FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ken bgm taj tvoj drug sto radi na stranici ce zavrsiti na birou

Ozbiljno govorim. Maloprije ga kontaktirali, on zahtijevao odriješene ruke za tim i akademiju, legende u klubu i da mu se Benko vrati, naravno uz obezbjeđeno socijalno i zdravstveno. Sutra stiže najvjerovatnije.
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 26 avg 2016, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
bićeš banovan ukoliko nastaviš trolati temu takvim pošalicama.KenChoo je napisao/la:Ozbiljno govorim. Maloprije ga kontaktirali, on zahtijevao odriješene ruke za tim i akademiju, legende u klubu i da mu se Benko vrati, naravno uz obezbjeđeno socijalno i zdravstveno. Sutra stiže najvjerovatnije.
nećeš biti prvi koji je tako zaplatio.
My apologies. Neće se ponoviti, reko da se malo našalim u ove mučne dane. Neće se ponoviti, živio.admin je napisao/la:bićeš banovan ukoliko nastaviš trolati temu takvim pošalicama.KenChoo je napisao/la:Ozbiljno govorim. Maloprije ga kontaktirali, on zahtijevao odriješene ruke za tim i akademiju, legende u klubu i da mu se Benko vrati, naravno uz obezbjeđeno socijalno i zdravstveno. Sutra stiže najvjerovatnije.
nećeš biti prvi koji je tako zaplatio.

Znaci vezni red drzi duo RR,taj dvojac nam je garant da ni protiv Bosne Seme ciji vezni red drzi Edin Dudo nebi bili dominantni.Memara je napisao/la:Svaka čast za post bordopitar.
Sutra smo bez Balića i Sarića a možda i Duljevića.
Odron

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Mislim, vjerovatno ko god da dođe za trenera imati će moju podršku kao što je imao i Hurta, ali de mi nek' mi neko na PM pošalje da je ovo zayebancija da ipak uzimamo trenera drugom klubu iz PL a da to nije Slavko nego Starčević 

1946
-
- Kontakt:
Znaci Duljevic opet ''povrijedjen''
pisam i njega i onoga ko mu omogucava da bira utakmice koje ce igrati a koje ne... Nek idu u 3pm svi skupa, pardon NEKIDUUU !!!!!!!!!! Pi.ckica se usrala da mu ko ne polomi nogice, dusa, valja sjediti na klupi protiv Estonije... Ublehas jumfovski !!!
CIMIROT GOJKO JEDAN JE OD NAS !!!!

CIMIROT GOJKO JEDAN JE OD NAS !!!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Da pregovaraju s nekim "anonimusom" mislim da bi se dogovorili odmah, pa me stoga tjera da mislim da pregovaraju sa nekim vecim imenom.
-
- Kontakt:
Valja svoje talove sa managerima nastavit i naci nekog ko ce to koliko toliko ispostovat, valja zadovoljit ukuse trenera a i sebe tu negdje smjestit sa pojedinim igracima, a tu mi Cala nekako najblizi za trenera.
Zadnja izmjena: BordoBolesnik, dana/u 26 avg 2016, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
Jel istina da su platili ovo obestecenje za jednonozca Saida?
Ne mogu i dalje da vjerujem da nisu doveli Petrovica. Cisto sumnjam da je Petrovic nešto znatno skuplji od ostalih imena, koja se ovdje danima spominju. Mogli su sa dovođenjem Petrovica znatno smiriti navijace, jer ga je 90% raje htjelo.
Das Ist Walter
Do neki dan sef strucnog staba bivsi strumf. Sef sportskog odjeka bivsi strumf. Kapiten bivsi simpatizer strumfova.
I kako da se nadamo uspjehu!?
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ne da bi smirili, vec bi nastala euforija 
Nemam ni volje, a ni zelje da gledam utakmicu protiv Radnika, eto dokle je doslo

Nemam ni volje, a ni zelje da gledam utakmicu protiv Radnika, eto dokle je doslo

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
I ja ne mogu da vjerujem da nisu isli po Petrovića.
Ja se nadam da iduci trener bice samo privremeno rjesenje. Da nece dobiti ugovor na dvije tri godine
Sent from my E6653 using Tapatalk
Ja se nadam da iduci trener bice samo privremeno rjesenje. Da nece dobiti ugovor na dvije tri godine
Sent from my E6653 using Tapatalk
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ako se ne varam prije 2 godine ili nesta manje nam je bilo žao dati "siću" za Velkoskog Darka, a sad on ide u Dinamo.
Sabrine mi moje!
To je suština problema, bravo majstore.zagorski je napisao/la:Do neki dan sef strucnog staba bivsi strumf. Sef sportskog odjeka bivsi strumf. Kapiten bivsi simpatizer strumfova.
Da Hurtić nije branio za gurbete bio bi bolji trener od Slavka, a Ihtijarević bi bio sposoban ko klokotnica i još i pošten.
- Evolution87
- Kontakt:
Momak je bio spreman da dodje tad...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- HzHercegovac
- Kontakt:
u ponedjeljak aBd ćemo vidjeti koliko je ozbiljna naša Uprava, ja se iskreno ne nadam dobrom jer su odavno izgubili kompas.
nadam se da griješim i da će biti dobro, nek nam je hajirli ubuduće
nadam se da griješim i da će biti dobro, nek nam je hajirli ubuduće

♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula