napunili,isto k'o i lavor..
tribine do terena,manji teren od lavora,a vjerujte i da bi ga napunili,isto k'o i lavor..
Volim te Željo !
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Imaju masine, moze se izravnjati valjda majku mu...delinjo je napisao/la:A tesko bgm...prelos je teren....sve rupe ostale :Scala je napisao/la:Uz fino vrijeme i pravilno odrzavanje, moze se oporaviti do revansa koliko-toliko.
Ebo mu merlin sve, nit su se potrudili da zastite teren nit ga planiraju mijenjat.

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Kod nas ti je to kao i sve na amaterskom nivoucala je napisao/la:Imaju masine, moze se izravnjati valjda majku mu...delinjo je napisao/la:A tesko bgm...prelos je teren....sve rupe ostale :Scala je napisao/la:Uz fino vrijeme i pravilno odrzavanje, moze se oporaviti do revansa koliko-toliko.
Ebo mu merlin sve, nit su se potrudili da zastite teren nit ga planiraju mijenjat.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Moze li se tekma u Zenicu prebaciti, yebo ga koncert i Kosevo i sve 

Ne moze jer je registrovana na Troševu. Sljedeća bi mogla.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Istina. Ja sam malo gledao i njihovu trening utakmicu protiv Gladbacha. Da im hoće ovaj golman napravit neki kiks kao na 1:37:00.Neandertalac je napisao/la:Slazem se. Stop now all pls! Imamo pametnija posla!FKZ1921 je napisao/la:Nije dobar trenutak za tazglabanje ove teme...nikako!
Edit. Da se nadovezem na onu Standardovu tekmu. I drugi go iz prekida, te jos par sansi. Strahovito lose brane ali su im i protivnici bili izuzetno superorni u visini, pogotovu stoperski par.
Standard mogao rijesiti utakmicu par puta, ali losa zavrsnica i onda kad se isfulaju padnu nekako, dopustaju protivniku da se digne.
Jako su opasni iz tranzicije, znalo ih je po cetiri pet u sesnaest cekati centarsut par sec nakon oduzete lopte, trce ko navijeni. Zbog trke imaju i strasan pritisak na zadnju liniju, tu moramo biti vrlo oprezni.
Onaj dm na sredini rutinski, jak i dosta siguran, ali dao bi se izraditi, pa bi bilo lijepo rano ga na zuti navuci. On im je osigurac kad pune zadnju trecinu.
Eto tako nesto, imamo sansi, nisu svemirci, samo pametno i hrabro. I malo srece abd
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
ŽELJEZNIČAR LE, HAJDE MOLIM TE
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
-
- Kontakt:
Ustalo se na posao,ups,nije se ni spavalo,zivota mi ako sam dva sata oko sklopio hebite me svi.Ko zombi danas,a valja docekat utakmicu,ali molim Boga da nam dans bude novo bajram,nova godina,rodjendan,1.maj
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
ŽELJO JE NAJBOLJI, ŽELJO JE NAJJAČI!
[youtube][/youtube]
Bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi!
[youtube][/youtube]
Bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Bolje raja sa carsije nego iz civcija.....aleksandar_veliki je napisao/la:ChWilla je napisao/la:pošteno i osvježavajuće iskreno. samo papci kad jednom padnu teže da povuku koga god mogu sa sobom, a moraće pasti.
Ovo iz tebe progovara raja iz carsije. Prodje 16 Bajrama, a papci jos jasu, nikako da padnu. Čudno...
Edit: Neandertalac, saljem ti PP.
Onda bu bilo steta da bude 2:2DooVe je napisao/la:Može al' da mi prvi damo 2 gola, u svim drugim slučajevima mogla bi hercika otkazatigodrina je napisao/la:Ma kako god vidjet cemo, sutra je 2:2
Povedemo bacimo se u trans pa onda u 89. diata za 2:2 da njih baci u trans i izbaci iz takmicenja

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
HAjmoooo Željooooo
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
- corleone87
- Kontakt:
Daj zaigraj, zapleši na terenu i zabij tom kretenu da bude ludnica..1921 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
?Senad1921 je napisao/la:Kakav se strah javlja kod dusmana, pa to nije normalno.
Ps Berberovic Dzemo jedan je od nas!
- Suljo20002
- Kontakt:
imali gdje kakav prenos i u koliko je sati tekma ? pozzz....
E da je malo zaspati!
Nikad u zivotu nisam veseliji dosao na posao, nenaspavan...
Nekakva pozitiva me udarila, ko ce tekmu docekati?
Hajmo Ljože!
Nikad u zivotu nisam veseliji dosao na posao, nenaspavan...
Nekakva pozitiva me udarila, ko ce tekmu docekati?
Hajmo Ljože!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Šefe, FACE TV u 20:30...Suljo20002 je napisao/la:imali gdje kakav prenos i u koliko je sati tekma ? pozzz....

Joooj idemo momciii!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 18 gostiju.