FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

godrina
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la godrina » 29 jul 2015, 23:18

to je mac sa dvije ostrice.. kako bi bilo dobro da ih mozemo zadrzat zbog kluba zbog borbe za trofejem bili bi puno jaci sa njima a i oni bi napredovali ma siguran sam
a s druge strane fine su to pare, i ta losa iskustva sa terminom prodaje.. ma ajmo proc standarda pa cemo kontat sta i kako, ovo je nasa godina ljudi siguran sam
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 jul 2015, 23:20

Bice ovo nasa sezona!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 29 jul 2015, 23:20

Neandertalac je napisao/la:
Zivot je napisao/la:Lyon nudio za Bajica 960 k e, odbijeno :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Ja ne znam za ovo ali je zato Memija imao ponudu od Francuskog prvoligasa. Jos uvijek se pregovara, plus odmah repka ako realizuje ;)
Vjeruj nista jos nije iskljuceno. Uglavnom bit ce para ove godine ko u prici. Pobjeda utakmice u grupnoj fazi: 360.000 €, a remi 120.000 € :opaopa: :opaopa: i to sve puta 6 :shifty: :shifty:
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 29 jul 2015, 23:21

super je napisao/la:nasi odbili dvije ponude:memija (odbijeno 550 k eura) i dado (400 k eura) ;)
Uprava je očito sa Kvesom odlučila završti "poklanjanje" igrača tako da je ovo dobar potez. Ako je info istinit a moguć je mene je iznenadilo da Bajića nema u tim ponudama. Za ovu dvojicu sam i bio siguran jer ovakvi igrači su vrlo traženi za razliku od napadača koje vrlo teško prodati jer dobrih je vrlo malo a pogotovo ako dolaze iz naše lige.
Mislim da bi Bajić najkasnije u zimskom trebao ići jer svako odugovlačenje i povlačenje po novinama njemu ne ide u prilog. Mlad je i od njega se očekuju golovi a znamo kako to kod nas ide kada te stanu golovi i kada krene tajfun sa zapada Grbavice.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 29 jul 2015, 23:22

Ovakve ponude se ne odbijaju bar ne u nasim uslovima, tesko je povjerovati da je ova cifra u pitanju.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 29 jul 2015, 23:25

terabajt je napisao/la:Ovakve ponude se ne odbijaju bar ne u nasim uslovima, tesko je povjerovati da je ova cifra u pitanju.
Vrijeme je i da sa tim neko krene.. :thumbup:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 29 jul 2015, 23:25

Zeljeznicar- Meša - Francuska
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 29 jul 2015, 23:27

Svaka čast za upravu što je odbila ponude za Memiju i Sadikovića. Što se tiče 960.000 eura za Bajića, to je ponuda da se nogama u guzicu udaramo, tako da sumnjam da je i dosla takva ponuda, a kamoli da je odbijena.

Yoyo
Kontakt:

Post Postao/la Yoyo » 29 jul 2015, 23:27

Ma ide Bajic poslije evrope 400milki eura/plus od iduceg transfera.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 29 jul 2015, 23:28

Nije dobar trenutak za tazglabanje ove teme...nikako!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 29 jul 2015, 23:28

terabajt je napisao/la:Ovakve ponude se ne odbijaju bar ne u nasim uslovima, tesko je povjerovati da je ova cifra u pitanju.
Mi njih smatramo najboljim igracima iz nase skole sto realno i jesu sjajna generacija sa dobrim rezultatima i ako ce kao takvi otici za smijesnu cifru koja je svrha svega. A samo jednim dobrim transferom sve se mijenja.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 29 jul 2015, 23:29

Jest me nekakva nervoza spucala pred utakmicu.. da je kako sad zaspati pa se probuditi sutra poslije utakmice najbolje bi bilo..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

frootloops
Kontakt:

Post Postao/la frootloops » 29 jul 2015, 23:33

godrina je napisao/la:
Mi njih smatramo najboljim igracima iz nase skole sto realno i jesu sjajna generacija sa dobrim rezultatima i ako ce kao takvi otici za smijesnu cifru koja je svrha svega. A samo jednim dobrim transferom sve se mijenja.
Dzaba dobra generacija ako mu je primanje na godisnjem nivou 25.000-30.000KM. Kad bude ta cifra oko 100.000, tad ocekuj preko miliona. Do tada do miliona se udaraj nogom u dupe. A ovi sto dizu igrace sami ce se na kraju pokopati..

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 jul 2015, 23:38

FKZ1921 je napisao/la:Nije dobar trenutak za tazglabanje ove teme...nikako!
Slazem se. Stop now all pls! Imamo pametnija posla!

Edit. Da se nadovezem na onu Standardovu tekmu. I drugi go iz prekida, te jos par sansi. Strahovito lose brane ali su im i protivnici bili izuzetno superorni u visini, pogotovu stoperski par.
Standard mogao rijesiti utakmicu par puta, ali losa zavrsnica i onda kad se isfulaju padnu nekako, dopustaju protivniku da se digne.
Jako su opasni iz tranzicije, znalo ih je po cetiri pet u sesnaest cekati centarsut par sec nakon oduzete lopte, trce ko navijeni. Zbog trke imaju i strasan pritisak na zadnju liniju, tu moramo biti vrlo oprezni.
Onaj dm na sredini rutinski, jak i dosta siguran, ali dao bi se izraditi, pa bi bilo lijepo rano ga na zuti navuci. On im je osigurac kad pune zadnju trecinu.
Eto tako nesto, imamo sansi, nisu svemirci, samo pametno i hrabro. I malo srece abd :)
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 29 jul 2015, 23:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 29 jul 2015, 23:40

Treba odbit ove ponude! Jedino mozda Bajica (ako je istinita ova cifra) pustit jer on ne moze vise puno napredovati ovdje, ostalo zadrzati. Ipak jedan ozbiljan klub ne smije dopustiti da se ekipa raspe nakon jedne dobre epizode.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 29 jul 2015, 23:41

Ma kako god vidjet cemo, sutra je 2:2

fareMO
Kontakt:

Post Postao/la fareMO » 29 jul 2015, 23:43

Raja tekma se približava i neka nam to bude fokus. Biće vremena za ostale teme.

Još malo, još malo. Samo srce na teren. Nimalo nisam zabrinut, nekako imam osjećaj da ćemo sutra u ovo vrijeme biti još ponosniji na ove naše zlatne momke. Moramo vjerovati u njih svim srcem, a ne sumnjam da će nam se oni za to odužiti na terenu.

Biće teško, ali može se.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 29 jul 2015, 23:46

godrina je napisao/la:Ma kako god vidjet cemo, sutra je 2:2
Može al' da mi prvi damo 2 gola, u svim drugim slučajevima mogla bi hercika otkazati :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

sz21
Kontakt:

Post Postao/la sz21 » 29 jul 2015, 23:47

cuj odbijemo 900k za baju tesko al eto hajd moze bit da jesu moze bit da je suplja
SAMO JEDNU ZELJU DANAS IMAM JA
DA ZELJO YEBE STANDARD LIEGAAA
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 29 jul 2015, 23:47

Ili se meni cini ili par likova koji su se registrovali zadnjih par dana svrljaju sad tu o transferima i unose nemir na forum :thumbdown:

Ovaj Muslim kaze lafo Standard zadnjih godina nije bio zainteresovan za europu a sad kao naprasno hoce neki rezultat. Koji lelemudan da ga hoce Oda i momci sutra spustiti na zemlju a nas dici do ludila :pray:

i batalite tu pricu o transferima sutra nam je mozda i najvaznija tekma zadnjih 10 godina
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], enterofuryl i 26 gostiju.