FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 26 avg 2016, 21:34

miden je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Ne rece ti molotovljev,kakvo je tvoje videnje situacije u klubu?
Kako si zadovoljan igrama,rezultatima,kadrovskim promjenama...koga bi zelio za trenera,sta ti mislis hicemo li,kada i kako izaci iz ove 'krize',da li cemo uspjeti Evropu izboriti itd.
O tome nam malo pricaj,pusti se naprdivanja.
Nije tu zbog toga.
Ocigledno.
Puko čovjek,jbg stolice se tresu,a sve manje aduta imaju pa razumit ga je

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 avg 2016, 21:38

miden je napisao/la:Oprostite nam što želimo bolje klubu, bolje nego što je ovo sad.
Tesko ce ti to halalit, vidis da sitnicarimo i za opremu akademiji....kako nas nije stid drzati ih za rijec....ne smijemo spominjat druge probleme kad se bave prvim problemom...zbunjujemo njihove male mozgove....molim vas forumasi ili da vas zovem "najvecim zlom ovog kluba" ? :roll:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 26 avg 2016, 21:39

Benjolos je napisao/la:“Rekao sam bezbroj puta da je Sarajevo moj klub. Nadam se da ću poživjeti dovoljno dugo da se vratim u Sarajevo i da ću dobiti još jednu šansu. Ne znam kada će to biti, takve je stvari nemoguće predvidjeti, ali znam da je to moja najveća želja. U ovom trenutku ja sam trener Slobode, a tu imam zaista korektan odnos sa svima. Imam i korektne odnose sa navijačima, a i dogovor i ugovor sa predsjednikom Azmirom Husićem. Ja ni po cijenu smrti ne bih pregazio svoju riječ, a njemu sam dao obećanje. Zaista nemam razloga da napustim klupu Slobode”, bio je jasan Musemić.

I kao i svaki navijač Sarajeva, i Musemić ima svog favorita za upražnjeno trenersko mjesto na Koševu.
“Mehmed Janjoš je bivši igrač i trener Sarajeva. Ostavio je značajan trag u klubu i mislim da se radi o čovjeku koji može pomoći Sarajevu. Čala je moj prijatelj, znam da Sarajevu želi samo najbolje, a znam i šta je spreman uraditi da pomogne klubu. On bi sigurno bio moj izbor u ovom trenutku, a znam da bi ga prihvatili i navijači”,

Kada to kaže ova istinska legenda, ljudina, gigant onda ko smo mi da govorimo da Janjoš nije dovoljno dobar za Sarajevo?

Meni je iskreno bitno samo da zeli sta je dobro ZA KLUB ne za sebe ...jer smo postali samo dobra zarada .... iscezla je ljubav nema one vatrenosti ...nema Husrefa da cupa kosu sa glave kad ne ide po dogovoru ... ako on kaze da mu vjeruje da ce raditi sta je dobro za klub da onda nek bude tako .... Husref je veliki prijatelj Sarajeva i JEDAN JE OD NAS

Imam obicaj kad god dobijem priliku da pricam o Sarajevu i postao sam vec dosadan ljudima oko sebe al to je tako kad volis nesto .... nisu ljudi zadovoljni situacijom .... svi su ocekivali vise ...teski su ovo dani za nas navijace Sarajeva, al nadam se da ce biti bolje jer ako nista MI NIKAD ODUSTATI NECEMO !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 avg 2016, 21:39

Kunem se Bogom, meni Michael nedostaje. Znao mi je izvuci zivac, ali znao je biti i zanimljiv.
Ovaj forum treba nekog kao sto je Michael :D

Michael vrati se, sve ti je oprosteno :D

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 avg 2016, 21:41

DenchiNL je napisao/la:
miden je napisao/la:Oprostite nam što želimo bolje klubu, bolje nego što je ovo sad.
Tesko ce ti to halalit, vidis da sitnicarimo i za opremu akademiji....kako nas nije stid drzati ih za rijec....ne smijemo spominjat druge probleme kad se bave prvim problemom...zbunjujemo njihove male mozgove....molim vas forumasi ili da vas zovem "najvecim zlom ovog kluba" ? :roll:
;)
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 26 avg 2016, 21:44

Bolje Janjoš nego Starčević. Čala je legenda kluba, a već je bio dvaput naš trener, tako da zna šta znači ovdje raditi. Samo me malo brine njegova taktika, jer se fudbal iz dana u dan mijenja.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 26 avg 2016, 21:46

KenChoo je napisao/la:Bolje Janjoš nego Starčević. Čala je legenda kluba, a već je bio dvaput naš trener, tako da zna šta znači ovdje raditi. Samo me malo brine njegova taktika, jer se fudbal iz dana u dan mijenja.
U BiH se ne mijenja :D

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 26 avg 2016, 21:49

KenChoo je napisao/la:Bolje Janjoš nego Starčević. Čala je legenda kluba, a već je bio dvaput naš trener, tako da zna šta znači ovdje raditi. Samo me malo brine njegova taktika, jer se fudbal iz dana u dan mijenja.
Ma nek je covjek koji je upoznat sa nasom ligom nemogu brate vise ovih "stranaca" sto misle da ce prekucat ovu ligu pa onda se vade na sve samo oni nisu krivi ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

KenChoo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KenChoo » 26 avg 2016, 21:52

Evander je napisao/la:
U BiH se ne mijenja :D
A i to što kažeš. :rol:

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 26 avg 2016, 21:59

DenchiNL je napisao/la:
Zanimljivo kako nekolicina njih kritikuju nas 'pljuvace'. Raja je s pravom nezadovoljna, pa to nezadovoljstvo cesto eskalira u vrijeđanjem i pljuvanjem. Sa druge strane imaš nekolicinu njih koji brane upravu, a pljuju po 'pljuvacima'. Samim tim što ih braniš, znaci i da si zadovoljan s njima i stanjem u klubu. Ako jedan navijac može biti zadovoljan trenutnom situacijom, onda to za mene nije navijac. Njemu nije bitan klub, nego ima neki interes ili nekog prijatelju u upravi. On ne navija za FK Sarajevo, nego za te ljude u upravi. Ko je onda tu 'pljuvac' i ko to želi dobro klubu? Pljuvac si ako želiš dobro klubu?
Das Ist Walter

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 avg 2016, 22:06

Lakoste je napisao/la:slika
:hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:
:?: :?:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 26 avg 2016, 22:08

Sabinho je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:slika
:hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:
:?: :?:
spazih ga na treningu al ne znam ko je

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 avg 2016, 22:10

Januar, februar 2015. nije bio niti jedan pljuvac na temi. Zasto? Pa nismo imali razloga za pljuvanje.
Dobili derbi na Grbavici, Kodro trener bio, raja ga podrzavala, Benko dobio dozvolu da igra. Mnostvo pozitivnih stvari. Svi pomislili da rastemo kao klub. Ja dane broja da krenem u Gradacac na prvu tekmu.
Sto su navijaci ovako negativni danas, krivi su uhljupi uz uprave koji su srozali klub na niske grana. Ja fakat ne znam sta su ocekivali. Da ce raja biti kao ovce i samo klimati glavom na sve sto se desava?
Zato dragi borde direktora, najbolji nacin da usutkate sve nas pljuvace je da konacno pocnete raditi i da klub podignete iz ovog sivila.
Ako dodje do toga, kako vas danas kritikujemo, jos vise cemo vas hvaliti popravite li stvari i povedete li nas klub ka boljitku.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 avg 2016, 22:15

Evander je napisao/la:Januar, februar 2015. nije bio niti jedan pljuvac na temi. Zasto? Pa nismo imali razloga za pljuvanje.
Dobili derbi na Grbavici, Kodro trener bio, raja ga podrzavala, Benko dobio dozvolu da igra. Mnostvo pozitivnih stvari. Svi pomislili da rastemo kao klub. Ja dane broja da krenem u Gradacac na prvu tekmu.
Sto su navijaci ovako negativni danas, krivi su uhljupi uz uprave koji su srozali klub na niske grana. Ja fakat ne znam sta su ocekivali. Da ce raja biti kao ovce i samo klimati glavom na sve sto se desava?
Zato dragi borde direktora, najbolji nacin da usutkate sve nas pljuvace je da konacno pocnete raditi i da klub podignete iz ovog sivila.
Ako dodje do toga, kako vas danas kritikujemo, jos vise cemo vas hvaliti popravite li stvari i povedete li nas klub ka boljitku.
Ne.
Vec su i previse puta pokazali da ne znaju i zato jedini nas usutkaju je da odu.
Kratko i jasno. Bili su tu 4 godine, vrijeme je za svjezu krv!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 26 avg 2016, 22:17

Evander je napisao/la:Kunem se Bogom, meni Michael nedostaje. Znao mi je izvuci zivac, ali znao je biti i zanimljiv.
Ovaj forum treba nekog kao sto je Michael :D

Michael vrati se, sve ti je oprosteno :D

Tu sam ja ,kad budem imo sta pametno napisati ,javicu se.Moji postovi su postovi u kojim uvijek nesto pametno i konstruktivno kazem.Naravno tu su i moje informacije na kojim mi mnogi portali zavide i prepisuju od mene.Naravno tu su i ovi "insajderi" sa FKS Balkan fans koji su sve prepisali od mene i koji su me u nekoliko zadnjih dana jako nasmijali sa svojim "informacijama".
Ocekujem sutra pobjedu naravno,jer ova ekipa nije ni pola svog kapaciteta pokazala,sad da li je to do ovih strucnjaka koji ih vode ili je Sarajevo prevelik zalogaj za njih ,ne znam ali nadam se da cemo se vratiti na pobjednicki kolosjek i mjesto na vrhu jer sam ubjedjen da nam je tu mjesto.
Pozdrqv svim dobrim ljudima i navijacima najveceg kluba i babuka ce vama naravno uvijek svjeze i tacne informacije davati a naravno bice i pjesma.Puno srece nam sutra i naravno da se radujemo sutra svi zajedno
U jutro putujem za Bjeljinu da budem uz Divove .Odo leci da budem odmoran :D
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 avg 2016, 22:19

@head ne znam ni ja... Ko bi mogao biti, niko nista ne spominje.. :hmmmmm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 avg 2016, 22:22

Babuka se vratio :D
Vjeruj da si mi navukao osmijeh na lice :D

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 26 avg 2016, 22:23

Znaci, sutra nas vodi Hasancic.. Hej, ljudi, Admir Hasancic.. :puke: Majko moja rodjena.. Pa sto nisu Dzeni dali? Zasto?
Zadnja izmjena: MartinSco, dana/u 26 avg 2016, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
IDEMO PONOVO!

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 26 avg 2016, 22:25

FrancescoTotti je napisao/la:
Evander je napisao/la:Januar, februar 2015. nije bio niti jedan pljuvac na temi. Zasto? Pa nismo imali razloga za pljuvanje.
Ne.
Vec su i previse puta pokazali da ne znaju i zato jedini nas usutkaju je da odu.
Kratko i jasno. Bili su tu 4 godine, vrijeme je za svjezu krv!
Mufloni umjesto da rade u dobrobit kluba, da svi budemo zadovoljni i da sve bude normalno, da napredujemo, uživamo... Šta su uradili od kluba, nisu bolji tretman ni zaslužili, možda čak i gori treba. Usrali su sve, sad ne smiju fino ni gradom prošetati.
Tekma sa zvijezdom mi je bila jedna od najdražih. Prvi put Turkish, pa debi Benke, pa tu Kodro, pa lijepa igra po onoj močvari i na kraju, pobjeda. Ne može bolje, a onda sve gore i gore. :hmmmm:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 26 avg 2016, 22:33

Ko nas prenosi sutra?

Sent from my E6653 using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Hajdeee, HordasFks, iliyaa8, Jadnimi, NazorUso, r3m1, ristagrad i 128 gostiju.